- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може съветче..
Здравейте искам просто да си излея това което ми тежи и ако може съветчена който не му се чете да не чете
и такаа.. С едно момче се виждахме началото на лятото но той замина за цялото лято и се отчуждихме но след като се върна прояви желание отново да сме заедно.. тъпото обаче беше че той излизаше вечер с приятелите си и се виждахме късно вечер. Много пъти сме говорели за нас и сме стигали само до това че и двамата искаме да сме заедно но така и не тръгнахме. също така той постоянно се зарибяваше с момичета в аха.бг и веднъж ме излъга. оттогава разбрах че нищо няма да се получи и му казах че искам да прекратим всичко той се ядоса и се съгласи и каза че не изпитва чувства към мен а до преди това го показваше мн явно. знам че е тъпо но според вас мога ли по някакъв начин да разбера какво изпитва към мен и струва ли си да се боря за него?
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Абе,остави го тоя .. най-добре.
Нещата са нещо от рода:искам,ама не ми стиска![]()
Едва ли можеш да разбереш дали има чувства към теб.Според мен няма смисъл да се бориш за него ..
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ама чакай малко ти смаата си прекратила всичко .. и какво очакваш?? Той да ти падне в краката .. много ясно, че ще реагира така ..Тъпо е заради някъф си сайт да му правиш проблем, че не ти е казал нещо си .. което съм исгурна, че е нещо незначително ..
![]()
![]()
Ако го искаш за себе си му го кажи ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Веднъж те е излъгал? Трябва да е била голяяма лъжа. Зарибявал се е с момичета? Ако уточниш как, ще ми е по-лесно.
Той се е отказал от теб, а ти искаш да се бориш за него? Освен това самата казваш, че си разбрала, че нищо няма да се получи. И още нещо - явно е показвал, че изпитва нещо към теб, а сега искаш да разбереш как се чувства.
остави го
The blood that binds us ..till death unites us
не е само заради една лъжа която знам или зарибявките а просто имам чувството е той просто ме разиграва а пък аз много искам да съм с негоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Имаш нужда да бъдеш разигравана, така ли?Първоначално написано от AnGel_fReE
Ако не - остави го!
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
.. за да не се чудиш дали е така или не го питай и после решавай к'во ше праиш ..Първоначално написано от AnGel_fReE
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мн тъпо си постъпила, като искаш да разбереш- ГОВОРИ С НЕГО!!!!!!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ем в най - скоро време смятам да говора с него пък да видими благодаря за съветите
Кажи после какво е станало...Първоначално написано от AnGel_fReE
И аз се присъединявам към съветите "остави го".
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Тоз е някаква шматка е... Според мен не си заслужава
Първоначално написано от AnGel_fReE
Айде да ни кажеш какво искаш всъщност?Първоначално написано от AnGel_fReE
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
искам да съм с него но ако той продължава да се държи тей и само да се мъча няма смисъл просто и няма значение ко искам аз щото не се знае ко иска той и ме е страх да му призная сичкоПървоначално написано от valdesbg
само да се мъча - няма смисъл
Тъй е
просто и няма значение ко искам аз
Има. Всъщност това е основното в тоя живот.
щото не се знае ко иска той
Дали?
и ме е страх да му призная сичко
Ем ето ти проблема, с който да се справиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House