.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Мега фен Аватара на machoka

Възможно ли е това според вас?!

с девойката Х сме ходили 2,5 години. Късаме и оставаме приятели?(супер приятели) след това тя ходи с 3-4 човека.
    Позволявам си да цитирам един потребител от съседната тема. Искам да отворя тази тема, поради щото ми направи впечатление, че много народ напоследък 'късат и остават добри приятели'.. .

хубу де, аз не разбирам едно.. обичал си, давал си живота си в буквалния и преносния смисъл за някой, мислил си 24 часа за него, правил си всичко в негова чест и заради него, борил си се с живота за да можеш да имаш него, строшил си стотици мелници напук на шибания вятър... и сте имали нещо красиво, наистина.

Обаче изведнъж нещо се случва, препъвате се и той ти заявява 'еми муцка, всичко беше ок, но от тук нататък искам да сме само приятели.. добри приятели - да си говорим, да се съветваме, но само приятели' .

Само аз ли ще се метна от балкона, но няма да мога да погледна с просто приятелски поглед създанието, на което съм се посветил? След всичкото, по средата на нищото, почвате да си плямпате дистанцирано 'драсти, как си', а вчера сте се прегръщали, любили, съзерцавали заедно като 2 сродни души... малко ми идва лицемерно ако щете, неестествено, невъзможно по всички параграфи!

Супер фен Аватара на Di
    тва не е истина,няма приятелство след любов,само омраза може би
    не се изказвай неподготвен,прасе

омраза? нееееее. между двама зрели винаги ще остане взаимното уважение...защото могат да зачеркнат бъдещето, но споделеното минало и да искаш, няма как да отречеш. Но не е там работата.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Възможно ли е това според вас?!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Само аз ли ще се метна от балкона, но няма да мога да погледна с просто приятелски поглед създанието, на което съм се посветил? След всичкото, по средата на нищото, почвате да си плямпате дистанцирано 'драсти, как си', а вчера сте се прегръщали, любили, съзерцавали заедно като 2 сродни души... малко ми идва лицемерно ако щете, неестествено, невъзможно по всички параграфи!
    Ми кво да ти кажа - нямаше дистанционното "драсти как си". Определено доста често се виждахме, да не кажа почти всеки ден. И историята е доста комплексна, ако имаш желание - драскай за малко повече подробности. И сега разбирам че нищо не е било такова, каквото изглежда. В случая разминаването идва че след "края" ти смяташ че си "по средата на нищото" а аз смятам че просто сме сменили посоката на влака.

Затова ти изглежда невъзможно.

И вземи отговори в предната тема, на тоя потребител

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

как се сменя посоката на влака, след като вече не можеш да прегърнеш най-важното си нещо или да вкусиш устните му, или да разрошиш косата му, или просто да го хванеш за задника и да го натиснеш в някое тъмно ъгълче?!
    Не ми харесва тази дестинация, към която пътувате като приятелки-клюкарки.

Супер фен Аватара на Di
    ми при мене се преливат чувставата,обичам я,мразя я ..незнам,но не мога да изляза с някой,с който съм си завирал езика и някой други части на тялото по нея,просто ей така на кафе,не,не,не
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мачо - приемаш че въпросното същество вече не е с такъв статут в живота ти - местиш го в другата графа и търсиш съществото което "можеш да прегърнеш най-важното си нещо или да вкусиш устните му, или да разрошиш косата му, или просто да го хванеш за задника и да го натиснеш в някое тъмно ъгълче".

Глупаво е да изхвърляш важни за теб хора от живота ти.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Омраза няма начин да съществува, а и е прекалено двулично! Скъсали сте, до скоро си се клел в този човек, че го обичаш, а сега го псуваш едва ли не на майка. Е па такова положение не е редно да има. Ама и с приятелството ми куца работата, шанса е да сте били повече приятели отколкото гаджета, а ако наистина сте се обичали приятелство слид края няма начин да има, чувствата не се изпаряват туко така. Средното положение няма!

Най-тъпата реплика : нека да си останем просто приятели!
    Забавно е да правиш невъзможното!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Няма как да се случи това. Не вярвам на добрите приятелства след раздялата. Добри познати със сигурност, но Приятели не мога да си представя. Единствения вариянт е връзката да е изчерпана напълно, да няма повече какво да си дадете, да си кажете, да я няма тръпката, да ви е скучно заедно (и това да се усеща и от двете страни) - тогава вероятно раздялата не носи болка, а облекчение, и може да бъдете приятели.

хубу де, аз не разбирам едно.. обичал си, давал си живота си в буквалния и преносния смисъл за някой, мислил си 24 часа за него, правил си всичко в негова чест и заради него, борил си се с живота за да можеш да имаш него, строшил си стотици мелници напук на шибания вятър... и сте имали нещо красиво, наистина.

Обаче изведнъж нещо се случва, препъвате се и той ти заявява 'еми муцка, всичко беше ок, но от тук нататък искам да сме само приятели.. добри приятели - да си говорим, да се съветваме, но само приятели' .

Само аз ли ще се метна от балкона, но няма да мога да погледна с просто приятелски поглед създанието, на което съм се посветил? ...
    - Спокойно "machoka"! Няма само ти да се метнеш... Аз мисля по абсолютно същия начин като теб, пък и последния път когато това ми се случи беше много "гадно" това, че обичания от мен човек искаше да си останем само добри приятели... Тя изцяло си промени държанието на чисто приятелско отношение, а това на мен изобщо не ми хареса. Добре, че се взех в ръце и прекратих "почти" всякакви контакти с даденото момиче и сега ми е доста по-добре от тогава!!! Преди време много си мислех - "ами ако бяхме останали добри приятели?!?!" - НЕ това не беше възможно, защото всеки път когато се сещах, че е с "някой" друг ми се свиваше сърцето и нямах никакво настроение за нищо...

П.С. - Решението в случая е следното: "Далече от очите - далече от сърцето!"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мачо, забравяш че тези неща са писани от тийнейджър с Айкю по-ниско от това на лъжица.

Едит: сега видях че е писано от валдес.
    За него айкю изкаването не важи.

Да ти кажа, определно ако не съм намразил някого в продължение на тази връзка,не би ми се искало тотално да прекъсваме контакт и това е единствения начин
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Асеновград
    Имал съм много гаджета и момента с никоя не разговарям , има там една две , които само ce поздравяваме и на празниците по един смс и това е , ако на това се казва приятелство
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Отваратително е да кажеш на накой "мразя те", след като довчера си му казвал "обичам те"...Но не,истинско приятелство след раздялата няма...може да излизате на кафе,да си пускате по някой и др смс,но това няма да е човека,на който ще се обадя ако имам нужда от помощ,ако искам да споделя и т.н.Просто за това хората са казали:"Приятелството може да се превърне в любов,но любовта в приятелство -не".
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Имах връзка 3 години , след това от почти година , а сега вече година и нещо продължава , както и няколко по - кратки. С нито един от тях не съм оставала много добра приятелка , както и те самите нямат такива приятелки от миналото си .Според мен не е нормално да делиш едно легло с някой , след известно време да се разделите и да започне да ти се говори за новите любови и т.н. . Честно казано аз няма да мога да го преглътна . Дори и да не обичам вече съответния човек пак не бих могла . Познати да останем - да , но не и много добри приятели . Не искам да знам с подробности какво се случва с някой , който е бил мой ,а вече не е . Съвместния ни път е свършил , избрал е да е далеко от мен или аз съм избрала да съм далеко от него ,значи вече няма смисъл от каквото и да било .

Звучи много егоистично...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен
    Град
    <3
    Съмнявам се,че някой от тук наистина може да мрази,така като може да обича. Аз например никога не съм казвала на нищо/никой "Мразя те" Изглежда много филмарско и ужасно пресилено и крайно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

ъхх, има момент когато просто ти писва,губи се тръпката..
    за това не си виновен ти,нито тя и просто решавате да се разделите ...
    и защото все още се обичате оставате в добри отношения..
    аз поне така си го обеснявам..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Глупаво е да изхвърляш важни за теб хора от живота ти.
    Да!

Приятелства след връзки - ЗА!

Примерно аз сега се сближих ужасно много с един човек.. стана ми толкова близък.. сигурно дори ще тръгнем, но аз ужасно много го ценя като човек. Е,когато ни дойде края (защототой все някога ще дойде), какво? Да го изоставя съвсем ли?(:
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Град
    България

Само аз ли ще се метна от балкона, но няма да мога да погледна с просто приятелски поглед създанието, на което съм се посветил? ...
    Мисля, че си много над тези неща Мачо, но явно не мисля трезво. Защо ще се мяташ? Всичко има начало и край, а тази ученическа любов просто е една курва! Не може да се говори за любов при ученици, за мен там всичко е въпрос на сексуален глад. Всичко е временно.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Where streets have no name
    омраза? нееееее. между двама зрели винаги ще остане взаимното уважение...защото могат да зачеркнат бъдещето, но споделеното минало и да искаш, няма как да отречеш. Но не е там работата.
    Е, значи аз не съм зряла,защото не мога да изпитвам и грам уважение към някого, когото ме е наранил. Не ми пука за миналото ни, всичко е било само илюзия, той е боклук и точка. Писнало ми е от такива типове, лошото е , че му се доверих. Доверих се само на един човек и той ме направи на две стотинки. Мразя го, да, мразя го, нека му, нека ми, нека ме боли, няма да съм с него, не заслужава моето приятелств, не ме заслужава, не заслужава нищо, мамка му, мразя го
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Да,и аз бих се хвърлила от балкона..
    Просто е невъзможно да зачеркнеш всичко. Е,зависи де,ако е нямало истински чувства помежду им,а са били заедно просто за да не са сами..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Едни мои познати са така, и найстина са най-добри приятели. Сигурно е така, защото вече и двамата имат нова връзка ...
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от Di
    ми при мене се преливат чувставата,обичам я,мразя я ..незнам,но не мога да изляза с някой,с който съм си завирал езика и някой други части на тялото по нея,просто ей така на кафе,не,не,не
    +
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Съгласна съм с автора така е .. но повечето пъти "остават приятели", защото една от страните все още има чувства към другата ии това е единственото ешение да е близо до нея/него .. което според мен не е много полезно за този/тази който/която обича другия ..

.. но нека и помислим над това, че в днешно време малко хора осъзнават какво значи думата "обичам те" и може би за това след раздяла си остават "прителчета" ..

Не мога да разбера защо повечето хора казват, че е лицемерно да си обичал някого, да се разделите и след това да си останете приятели? Аз примерно, за да бъда с някого, трябва да гледам на него и като на приятел, не просто като на някой, с който ще имам по-интимни отношения. Но накрая се оказва, че ако нямаш интимни отношения с този човек - той не може да ти бъде и повече приятел, така ли? И това не е лицемерно?
    А и освен това защо всички си мислите, че ако след края на една връзка останете приятели, ще си споделяте за гаджета, за нови любови и т.н? Това пък никога не бих го направила, даже не бих и зачекнала темата.

А пък и да се губи уважението... Ако се разминете по улицата или се засечете в кафенето какво? Ще се направи, че не се познавате ли? Ще си размените 2-3 лицемерни приказки или даже няма и да го направите... Жалко наистина. Да се губят такива отношения само заради една раздяла. Да, в началото може да е болезнено, но след време като попремине.. просто остава една 'тръпка' или се усеща нещо малко 'по-специално' към този човек.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Никога не съм намразвала никой след приключване на връзката с повечето сме спирали контакт,но няма средно положение.При единият винаги има запазени чувства просто.Или всичко или нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си