- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е това според вас?!
Не мога да разбера защо повечето хора казват, че е лицемерно да си обичал някого, да се разделите и след това да си останете приятели? Аз примерно, за да бъда с някого, трябва да гледам на него и като на приятел, не просто като на някой, с който ще имам по-интимни отношения. Но накрая се оказва, че ако нямаш интимни отношения с този човек - той не може да ти бъде и повече приятел, така ли? И това не е лицемерно?
А и освен това защо всички си мислите, че ако след края на една връзка останете приятели, ще си споделяте за гаджета, за нови любови и т.н? Това пък никога не бих го направила, даже не бих и зачекнала темата.
А пък и да се губи уважението... Ако се разминете по улицата или се засечете в кафенето какво? Ще се направи, че не се познавате ли? Ще си размените 2-3 лицемерни приказки или даже няма и да го направите... Жалко наистина. Да се губят такива отношения само заради една раздяла. Да, в началото може да е болезнено, но след време като попремине.. просто остава една 'тръпка' или се усеща нещо малко 'по-специално' към този човек.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.