.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Hybrid View

Beautiful Stranger ..

Здравейте

На 18 години съм, от София и живея на 8-мия етаж на един блок (ще разберете защо ви го казвам). Както си стоях на прозореца, отегчен до краен предел, забелязах на терасата на втория етаж на отсрещния блок едно момиче, което седеше на един стол и също се беше загледало нанякъде. По-точно това не беше просто момиче, а направо богиня .. Не знам какво ми стана, но се втурнах към моята стая, взех си бинокъла и се върнах на прозореца като продължих да я гледам, направо да я изпивам с очи. Нямам обяснение за тая реакция, никога не съм бил воайор, но нещо дълбоко в мен ме накара да постъпя така Както и да е, момичето ме забеляза и ми се усмихна, после се прибра за малко, след което излезе отново за да среше дългите си черни коси, като отвреме-навреме поглеждаше към мен и накрая се прибра окончателно.

Цялата история ми се стори доста откачена, веднага в главата ми зазвуча Beautiful Stranger на Мадона. Сетих се и за романа „Гласовете ви чувам” на Талев, където главният герой имаше подобно преживяване и се влюби в едно момиче, с което дълго време се гледаха балкон срещу балкон.

Та реших да пиша във форума, за да разбера какво мислите за тази моя странна случка, и да преценя дали трябва по някакъв начин да продължа контактите си с the Beautiful Stranger

Мега фен
    Град
    <3
    ...Би излязъл добър писател от теб.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_

Някоя вечер отиди до магазина и купи мазни вкусни банички .. сложи ги в пликче .. отиди при нея почукай и тя като ти отвори й ги дай .. така ще можеш да я заговориш и да й предложиш евентуално заедно да ги изядете ..

п.с. дано темата е ебавка ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Някоя вечер отиди до магазина и купи мазни вкусни банички .. сложи ги в пликче .. отиди при нея почукай и тя като ти отвори й ги дай .. така ще можеш да я заговориш и да й предложиш евентуално заедно да ги изядете ..
    Тея дни май ти се ядът банички, а?

Авторче, съдейки от логиката на Щрудел-а, ти знаеш отговора

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Тея дни май ти се ядът банички, а?
    даа .. и то много .. Ама от ония мазните + бозичка ..

п.с. Айде да те водя с мен .. ??

Мега фен
    Град
    <3
    Защо? На мен ми харесва г/д. Оо Дано не е. ^
    4XCOKИ

Къде пак, бе?

п.с. темата ме радва

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Къде пак, бе?

п.с. темата ме радва
    пак ли ?? .. още си чакам обещаното от предния път ..

п.с. абе нещо взе и мен да ме радва тая тема .. особено като стана дума за банички ..

Темата изобщо не е ебавка, просто съм в странно настроение и затова реших да опиша случката и изобщо да пиша в тоя форум .. а вие се опитвате да опорочите всичко с някви профанни банички

Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan
    .. а вие се опитвате да опорочите всичко с някви профанни банички
    еййй ... внимавай с баничките!!!

Мега фен
    Град
    <3
    После аз съм спамила...
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    После аз съм спамила...

После аз съм спамила...
    Всички спамят, положението е отчайващо

Мега фен
    Град
    <3
    После аз съм спамила...
    Всички спамят, положението е отчайващо
    Ама аз го правя умишлено и си признавам. А г-цата по-горе мрънка,когато някой спами...в момента и тя го прави.
    4XCOKИ

Ама аз го правя умишлено и си признавам.
    ++

п.с. .. мрън .. мрън ..

Град
    Пловдив
    Според мен трябва да и грабнеш вниманието. Замярай я с лук или картофи. Абе с което лети до там. Да не забравиш да прикрепиш и бележка.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Ама аз го правя умишлено и си признавам. А г-цата по-горе мрънка,когато някой спами...
    Не знам дали се карате постоянно или сега е случайно, но определено сте много сладки докато го правите :Р

Голям фен
    Много сладурска история
    Ами знам ли,установи някакъв контакт с нея.Махни с ръка следващият път когато тя е на терасата,усмихни и се чаровно.
    Сещам се и за още една идея,ама май е твърде психопатско
    Значи,след като знаеш къде живее мацката и изпрати голям букет цветя по куриер,придружени с малка картичка и нещо от рода на "Тайният обожател от 8 етаж отсреща"

Много сладурска история
    Ами знам ли,установи някакъв контакт с нея.Махни с ръка следващият път когато тя е на терасата,усмихни и се чаровно.
    Значи,след като знаеш къде живее мацката и изпрати голям букет цветя по куриер,придружени с малка картичка и нещо от рода на "Тайният обожател от 8 етаж отсреща"
    Първото смислено мнение по темата ..

Много сладурска история
    Първото смислено мнение по темата ..
    Определено това с букета би грабнало повечето момичета (и мен също).. ;дд

Таа.. щом тя ти се е усмихнала.. определено те е забелязала.. усмивката е знак за хубаво знам ли за нещо определено крайно различно от "Офф тоя кво ме гледа" .. аа и щом се е показала пак начи все пак си и грабнал вниманието..

Според мен не е нужно букета да е толкова голям.. ии една роза също би свършила работа пр с едно плюшено мече (но явно нз дали харесва плюшки..) .. но ако все пак обичаш да рискуваш не ти пречи ии вместо само картичка да сложиш едно пликче с нещо повече ..

Като идея се сещам ии за..

В момента (както и винаги е било хит) четирилистната детелина.. вече ги има и по магазините.. можеш да поръчаш една такава ии пр на картичката да напишеш "с пожелание за късмет.. като този който аз имах за да видя теб" или нещо такова..

зависи до колко ти си романтичен ии до колко наистина искаш да я "опознаеш"
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Ами тогава може би е по-добре да пробвам направо с теб, но за съжаление не ти знам адреса ..:Р

Ами тогава може би е по-добре да пробвам направо с теб, но за съжаление не ти знам адреса ..:Р
    А може би аз не съм твоя тип.. и не съм толкова загадъчна като "мацката от втория етаж" .. а и аз живея на 6-тия.. далече съм от втория.. ;дд

Но все пак ако ще ми пращаш букет туко виж и си разбрал къде живея.. ;дд А може и да се видимм в някой цветарски.. ии ти ше се направиш че не ме познаваш иище ми подариш роза

Филмираш ме.. ;дд ии то яко.. ;дд
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Колко жалко че аз съм на втория етаж,а отсрещния блок има само 6 етажа
    Ти сливи ли имаш в устата че да идеш и да се запознаеш?!? И ги махни тия бинокли,моля ти се
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

А може би аз не съм твоя тип.. и не съм толкова загадъчна като "мацката от втория етаж" .. а и аз живея на 6-тия.. далече съм от втория.. ;дд

Но все пак ако ще ми пращаш букет туко виж и си разбрал къде живея.. ;дд А може и да се видимм в някой цветарски.. ии ти ше се направиш че не ме познаваш иище ми подариш роза

Филмираш ме.. ;дд ии то яко.. ;дд
    6 - числото на дявола .. после ми разправяй, че не си била загадъчна

А може и наистина да се видим, защо не. Нали знаеш, много неща изглеждат напълно абсурдни и нелогични, до момента, в който просто се случват ;]

Има много по-глупави теми,ходете осирайте тях.
    Направи нещо по въпроса!Знаеш ли кой апартамент е?(Би трябвало да знаеш ,ориентирайки се по кой етаж е , от коя страна е терасата и и тнк)
    сложи пред вратата й една роза с телефонния си номер написан на лист хартия ^^
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си