.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    In your dreams ...

Случвало ли ви се е?

Значи има две момчета, които страшно много харесвам. С единия ходех преди време, скъсахме, ама още си ми е голяма тръпка-не успях да го забравя. С другия се запознахме преди няколко месеца и често излизаме, пишем си и тн. Аз много го харесвам, но поради доста причини не можем да сме заедно. И тия дни само за тях двамата мисля. Обаче по едно време се усетих, че всъщност те мн си приличат. Вторите им имена са еднакви, една зодия са, и двамата са мн високи и слаби, а даже не се познават...и тия съвпадения много ме очудиха. Та исках да питам дали на някой му се е случвало нещо такова?
    Impossible is nothin` . . .

Мега фен
    Град
    <3
    И на това ако му викаш приличане...би следвало,че си доста (не намирам точната обидна думичка...измисли си нещо)
    По-скоро съвпадение.
    Познавам двама,които си приличат ужасно много и външно и вътрешно ама все пак са братя.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

случва ми се всеки ден да ви чета смотаните теми.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Не ми се е случвало,но е напълно нормално и възможно...всеки човек има определени предпочитания,и бива привлечен от хора,които притежават точно тези белези,които му допадат и му правят най-силно впечатление...А това за зодиите вече е съвпадение...Няма какво толко да му мислиш

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ами явно харесваш определен тип момчета. На мен не ми се е случвало.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Hilary_
    Някои хора са така иии имат сходен "вкус" за момчета .. търсят прилика с предния ии така ...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Ами явно харесваш определен тип момчета. На мен не ми се е случвало.
    +1
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

А третия къде е?

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не ми се е случвало...

Надявам се да съм помогнал...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    еййй на мен ми се е случвало подобно нещо.... познавам момиче тъпо като теб...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Re: Случвало ли ви се е?

Значи има две момчета, които страшно много харесвам.
    Определено нз какво точно искаш.. какво точно харесваш и в кой.. първо тва си изясни ..

С единия ходех преди време, скъсахме, ама още си ми е голяма тръпка-не успях да го забравя.
    Поне при мен все още не си е само тръпка .. много повече е.. Иии не тва не се "забравя" просто отшумява с времето .. но все пак никога напълно ..

С другия се запознахме преди няколко месеца и често излизаме, пишем си и тн. Аз много го харесвам, но поради доста причини не можем да сме заедно.
    Тогава за кво въобще правите всичко тва.. или ти си иззясни сама на себе си какво точно искаш ии си го следвай него.. или просто ен си вкарвай некви тъпи филми.. иии НЕ НЯМА невъзможни неща.. има ил желание има и начин ..

И тия дни само за тях двамата мисля.
    Я си избери един от двамата ии си "мисли" само за него.. гледам яко си се филмирала (заради долното изречение) и без друго.. поне не се раздвоявай.. помисли кой ти е по добре и защо иии на едно лисче.. отрицателни положителни..

Обаче по едно време се усетих, че всъщност те мн си приличат. Вторите им имена са еднакви, една зодия са, и двамата са мн високи и слаби, а даже не се познават...и тия съвпадения много ме очудиха.
    Ако имаш лична карта си я погледни.. отзад пише на колко хора ти преличаш.. ;дд ако не искай на мама и на тати и ще видиш ..
    Съдба мойто момиче.. но няма напълни еднакви хора .. ;дд

Та исках да питам дали на някой му се е случвало нещо такова?
    На мен лично не.. знам какво точно искам и как да го получа.. преценявам ситуацията и ако ми се наложи да избирам просто избирам по доброто за мен.. не си играя с чувствата на хората и не залъгвам себе си.. не сравнявам никой с никой, защото всеки човек е индивид.. няма втори като него ..
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си