Значи искам да си купя преса...
Видях 2 оферти и искам да ми препоръчате коя да избера.
Първата преса е КЕРАМИЧНА,БЪРЗО ЗАГРЯВА,но е САМО ЗА ИЗПРАВЯНЕ.
Втората БЪРЗО ЗАГРЯВА,с ВСИЧКИ приставки е,но НЕ Е керамична,а иманещо като капачка,в която се слагала вода и имало някакъв пара ефект който уж предпазвал косата,но доколко това е така..нз
Цените им са почти сходни,по 200 градуса и двете и се колебая моля ви имам нужда от съвет.![]()
Мисля,че първата е по-добра.Ако ще я използваш само за изправяне направо я взимай.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
няма ли да пуснеш снимка или поне цени.. и възможностите им..! примерно градусите !
П.П. Ако искаш да се изправяш,си вземи пресата без приставки.. тази която е само и единствено за изправяне! А ако искаш да се къдриш, си вземи другата ! ;d
вземи си с приставките
ако искаш косата ти да стане на г*з,хаха
Aми по 200 градуса вдигат и дветеПървоначално написано от bonbonche005
важни са ватовете, но при всички положения първата е по-добраПървоначално написано от NeopitomeNa
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
първата
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
я кой ме копира по име![]()
Просто аз
op taka li se e polu4iloПървоначално написано от Neopitom3na
az vaob6te ne sam te zasi4ala kato nickname..sry za kopiraneto az s`m po - otskoro mai![]()
Първата![]()
Първата е нещо като това? =>![]()
Абе щом е керамична нея земай.
Естествечно, че керамичната.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Според мен първата аз си купих с приставки керамична само парите и еужасни са и приставките и не изправя добре..направо съжалявам,че е взех
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...