.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Според вас..

Каква,според вас,е разликата между харесване,влюбване,обич и т.н. ?

И въобще какво е различното в началото на една връзка и след известно време,когато се опознаете напълно?

Аз имам мнение за себе си,но ми е интересно вашето. (:

П.С. : Ако има такава тема,извинявам се.

Мега фен
    Град
    <3
    Харесвам си дънките. И най-добрата си приятелка харесвам като човек. И шоколад харесвам. Абе много работи.

Влюбена съм в едно момче. Не спирам да мисля за него,идиотската ми усмивка се появява от нищото,в гръдния ми кош стават разни приятни работи като се сетя за него и нямам търпение да го виждам.

Обичам това момче. Останалото не може да се обясни.

И сега началото и развитието.
    Аз съм толкова постоянна,че както съм била в началото така мога да бъда и след 5 години например. Уви май само аз съм така.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Абе като вървя по улицата бая момичета харесвам, ама не се влюбвам в нито едно.

За да харесаш ти е необходимо да познаваш само вншността, за да се влюбиш ти трябва да познаваш и вътрешния свят, а а да обичаш, трябва да сте едно цяло.

Клише фтв.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Харесването и Влюбването попринцип е едно и също, но най си е хубаво като го изпиташ и сам/а ще разбереш отговора на въпроса ти.
    на бабати чорапите.
    харесването значи да допаднеш на някой или той да ти допадне.
    влюбването е мига в който започваш да изпитваш любов!
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Where streets have no name
    няма разлика, това, бейби, са три синонима на "илюзия''
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Да харесваш някой е просто нещо: стига ти само да харесваш външния вид.
    Да се влюбиш,е,вече е различно,познаваш този човек,обожаваш го: от върха на пръстите до последния косъм на главата,дори недостатъците му ти се струват привлекателни,не се интересуваш от останалите мацки и пичове,защото ти вече си открил своята/своя..
    Не знам,ужасно трудно е за обяснение.. Просто сърцето ти хлопа,заболява те корема,очите ти не виждат друго освен лицето му,иска ти се да се разплачеш при всяка прегръдка от щастие.. Хах.. Много е силно

Различното.. Мм,зависи.. Зависи какво си изпитвал в началото,дали връзката е охладняла..
    Или може би имаш предвид,когато в началото човека те привлича само външно и по бегли познания на същността,а после когато го опознаеш,откриваш,че всъщност не го харесваш-чак-толкова-много?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Аз съм толкова постоянна,че както съм била в началото така мога да бъда и след 5 години например. Уви май само аз съм така.
    Аэ също.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    Харесването и Влюбването попринцип е едно и също, но най си е хубаво като го изпиташ и сам/а ще разбереш отговора на въпроса ти.
    на бабати чорапите.
    харесването значи да допаднеш на някой или той да ти допадне.
    влюбването е мига в който започваш да изпитваш любов!
    мда ок тогава яж на баба ми чорапите...
    {}
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Според вас..

харесване .. можеш да харесаш всеки, по всяко време и навсякъде ..

влюбване .. първоначалната еуфория по някой ( в единствено число!!! ;д ), тръпката .. някои даже се "обсебват" от дадено момче/момиче ( ии това се счита за влюбване за някои .. ;д ), непрекъснато мислиш за него .. абе нещата са сто пъти по-силни от едното харесване ..

обич .. с времето опознаваш човека както от добрата така и от лошата му страна, но все пак макр и преминала първоначалната тръпки и еуфория продължаваш все така да си с него, до него .. да даваш всичко (почти) за него ..

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    И въобще какво е различното в началото на една връзка и след известно време,когато се опознаете напълно?
    сама си си отговорила на въпроса .. ;д в началото още не сте се опознали напълно и всичко е розово .. (даже някои и до там спират с опознаването .. поради нетърпимост един към друг ;д)
    след известно време .. нещата вече са по - улегнали .. и се приемат и с добрите и лошите неща .. случки .. качества ..

Щрудел-ката го е казала много точно

Мега фен
    Град
    <3
    За това не искам да опознавам никой напълно. Не искам да знам толкова много за никой.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

За да харесаш ти е необходимо да познаваш само вншността, за да се влюбиш ти трябва да познаваш и вътрешния свят, а а да обичаш, трябва да сте едно цяло.

Клише фтв.
    Абсолютно съм съгласна...може да харесаш всеки,всеки да ти грабне окото,но сърцето се грабва само от точно определените хора,които си допуснал до себе си

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Абсолютно съм съгласна..
    Аз пък съм по-съгласен. :P

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Спред мен да харесваш някой означава да ти харесва като външност, характер.. просто като човек Да си влюбен означава пак да харесваш някой но с много по-сериозни намерения и чувството е по-различно Да обичаш означава вече като си привързан към този човек..обичаш когато той е част от теб..когато приемаш всичко в него..чувството за привързаност е много по-силно и т.н.

Благодаря на всички.Чесно казано,и моето мнение е точно като на повечето.Попитах ви,за да видя дали не се заблуждавам,че обичам,но явно наистина е така.

Емии радвай се значи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си