- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол: w0sh
Изтеглих си "The Black Adder" Гледам и се смея с глас, совен това хврълям едно око на сървайвър, за случаен смъртен случай.Първоначално написано от Jeuelle
Кво да се прави, българина е сеиржия.
Освен това си мисля за деня в който ще пристигна в София (най-накрая)
Според теб забавен ли си и мислиш ли, че си душата на компанията?
Лесно ли се общува с теб?
Суетен ли си?
Мислиш ли, че познаваш жените и че ги разбираш?
Има ли извънземни?
Коя зодия си?
Какво би направил първо, ако за 1 ден си жена?
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Как гледаш на света около теб като се има предвид, че си част от него. Твоята гледна точка за самото съществуване и живота на хората. Какво ли ще е след 50 години?
Не ти ли писна да бомбардираш човека с въпроси?
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Не.Първоначално написано от Goebbels
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Незнанието извинение ли е?
Държиш ли винаги на принципите си?
Смяташ ли се за мечтател?
Има ли нещо, което оправдава всичко?
Лъжата води ли към истината?
Audio ergo sum
Любима марка маратонки?
Running is my drug and I am overdosed ..
stefity
Според теб забавен ли си и мислиш ли, че си душата на компанията? - за някои компании да, за други не. (Не става думи за фирми или някакви дрги компании от бизнес сектора)
Лесно ли се общува с теб? - да. отворен съм на всички теми от Юсеин Болт до седемте чудеса на света.
Суетен ли си? - понпкога имам междувеждие.
Мислиш ли, че познаваш жените и че ги разбираш? - Психология, майна, на всичко учи.
Има ли извънземни? - Идем с мир.
Коя зодия си? - Тръстика, видра, дракон, водолей с асцедент скорпион
Какво би направил първо, ако за 1 ден си жена? - Ще се изкъпя, ще легна и ще чакам да стане другия ден.
one
Как гледаш на света около теб като се има предвид, че си част от него. Твоята гледна точка за самото съществуване и живота на хората. Какво ли ще е след 50 години? -
Светът ще се движи с и без мен, моя живот има почти нищожна роля в световното развитие. Аз като човек мога да го използвам само и единствено като средство за собственото си развитие, колкото и егоистично да звучи това.
Гледна точка за съществуването не мога да имам толкова конктретна, съществуваме поради чисто биологични принципи, и шансът раждането ни да не се беше случило е по-голям от конктретния. Не мога да предвидя земята след 50 години. Мога да ти изкажа 100 клиширани прични за петролен глад и глобалко замърсяване, води, нефти войни. Няма смисъл.
ArrowsOfDeath
Незнанието извинение ли е? - Винаги зависи. Ако искам да се изкажа като моралист ще кажа "никога"
Държиш ли винаги на принципите си? - Старая се, защото в моента те са това което имам със сигурност.
Смяташ ли се за мечтател? - Не.
Има ли нещо, което оправдава всичко? - Някой психични разтройства и много пари.
Лъжата води ли към истината? - Ако много ти куца логиката.
DarkKisss
Любима марка маратонки? - Одибас и други.
Не ти ли се спи?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от Jeuelle
От скука съм си обърнал биологичния часовник.
ако в чужбина срещнеш любовта били и причинил това да е откъснеш от среда и доведеш тук или ти би се жертвал да останеш там ?
Какво правиш секс или любов ?
а гледаш ли реалити ?
Харесваш ли СУ?
Не мислиш ли , че страда от пълна дезорганизация и анархия?
Остаряла система и липса на стремеж към градация?
Моето мнение е такова. Не, че не съм доволна от обучението, но има много моменти, в които ме разочарова ..
Jesus
ако в чужбина срещнеш любовта били и причинил това да е откъснеш от среда и доведеш тук или ти би се жертвал да останеш там ? - Това зависи изцяло от ситуацята. Не мога да си правя планове за такова нещо
Какво правиш секс или любов ? - Е като е влюбен човек прави любов.
а гледаш ли реалити ? - не. Не гледам телевизия, освен мачове и понякога новини.
Jeuelle
Харесваш ли СУ? - Има какво да се желае от преподавателите и организацията, но сециалността ми е такава, че нещата не са толкова критични.
Не мислиш ли , че страда от пълна дезорганизация и анархия? - чак пък пълна. Знам за заплахи и други неща, но се надяваме че това ще се изкорени.
Остаряла система и липса на стремеж към градация? - Остаряла система. Хората с идеи не се допускат до по-горните нива.
Моето мнение е такова. Не, че не съм доволна от обучението, но има много моменти, в които ме разочарова .. - и аз се разочаровам понякога, особено от отношението към чуждестранните студенти.
Мислиш ли, че би могъл да промениш бъдещето, ако го видиш?
Приемаш ли нещата каквито са?
Audio ergo sum
ArrowsOfDeath
Мислиш ли, че би могъл да промениш бъдещето, ако го видиш? - Защо ми е да променям бъдещето. (за да не се наруши пространствено-времевия конитиниум вселената е създадена така,че бъдещето да се случви въпреки всичко). Виж миналото, ако мога ще го променя.
Приемаш ли нещата каквито са? - Промени, което не можеш да приемеш и приеми, което не можеш да промениш.
Jesus
преди когато гледаше тв какво гледаше ? - Филми и сериали. Нищо конкретно, убивах времето.
VanillaMuffins
Каква е разликата между раздвоение на личността и шизофрения? - Човекът с раздвоение на личността, реално е завършена и напълно нормална личност, само че понякога е различен човек. Той не страда от никакви илюзии за реалността.
Шизофреникът, няма раздвоение, той просто има погрешна представа за реалността, вижда неща, които не съществуват и за него те са реалност. Освен това умът му не мисли по същия начин като този на нормален човек.
Обичаш ли шоколад?
Като има пара за шоколад, ям шоколад.Първоначално написано от Jeuelle
А чипс?
Рядко ям. Може би един път месечно.Първоначално написано от Jeuelle
Имаш ли любима българска песен?
Как си представяш края на света?
Имаш ли си идея каква би представлявала утопията за теб?
Audio ergo sum
ArrowsOfDeath
Имаш ли любима българска песен? - Имам си. http://vbox7.com/play:1d71f11a
Как си представяш края на света? - Изригвания на Гама лъчи от слънцето изпепляват живота на планетата. Това за моя свят. Иначе като цяло светът никога няма да свърши.
Имаш ли си идея каква би представлявала утопията за теб? - Човекът не е създаден да живее в утопия. Всеки опит за създаването на такава ще бъде последван от провал.
Случайно да имаш рег. в metal world?
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Случайно нямам :ДПървоначално написано от MetalZone
А чай обичаш ли?
Извини ме за въпросите тип "аз съм първи клас". Само ми кажи и преставам.