- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно ли се обича???
...Ахм. Тези неща са наистина гадни и добре...трудни...Но в самото обичане няма нищо трудно. Оо Или обичаш или не. Колко по малоумно да го кажа. Оо Ще опитам...Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Това е чувство/емоция. Те не са трудни. Те са импулсивни и просто ги чувстваш. Като да ти тече вода от очите,когато си страшно тъжен например. Оо Като да избухнеш в смях,когато ти е адски смешно.
Трудни са мислите и умението да се контролираш.
Как се дразня на изучени фрази.
Не знам,защо реши,че съм мъжко ама ще го преглътна. ОоПървоначално написано от SinTeTichnaTaaa
И о,била съм влюбена и още съм. Обичам вече година и 4 месеца толкова силно колкото в началото,че даже и много повече.
И разбира се,че съм била объркана...ама обичта ми не се е променяла и не е била трудна. И естествено,че на моменти не съм знаела какво да правя и съм се чудила на какви ли не глупости. Но тва отново не променя обичането.Аз го обичам,без значение,че не мога да контролирам мислите/разума си.
Забелязах последно,че в последния си абзац не правиш никаква разлика м/у нищо и мешаш всичко. Това е огромна грешка спрямо разбиранията ти...или поне на мен ми прави лошо впечатление.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.