- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- притеснявам се..искам съвет
Здравейте..та значи моя проблем е много странен и ви моля за съвет!! Аз съм момиче,но има едно момиче с което имахме спор,но се помирихме..една вечер незнам какво ми стана,но чувствах,че ужасно ме е страх от нея..и след няколко дни започнах да си мисля за нея постоянно..имах разни фантазии и знам,че не е нормално..какви ли не мисли ми минаха през главата..страхувам се,че мога да съм обърнала резбата,но едвали е това защото и момчета ме влечат..мислех си дали не съм БИ защото и друг път съм имала влечения към момичета,но не е било както сега.. та искам да чуя и вашето мнение..вие какво мислите??
![]()
![]()
Май някъде четох, че всички момичето до 18 всъщност са би![]()
Първо си изпитала страх, а после си мислела постоянно за нея... Нема логика
И накрая, по темата - как по дяволите се очаква НИЕ да кажем на ТЕБ дали ТИ си би![]()
ne iskam da mi kazvate a prosto da si dadete mnenieto..![]()
А аз какво казах според теб? Каквото и да кажем, няма да е от значение, ние НЕ можем да преценим дали си би или не си... Ето и цитат "как по дяволите се очаква НИЕ да кажем на ТЕБ дали ТИ си би Shocked", за да видиш, че написах абсолютно същото.
забравих да добавя,че това момиче си пада малко грубичко и прилича на момче..
за мен ще е от значение да си дадете мнението..какво мислите за цялата тази ситуация!!
ти си объркана тинейджърка, която гледа много филми и има "напращели" хормони... скоро ще срещнеш някое умно и забавно момче и след време ще ги забравиш тези глупости.
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
аз лично ти предлагам да легнеш и да поспиш.. виждам че си изморена.. предполагам яко си се надрусала ии едва ли осъзнаваш как спамиш.. защо е нужно да пишеш по 200 поста като можеш и да го събереш в един с онова по голямо копче Enter ..![]()
![]()
![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!