- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Beautiful Stranger ..
Здравейте
На 18 години съм, от София и живея на 8-мия етаж на един блок (ще разберете защо ви го казвам). Както си стоях на прозореца, отегчен до краен предел, забелязах на терасата на втория етаж на отсрещния блок едно момиче, което седеше на един стол и също се беше загледало нанякъде. По-точно това не беше просто момиче, а направо богиня .. Не знам какво ми стана, но се втурнах към моята стая, взех си бинокъла и се върнах на прозореца като продължих да я гледам, направо да я изпивам с очи. Нямам обяснение за тая реакция, никога не съм бил воайор, но нещо дълбоко в мен ме накара да постъпя такаКакто и да е, момичето ме забеляза и ми се усмихна, после се прибра за малко, след което излезе отново за да среше дългите си черни коси, като отвреме-навреме поглеждаше към мен и накрая се прибра окончателно.
Цялата история ми се стори доста откачена, веднага в главата ми зазвуча Beautiful Stranger на Мадона. Сетих се и за романа „Гласовете ви чувам” на Талев, където главният герой имаше подобно преживяване и се влюби в едно момиче, с което дълго време се гледаха балкон срещу балкон.
Та реших да пиша във форума, за да разбера какво мислите за тази моя странна случка, и да преценя дали трябва по някакъв начин да продължа контактите си с the Beautiful Stranger![]()
...Би излязъл добър писател от теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някоя вечер отиди до магазина и купи мазни вкусни банички .. сложи ги в пликче .. отиди при нея почукай и тя като ти отвори й ги дай .. така ще можеш да я заговориш и да й предложиш евентуално заедно да ги изядете ..![]()
п.с. дано темата е ебавка ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тея дни май ти се ядът банички, а?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Авторче, съдейки от логиката на Щрудел-а, ти знаеш отговора![]()
даа .. и то много ..Първоначално написано от Re5peC7
Ама от ония мазните + бозичка ..
![]()
![]()
п.с. Айде да те водя с мен .. ??![]()
Priceless .. <3
Защо? На мен ми харесва г/д. Оо Дано не е. ^Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Къде пак, бе?Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
п.с. темата ме радва![]()
пак ли ?? .. още си чакам обещаното от предния път ..Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
![]()
п.с. абе нещо взе и мен да ме радва тая тема .. особено като стана дума за банички ..![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Темата изобщо не е ебавка, просто съм в странно настроение и затова реших да опиша случката и изобщо да пиша в тоя форум .. а вие се опитвате да опорочите всичко с някви профанни баничкип.с. дано темата е ебавка ..![]()
![]()
еййй ... внимавай с баничките!!!Първоначално написано от beautifulstrangerfan
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
После аз съм спамила...
4XCOKИ
Първоначално написано от ShtrudeL
Priceless .. <3
Ама аз го правя умишлено и си признавам. А г-цата по-горе мрънка,когато някой спами...в момента и тя го прави.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
4XCOKИ
++Ама аз го правя умишлено и си признавам.
п.с. .. мрън .. мрън ..![]()
Priceless .. <3
Според мен трябва да и грабнеш вниманието. Замярай я с лук или картофи. Абе с което лети до там. Да не забравиш да прикрепиш и бележка.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Не знам дали се карате постоянно или сега е случайно, но определено сте много сладки докато го правите :РАма аз го правя умишлено и си признавам. А г-цата по-горе мрънка,когато някой спами...
Много сладурска история![]()
Ами знам ли,установи някакъв контакт с нея.Махни с ръка следващият път когато тя е на терасата,усмихни и се чаровно.
Сещам се и за още една идея,ама май е твърде психопатско![]()
Значи,след като знаеш къде живее мацката и изпрати голям букет цветя по куриер,придружени с малка картичка и нещо от рода на "Тайният обожател от 8 етаж отсреща"![]()
Първото смислено мнение по темата ..Много сладурска история![]()
Ами знам ли,установи някакъв контакт с нея.Махни с ръка следващият път когато тя е на терасата,усмихни и се чаровно.
Сещам се и за още една идея,ама май е твърде психопатско![]()
Значи,след като знаеш къде живее мацката и изпрати голям букет цветя по куриер,придружени с малка картичка и нещо от рода на "Тайният обожател от 8 етаж отсреща"![]()
![]()
Определено това с букета би грабнало повечето момичета (и мен също).. ;ддПървоначално написано от beautifulstrangerfan
Таа.. щом тя ти се е усмихнала.. определено те е забелязала.. усмивката е знак за хубаво знам ли за нещо определено крайно различно от "Офф тоя кво ме гледа" .. аа и щом се е показала пак начи все пак си и грабнал вниманието..
Според мен не е нужно букета да е толкова голям.. ии една роза също би свършила работа пр с едно плюшено мече (но явно нз дали харесва плюшки..) .. но ако все пак обичаш да рискуваш не ти пречи ии вместо само картичка да сложиш едно пликче с нещо повече..
Като идея се сещам ии за..
В момента (както и винаги е било хит) четирилистната детелина.. вече ги има и по магазините.. можеш да поръчаш една такава ии пр на картичката да напишеш "с пожелание за късмет.. като този който аз имах за да видя теб" или нещо такова..
зависи до колко ти си романтичен ии до колко наистина искаш да я "опознаеш"![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Ами тогава може би е по-добре да пробвам направо с теб, но за съжаление не ти знам адреса ..:РОпределено това с букета би грабнало повечето момичета (и мен също).. ;дд
А може би аз не съм твоя тип.. и не съм толкова загадъчна като "мацката от втория етаж" .. а и аз живея на 6-тия.. далече съм от втория.. ;ддПървоначално написано от beautifulstrangerfan
Но все пак ако ще ми пращаш букет туко виж и си разбрал къде живея.. ;дд А може и да се видимм в някой цветарски.. ии ти ше се направиш че не ме познаваш иище ми подариш роза![]()
![]()
![]()
![]()
Филмираш ме.. ;дд ии то яко.. ;дд
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Колко жалко че аз съм на втория етаж,а отсрещния блок има само 6 етажа![]()
Ти сливи ли имаш в устата че да идеш и да се запознаеш?!? И ги махни тия бинокли,моля ти се
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
6 - числото на дявола .. после ми разправяй, че не си била загадъчнаА може би аз не съм твоя тип.. и не съм толкова загадъчна като "мацката от втория етаж" .. а и аз живея на 6-тия.. далече съм от втория.. ;дд
Но все пак ако ще ми пращаш букет туко виж и си разбрал къде живея.. ;дд А може и да се видимм в някой цветарски.. ии ти ше се направиш че не ме познаваш иище ми подариш роза
Филмираш ме.. ;дд ии то яко.. ;дд![]()
А може и наистина да се видим, защо не. Нали знаеш, много неща изглеждат напълно абсурдни и нелогични, до момента, в който просто се случват ;]
Има много по-глупави теми,ходете осирайте тях.
Направи нещо по въпроса!Знаеш ли кой апартамент е?(Би трябвало да знаеш ,ориентирайки се по кой етаж е , от коя страна е терасата и и тнк)
сложи пред вратата й една роза с телефонния си номер написан на лист хартия ^^
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM