- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно ли се обича???
Да бе...еми мъжки род на буболечка?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Офф.. мн изпадаш в некви подробности..Първоначално написано от ShtrudeL
Не на всяка дума има женски род.. множествено число и тн.. Но на тези който има защо да не използваш..
На ягода как е женския род.. Ягодка.. еми тогава защо на щрудел да не е щруделка.. защо сичко треа да има своето логично обеснение..
Влагайте малко ирония в нещата.. стават по лесни![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Да се намеся леко - "На ягода как е женския род" - усещаш ли колко е глупав този въпрос?
По темата - да питаш трудно ли е да се обича....тва е тъпо. Не е трудно да изпиташ чувство. А ако се съмняваш в това, кажи на някой да ти зашлеви един,
Се тая.. въпроса реално не е точен но като пример..Първоначално написано от TheBlueAvalanche
А по темата.. Реално различно разбираме нещата и все пак зависи кво си минал ии какво е всъщност "любовта ти" в момента.. обстоятелствата ии самите емоции го правят "лесно" или "трудно" ...
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Ягода си е в женски род. Оо Ягодка е умалително. О.оПървоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Тъпа гледна точка имаш за иронията.
В случая нещата са лесни и без нея.
Щруделка не е благозвучно и ще ми развали имиджа на готинопичовен ник. ^^
4XCOKИ
хаха като дои не пита ... смисал влюбил ли си се в някога .,.. той може да не те иска ама ти го искаш от цялото си сърце .. и мн зависи от човека
Аз съм много любвеобвилна, но ми е трудно да обичам някое Момче.![]()
С изключение на тези в семейството ми.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да, мисля, че трудно се обича.. зависи и от това дали си бил нараняван преди това..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Даа трудно се обича, особено ако човека до тебе не те обича така както ти него...
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Трудно е да се обича, трудно е да се довериш на някого изцяло, трудно е да намериш идеалния баланс в една връзка.
зависи от човека
И поради що стигна до този извод?Първоначално написано от Animalistic
4XCOKИ
По-трудно е да не се обича![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
особено ако се стремиш да не го показваш
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Веднъж един човек ми каза : "когато някой не те обича по начинът,по който ти се иска,това не означава,че не те обича с цялото си сърце,с цялата си душа..."
не знам, ама знам че не си струва![]()
Първоначално написано от machoka
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да,трудно се обича.Понякога се залъгваме че "обичаме" някой и когато ни нарани или вече не е до нас го преодоляваме бързо и вече "не го обичаме",а това в действителност не може да бъде.Ако обичаш някой неможе да го забравиш така от днеска за утре какво е значел за теб този човек.
Не. Да обичаш някого е лесно, защото не зависи от теб. Не можеш да контролираш чувствата си. Трудно е да поддържаш отношения с някого. Трябват търпение, компромиси, разговори, време...
Ти майка си и баща си не обичаш ли е? .....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не се обича трудно,стига да имаш сърце и да знаеш как да го използваш ..![]()
Мани бе ужасно е ... Пфф леле аз как се преуморявам докато обичам, ии за това не го правя често щото много се потя иии после трябва да се къпя, пък ми е по-яко да стоя мръсен. Абе с две туми ГАДНО Е не се занимавай..