- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За мен ли е..?
Така..от тази година съм в ново училище.Още на 15-ти септемвври си харесах едно момче.Забелязах ,че погледите ни постоянно се засичат,той много често идва в стаята и като цяло е около мен.Много е забавен..с чувство за хумор и мн. красив точно мой тип е!Поиска си моя снимка и ходеше по коридорите сас снимката ми и изглеждаше мн щастлив.Казваше имам снимка на най-красивото момиче
Както и да е след часовете ме извика на кафе.С нас дойде и приятелката ми.Постояхме си 3-мата и тя ни остави сами..Ами сега.. никога не бях си изгубвала така ума.Не е типично за мен.Целувахме се и той ме изпрати до вкъщи.Писахме си до касно.Мисля че се влюбвааам..
![]()
![]()
Браво
Да ви е честито![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
той е бая хлътнал![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Пък тя, щото не е.
Един мъж винаги може да ги изимитира тея работи.
Айдеееееее,съсипа на момичето фантазиите.Първоначално написано от w0sh
![]()
Обичайте се.Честито![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
по касно ли сте си исали?Първоначално написано от nepopravima
и аз кво да направя?
ПС:
много е приятно за някое момче когато той кани една,те му отиват две,въпросната + нейната приятелка.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Айде да сте щаствили тогава![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
йеп .. и ние к'во??![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ейй да сте много щастливиОбаче винаги си имай едно наум, не му се доверявай напълно, защото повечето от момчетата правят много неща само и само да вкарат в леглото въпросното момиче... Е късмет
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от sun4e
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Първоначално написано от RaZzer
Е, че кой може да каже дали е за теб от една среща.. ;дд
Само времето може да покаже..
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
вери куул...Първоначално написано от nepopravima
мн хубаво като се влюбваш, ние какво да направим... темата за да се похвалиш ли е?![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
извинявай за въпроса..на колко си...ако си на 13-14 той просто иска от теб секс..![]()
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !
Стига де! Иска да се похвали ^_^
Ако тръгнете, да се много щастливи ей!
Браво.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Браво. Много щастие ви желая! И следващия път само двамата на кафе или там където ще ходите!
Хубаво, само те съветвам да прекратите писанията по скайп или там както си пишете че само проблеми излизат от тва.
Няма лошо в това да се влюбиш.Успех.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
ъх, и що пък да иска т'ва :ДПървоначално написано от boJestveN
на някой да му е хрумвало, че може да е свестен :д ..
ц, к'ви сте начи, как разбивате всичко красиво
и после питате що има само тъжни теми .. -o.O
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Наистина :СПървоначално написано от smiirnoff
Излезте пак ,виж дали ще се получи иии успех![]()
ПС - Не ходи при него с приятелка!