- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно лизането
Това е все едно да ближеш сладолед през витрината.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Добре де ама ако имаш някаква инфекция какво ще му стане на него?! за тва питам.Не мога да ходя на гинеколог и за това питам какви са опастностите при лизането
И защо не можеш?Първоначално написано от InFiNiTy7
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На почти 16 съм и ме е срам но това има ли значение
Оф, малка си.
Забрави за секса, забрави за лизането, забрави за гинеколозите.
Ако още се разсмиваш докато кажеш думата "секс", значи не важиш, малка си. Ако те е срам да ходиш на гинеколози - пак не ставаш. (как може да те е срам бе.. поне веднъж на година дори трябва да се ходи поне на преглед)
Що за недорасла си. И нямаш ли майка да ти обяснява тея неща?
Щом те е срам да говориш за абсолютно нормални неща с лекари, родители и т.н., то тогава определено трябва да забравиш за секса, та дори и оралния.
Това за влагалищния секрет е абсолютно елементарен въпрос. Хубаво е, че поне искаш да се образоваш... Грешката ти е че питаш някакви тинейджъри. Тук, във форума, и по-специално в тоя раздел, се пишат такива глупости, че просто е престъпно да им вярваш - тия хора тук не се никак подходящи да им се доверяваш. Тяхната сексуална култура е от зле по-зле, знаят точно толкова, колкото и ти знаеш и приказват някакви щуротии. Доста малко са потребителите, които наистина ще ти помогнат (ти видя сама). Болшинството е от тъпи 14-5 годишни пикли и пикльовци, които се ебат яката, но нямат никаква ТЕОРЕТИЧНА култура, което е много важно и е само техен минус че не са запознати и се праскат без да се замислят.
Така че, срам не срам, ако толкова ти се ебе/искаш да те лижат - питаш гинеколози, сексолози, майка ти, etc. (с'я кажи че тая тема у вас ви е табу и /facepalm.. много е жалко подобно отношение към секса.) Както и да е, отплеснах се.
Та, да, влагалищният секрет под формата на бяло течение е донякъде нормален. По принцип влагалището винаги е леко влажно. То трябва да е влажно. (е, не като мочурище) Трябва средата там да е мокра, защото чрез влагалищния секрет се поддържа една специфична киселинна среда във вагината, предпазваща от болести.
По-скоро не е нормално, ако вагината ти е суха!
НО ако бялото течение е твърде силно, обилно, остава ти по гащите, слузесто е, мирише неприятно, има съмнителен цвят, гъсто е, тогава не е нормалноБялото течение трябва да е изключително леко, и да няма неприятен мирис. Тогава то е полезно и дори ти трябва. В случай на по-горните признаци (гъсто, обилно, миризливо) това е индикатор за проблем някакъв. Дали гинекологичен, хигиеничен, или пък че ти се е отслабила имунната система, вагината ти добре може да ти посочи ако нещо в теб не е наред.
Тая информация я знам от листовките, така че можеш да ми се довериш. (ония книжки, дето всяка година ни ги раздават... би трябвало в даскало да ви дават подобни материали, да имате часове с гинеколози, те да ви ги раздават заедно с някви превръзки и т.н. ;DD)
Ако говориш за влагалищен секрет при възбуждане - той пък вече е повече от нормален! Като се възбудиш се отделя в големи количества. Тялото е помислило за всичко (по-скоро природата, хаха) - тъй като вагината се подготвя да проникнат в нея, пуска секрета - той е като естествен лубрикант, смазка, за по-лесно проникване. Абсолютно нормално е.
За станиолите и фолиата, презервативите на езика и т.н. - повече от ясно е, че хората ги ползват по две причини:
-за предпазване (от Бог знае какво, но щом се изказаха че е възможно...)
-ако момчето го е гнус. Тогава си слага фолиото на езика и "лиже" така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всъщност това е големия проблем нямам майка починала е и за това просто де обърквам а и сама да ходя на гинеколог не съм ли малка за това а и аз не мога да избера някой подходящ. Не мога да отида при 1вия който видя
О,съжалявам тогава, извинявай наистина!!
Иначе... личната лекарка питай да ти даде направление за гинеколог - може просто за преглед да идеш, и без друго си в пубертета вече, пък и да я разпиташ за болести, опасности.
Пак съжалявам за начина, по който съм се изказала. ;/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма проблем не се безпокой. Мисля че наистина трябва да отида
Ами не трябва ли да съм с някой възрастен и една моя приятелка е ходила с майка си и ми каза че не са я преглеждали защото е още малка просто са и изписали свещички за течението
Най добрия начин да разбереш всичко което те интересува относно тези въпроси е да попиташ гинеколог..в този форум са разни недорасляци, които само гледат да се заяждат и да се присмиват...И не трябва да те е срам от гинеколог...той се пак гледа вагини по цял ден, това му е работата се пак.Отиди до личната си лекарка и и кажи че искаш направление за гинеколог, тя би трябвало да ти обясни всичко. Мисля че и сама ще се справиш, се пак си на 16 вече...
Мии и аз искам обаче ме е страх да нямам някаква инфекция която може да пипне и той
Нямам генитален херпес обаче влагалищния ми секрет е доста обилен и нз дали е от факта че често съм възбудена или от инфекция
Ако имаш съмнения отиди на лекар.Първоначално написано от InFiNiTy7
Ако ходя сама ще ме преглежда ли? Не съм ли много малка?
Стига глупости,бе! Аххх дай му да те лиже и толкова. Какви са тея простотии лижене с фолио![]()
![]()
Не сте добре хора.. не не не!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
+1Първоначално написано от Ufff
Пък и къв е смисъла на фолиото като оная нищо няма да усети![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Луди ли сте бее ееее???
Йебем ти и кризу и газу и све!
Оффф момиче значи на 12 момиченцата ги водят... Ти беше на 16 нали? Отиваш си, пита те за какво си,обясняваш му на човека и толкова. От какво се притесняваш?! Не си малка! Стига ми се губи такава!!! Каквото трябва да се направи той ще го направи и хич не си малка!Първоначално написано от InFiNiTy7
Станислава