- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас..
Харесвам си дънките. И най-добрата си приятелка харесвам като човек. И шоколад харесвам. Абе много работи.
Влюбена съм в едно момче. Не спирам да мисля за него,идиотската ми усмивка се появява от нищото,в гръдния ми кош стават разни приятни работи като се сетя за него и нямам търпение да го виждам.
Обичам това момче. Останалото не може да се обясни.
И сега началото и развитието.
Аз съм толкова постоянна,че както съм била в началото така мога да бъда и след 5 години например. Уви май само аз съм така.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе като вървя по улицата бая момичета харесвам, ама не се влюбвам в нито едно.
За да харесаш ти е необходимо да познаваш само вншността, за да се влюбиш ти трябва да познаваш и вътрешния свят, а а да обичаш, трябва да сте едно цяло.
Клише фтв.
на бабати чорапите.Първоначално написано от KiSsMyAsS
харесването значи да допаднеш на някой или той да ти допадне.
влюбването е мига в който започваш да изпитваш любов!
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
няма разлика, това, бейби, са три синонима на "илюзия''
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Да харесваш някой е просто нещо: стига ти само да харесваш външния вид.
Да се влюбиш,е,вече е различно,познаваш този човек,обожаваш го: от върха на пръстите до последния косъм на главата,дори недостатъците му ти се струват привлекателни,не се интересуваш от останалите мацки и пичове,защото ти вече си открил своята/своя..
Не знам,ужасно трудно е за обяснение.. Просто сърцето ти хлопа,заболява те корема,очите ти не виждат друго освен лицето му,иска ти се да се разплачеш при всяка прегръдка от щастие.. Хах.. Много е силно
Различното.. Мм,зависи.. Зависи какво си изпитвал в началото,дали връзката е охладняла..
Или може би имаш предвид,когато в началото човека те привлича само външно и по бегли познания на същността,а после когато го опознаеш,откриваш,че всъщност не го харесваш-чак-толкова-много?
Аэ също.Първоначално написано от ShtrudeL
[size=7][b][u]fosse cos
{}Първоначално написано от KiSsMyAsS
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
харесване .. можеш да харесаш всеки, по всяко време и навсякъде ..![]()
![]()
![]()
влюбване .. първоначалната еуфория по някой ( в единствено число!!! ;д ), тръпката .. някои даже се "обсебват" от дадено момче/момиче ( ии това се счита за влюбване за някои .. ;д ), непрекъснато мислиш за него .. абе нещата са сто пъти по-силни от едното харесване ..
обич .. с времето опознаваш човека както от добрата така и от лошата му страна, но все пак макр и преминала първоначалната тръпки и еуфория продължаваш все така да си с него, до него .. да даваш всичко (почти) за него ..![]()
сама си си отговорила на въпроса .. ;д в началото още не сте се опознали напълно и всичко е розово .. (даже някои и до там спират с опознаването .. поради нетърпимост един към друг ;д)Първоначално написано от 0nem0retIme
след известно време .. нещата вече са по - улегнали .. и се приемат и с добрите и лошите неща .. случки .. качества ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За това не искам да опознавам никой напълно. Не искам да знам толкова много за никой.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абсолютно съм съгласна...може да харесаш всеки,всеки да ти грабне окото,но сърцето се грабва само от точно определените хора,които си допуснал до себе сиПървоначално написано от w0sh
![]()
Аз пък съм по-съгласен. :PПървоначално написано от lipsvashh_mi
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Спред мен да харесваш някой означава да ти харесва като външност, характер.. просто като човекДа си влюбен означава пак да харесваш някой но с много по-сериозни намерения и чувството е по-различно
Да обичаш означава вече като си привързан към този човек..обичаш когато той е част от теб..когато приемаш всичко в него..чувството за привързаност е много по-силно и т.н.
![]()
![]()
Емии радвай се значи![]()
![]()