stefity

Според теб забавен ли си и мислиш ли, че си душата на компанията? - за някои компании да, за други не. (Не става думи за фирми или някакви дрги компании от бизнес сектора)

Лесно ли се общува с теб? - да. отворен съм на всички теми от Юсеин Болт до седемте чудеса на света.

Суетен ли си? - понпкога имам междувеждие.

Мислиш ли, че познаваш жените и че ги разбираш? - Психология, майна, на всичко учи.

Има ли извънземни? - Идем с мир.

Коя зодия си? - Тръстика, видра, дракон, водолей с асцедент скорпион

Какво би направил първо, ако за 1 ден си жена? - Ще се изкъпя, ще легна и ще чакам да стане другия ден.

one
Как гледаш на света около теб като се има предвид, че си част от него. Твоята гледна точка за самото съществуване и живота на хората. Какво ли ще е след 50 години? -
Светът ще се движи с и без мен, моя живот има почти нищожна роля в световното развитие. Аз като човек мога да го използвам само и единствено като средство за собственото си развитие, колкото и егоистично да звучи това.
Гледна точка за съществуването не мога да имам толкова конктретна, съществуваме поради чисто биологични принципи, и шансът раждането ни да не се беше случило е по-голям от конктретния. Не мога да предвидя земята след 50 години. Мога да ти изкажа 100 клиширани прични за петролен глад и глобалко замърсяване, води, нефти войни. Няма смисъл.

ArrowsOfDeath
Незнанието извинение ли е? - Винаги зависи. Ако искам да се изкажа като моралист ще кажа "никога"
Държиш ли винаги на принципите си? - Старая се, защото в моента те са това което имам със сигурност.
Смяташ ли се за мечтател? - Не.
Има ли нещо, което оправдава всичко? - Някой психични разтройства и много пари.
Лъжата води ли към истината? - Ако много ти куца логиката.

DarkKisss
Любима марка маратонки? - Одибас и други.