- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Beautiful Stranger ..
Това с розата/детелината и картичката/бележка е мнооого сладко и със сигурност ще направиш добро впечетление на момичето. Ауу като по филмите е. А ако я срещнеш някъде навън тичай да се запознаете.
![]()
![]()
Ако момичето е като мен.. аз определено не бих звъннала.. ;дд бих се изкефила определено (щото се пак тва е вид комплимент) .. но определено не бих звъннала защото янма да знам какво да кажа.. ;ддПървоначално написано от stup1fy
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Ако 6 ме прави загадъчна.. то значи.. ;дддд6 - числото на дявола .. после ми разправяй, че не си била загадъчна![]()
Няма абсурдни нещаА може и наистина да се видим, защо не. Нали знаеш, много неща изглеждат напълно абсурдни и нелогични, до момента, в който просто се случват ;].. има непознати изживявания ;дд
![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Ооо брат каква мадама видях и аз сега в рейсаама ме досрамя да я заговоря
не повтаряй моята грешка
Go for it !
Напълно си праваНяма абсурдни неща.. има непознати изживявания ;дд
![]()
Сигурна ли си, че не си момичето, за което говоря? Май и ти искаш да ме филмираш :РАко момичето е като мен.. аз определено не бих звъннала
Flashnews : не всички са като теб.Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Хората са предсказуеми,ако не за друго - то от любопитство би набрала номера твоята мацка,авторе.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Хмм и аз имам един съсед дето е точно срещу мене и постоянно се зяпамеот няколко месеца ама нишо повече ,сладур е ,но определено не живея в някакъв романтичен филм,че някой ден ще пламне наща балконна любов
и ще се оженим по съседски
![]()
Иначе ако толко се кефиш на мацката направи нещо :P Успех!![]()
The Girl Nextdoor...![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Поучителен филм.Първоначално написано от LoveRetroMusic
Автора задължително да го гледа!
Last.FM
Твоята руса ли е ?![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Съгласна съм.Но ако си оставиш номера честно казано и аз не бих звъннала.Максимум да ти пусна един смс "Мерси" и да те оставя ти да ме потърсишПървоначално написано от mirelinda
Но много ми хареса историйката
Дано ,обаче като се запознаете да не стане така ,че да не си допаднете :С
Успех!
нещо подобно ми се беше случило ама мацката ми показа среден пръст и пусна щорите
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
The Girl Nextdoor...
Поучителен филм.
Автора задължително да го гледа!Хах филма съм го гледал и едва ли ще повторя .. американска боза под средното ниво. А и всякакви алюзии между мен и главния герой са меко казано смешни.Твоята руса ли е?![]()
Че и "моята" не е руса даже :Р Иначе темата се получава, харесва ми. Чуха се някои интересни мнения и ще се радвам ако прочета и други такива.
Обедена съм че не съм за.. 1-во защото не живея на втория етаж.. второ ен съм толкова хубава че някой да направи такава тема за мен и да каже такива неща ии 3-то защото със съседа ми от 8-ми се познаваме а с тези то съседните локове никога ен съм се засичала на балкона, а и за не седа мн мн на него ;ддСигурна ли си, че не си момичето, за което говоря? Май и ти искаш да ме филмираш :Р
stup1fy .. Никоя не е като мен защото всеки човек си е различен сам по себе си.. но мн малко мацки биха звъннали....
Съдейки по снимката ти, мога да възразя срещу това. Не се подценявай ;]второ не съм толкова хубава че някой да направи такава тема за мен и да каже такива неща
Не се подценявамПървоначално написано от beautifulstrangerfan
.. Имам огледало ии виждам .. ;дд а това което виждам определено оправдава горе казаното
![]()
А пък това, което ти казваш, оправдава по-горе казаното от мен - че се подценяваш :РНе се подценявам .. Имам огледало ии виждам .. ;дд а това което виждам определено оправдава горе казаното
Изглеждаш страхотно .. довери ми се ;]
Get a room.
Last.FM
Не се доверявам на никой вече освен на себе си.. и то не винаги ;дд..Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Таа осрахме и тая тема..![]()
ааа по темата: .. мисля, че определено ако направиш една от горе изброението идей ще и превлечеш вниманието.. а после ако разкажеш и кво е станало и дали въобще нещо си направиш още по добре
![]()
Тя не се подценява реално. Проси си комплименти. Сега ще каже,че не е така,защото всъщност просенето донякъде е подсъзнателно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Get a room.Брей големи психолози се извъдихте тука, просела си комплименти .. Глупаво е така да нападате момичето.Тя не се подценява реално. Проси си комплименти. Сега ще каже,че не е така,защото всъщност просенето донякъде е подсъзнателно.
Защо пишеш до тея психолози тогава ? :]
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Answer![]()
Last.FM
Мила, струва ми се че тук яко си избиваш комплексите.. или ще се заядеш или ще изкажеш тъпот си мнение кой те кефи и кой.. не мисля, че някой го грее твойто мение за него.. едва ли познаваш някой реално за да го коментираш къв е и къв не е .. айде поне мойте постове ги избягвай щото е такива спамерчета като етб ме нервят.. нищо съществено и яко нападки.. ако света ти е крив си смени възглавницатаТя не се подценява реално. Проси си комплименти. Сега ще каже,че не е така,защото всъщност просенето донякъде е подсъзнателно... просто промени нещо в себе си.. ии ако имам ясни спомени ти беше тази с гаджето която обичала.. милия той ако си такава и риал .. наистина нз как те търпи ..
Запиши се на бокс или някакъв такъв спорт ии избивай малко енергия.. клавиатурата не върши мн добра работа.. а комплексите не в мен.. не съм ти точната мишена
..
Имам вече втора вечер рег тук.. ии повярвай ми на секи мой пост тя има кво да каже.. ии не е нещо като мнение а като нападкаБрей големи психолози се извъдихте тука, просела си комплименти .. Глупаво е така да нападате момичето... Просто не и обръщам внимание.. На всякаде ги има "умните и перфектни мацки" като нея
..
Защо пишеш до тея психолози тогава ? :]Ще answer-на де, вие на секундата ли очаквате да го направя?!Answer![]()
![]()
Пиша не до психолозите, а до обикновените хора. Не ми трябват експертни мнения в стил "тя подсъзнателно си проси комплименти". Просто репликата ме издразни, това е.