Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Добре кое точно му е трудното на едно чувство? - Това, че когато обичаш някой наистина искаш да го направиш щастлив да виждаш усмивката на лицето му.. това те прави и теб щастлив.. трудно е когато го виждаш, че му е гадно и се опитваш да направиш сичко за да не е така.. Трудно е когато ги има ония моменти на съмнение.. трудното е когато знаеш, че е казал че ще ти звънне след 30 мин а всъщност вече не ти звъни един час.. мислите който ти нахлуват тогава.. те го правят трудно.. Адски трудно е след скандал, когато си казал нещо, което не го мислиш или го казваш просто така да оправдаеш думите си.. или още по-кофти когато на теб са ти го казали.. тогава е трудно да погледнеш отново в очите ии "просто така да го забравиш".. Както казах ии в началото Любовта е трудна.. в една връзка.. в една истинска връзка.. тази с чувствата.. тази в която всеки миг е като първа среща.. тази в която онези "пеперуди в стомаха" не изчезват.. онази в която се събуждаш сутрин отваряш си и очите ии това че го виждаш до теб е най-големия повод да се усмихнеш и онази в която всеки поглед значи чувство.. точно тази връзка.. точно в нея е най-трудно.. Особено ако е някоя такава като мен ревнива и иска да не го показва.. Точно тогава разбираш всъщност колко е трудно да обичаш...
...Ахм. Тези неща са наистина гадни и добре...трудни...Но в самото обичане няма нищо трудно. Оо Или обичаш или не. Колко по малоумно да го кажа. Оо Ще опитам...
Това е чувство/емоция. Те не са трудни. Те са импулсивни и просто ги чувстваш. Като да ти тече вода от очите,когато си страшно тъжен например. Оо Като да избухнеш в смях,когато ти е адски смешно.
Трудни са мислите и умението да се контролираш.
Как се дразня на изучени фрази
.

Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Значи ти просто не си бил влюбен.. определено не си обичал.. ако беше щеше да знаеш че когато обичаш малко разума ти се променя така се едно просто го няма.. Задаваш някакви въпроси на който не може да ти се отговори точно..

Моят съвет е да си намериш някой светна мацка ии да вложиш сичко от себе си.. да обичаш ии тогава пак да ми кажеш кое е е било лесно ии как се обича ии кое си използваш.. Ако за теб любовта е да си използваш члена то за някой не е само тва.. в любовта повече влагаме и чувства ..
Не знам,защо реши,че съм мъжко ама ще го преглътна. Оо
И о,била съм влюбена и още съм. Обичам вече година и 4 месеца толкова силно колкото в началото,че даже и много повече.
И разбира се,че съм била объркана...ама обичта ми не се е променяла и не е била трудна. И естествено,че на моменти не съм знаела какво да правя и съм се чудила на какви ли не глупости. Но тва отново не променя обичането.Аз го обичам,без значение,че не мога да контролирам мислите/разума си.
Забелязах последно,че в последния си абзац не правиш никаква разлика м/у нищо и мешаш всичко. Това е огромна грешка спрямо разбиранията ти...или поне на мен ми прави лошо впечатление.