- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Beautiful Stranger ..
Именно,че от скоро си тук.
Още 2 седмици и ще разбереш защо е такава.
Прекалено много се отклонихте от темата.
ЛС за секс по скайп със автора
ЛС за заяждане със Щрудел
Авторе : И мен не ме кефи да се зарибявате в темата пусната от теб за ДРУГО момиче,но те търпя,нали? ^^ Такъв е животът.
Тук всички сме обикновенни хора , няма поп-фолк звезди,Thank God.
Просто се различаваме.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Таааааааая пък се оля.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Лесна си. (за спор имам предвид)
Кажи ми какъв ми е комплекса тук? Обоснови се. (Почвам да се повтарям ама като говорите наизуст..)
Като на никой не му пука и най-вече на теб защо ми отговаряш? Усещаш ли колко си противоречиш?
Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
мхмм...щото е такива спамерчета като етб ме нервят
Света ми си е прав,спокойно.
И хъм..всъщност в реалността наистина няма нищо общо с това което съм тук. Ако тук ще си кажа всичко каквото мисля,то на живо ще го омекотя ужасно много,дори мога да не те обидя с нищо. Но това е разговор на по-висока степен,която няма да разбереш.
Лично теб те коментирам за пръв път,не знам къде ме видя на всеки твой пост лигла такава. Оо И разбира се,че имам какво да кажа,няма да си мълча. Като гледам изобщо не ми обърна внимание. Мерси все пак. ^_^Имам вече втора вечер рег тук.. ии повярвай ми на секи мой пост тя има кво да каже.. ии не е нещо като мнение а като нападка.. Просто не и обръщам внимание.. На всякаде ги има "умните и перфектни мацки" като нея
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И моля те,не на "мила". Не съм толко лигава. Тва ме изкарва от кожата ми. Оо Лигавщини. уу
4XCOKИ
Щрудела обаче ви крие спатиите на всичкиИ не само в тая тема.
И не ви харесва че го прави с лекота. Лайте си, де.
Аз само си приказвам![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И какво като се отклоняваме от темата? След като се получава някаква дискусия, значи темата си е ОК.Прекалено много се отклонихте от темата.
ЛС за секс по скайп със автора
ЛС за заяждане със Щрудел
Авторе : И мен не ме кефи да се зарибявате в темата пусната от теб за ДРУГО момиче,но те търпя,нали? ^^ Такъв е животът.
Тук всички сме обикновенни хора , няма поп-фолк звезди,Thank God.
Това за секса с автора и зарибяването няма какво да го коментирам, самият ти изказ между другото е като на поп-фолк звезда, дето твърдиш, че нямало такива във форума.
Андреа (NaskoKaulitz) пише във форума ...![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Тоз е тъп кифладжия.Първоначално написано от LoveRetroMusic
4XCOKИ
Глупости. Наско рулз.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Кажи ми какъв ми е комплекса тук? Обоснови се. (Почвам да се повтарям ама като говорите наизуст..)
*Ти си казваш мнениеето за себе си само когато си просиш комплимент или казваш на някой реалността само когато искаш да чуеш нещо хубаво за себе си ли ??? ми аз не съм така..
Като на никой не му пука и най-вече на теб защо ми отговаряш?
*Щото не мисля, че точно на теб треа да мълча.. ии щото в мн постовее просто няма как да замълча.. Не съм от типа хора който ще мълчат..
Усещаш ли колко си противоречиш?
*Не, не усещам.. Ти разбираш по един аз по друг начин нещата.. дали ти харесва или не.. твой проблем
И хъм..всъщност в реалността наистина няма нищо общо с това което съм тук.
*Ем тва си е твой прблем .. но е тъпо да се правиш на това което не си..
Ако тук ще си кажа всичко каквото мисля,то на живо ще го омекотя ужасно много,дори мога да не те обидя с нищо.
*Еми научи се да си го казваш и в реалността.. живота не е зад монитора.. а дали ще обидиш някой или не.. мнението за това.. а това кой как приема истината си е въпрос на отношение и на характер
Но това е разговор на по-висока степен,която няма да разбереш.
*Казах го и пак ще го повторя.. Не ме познаваш за да каеш каквото и да било за мен..
Лично теб те коментирам за пръв път,не знам къде ме видя на всеки твой пост лигла такава.
*Лично мен да.. но мненията ми.. почти на всяко те има.. иии не ми слагай етикети.. Погледни и оценявай себе си не се затруднявай и с другите
..
Оо И разбира се,че имам какво да кажа,няма да си мълча.
*Мнението е като задника.. всеки го има но не всеки си го завира в задника освен ако ен са го поискали другите..
Като гледам изобщо не ми обърна внимание. Мерси все пак. ^_^
*Чувствай се полъскана.. С дразнещите си мнения превличаш внимание.. това е просто похвално..![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
ОООООООО, спри се с тея дълги постове. Не мога да проследя интригата така, защото не ми се чете.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Вниманието ми го създаде ти.Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
И престани и ти да ми раздробяваш коментара като Hilary_. Научете се да пишете в прав текст бе. Оо
Относно реалността..Мога да говоря каквото си искам и там.Научила съм се спокойно. Просто тогава мога и да съм толерантна или в повечето случай изобщо да не се занимавам с глупости. Ако те познавах реално нямаше да те отразя изобщо. За комплекса няма какво да коментирам - нищо не разбираш.
уу и не мисля,че това да се правиш на нещо което не си е проблем. Всеки човек е така всъщност. Просто си признавам,че не притежавам изкривения ви морал и елементарните ви емоции,които смятате,че ви правят по-добри. Това няма да го разбереш,така че по-добре не си прави труда да го коментираш.
4XCOKИ
Е янма как да напиша по накратко щото става спам.. ;дд аа ии на нея трябват подробни отговори.. ;дд тя е на друго ниво..Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
Щрудел ли си поничка ли си кифла ли си .. безразлично ми е ква си.. излез от филма и виж кво става в реалния живот.. погледни хората около теб.. опитай се да ги разбереш ии тогава ми кажи кой са ти сложните емоции и с какво ти смяташ че си по различна и по каквото и да било от някой.. емм не че те разочаровам но в твой стил ще кажа.. не ме кефиш .. тъпа кифла....
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Ухапи ме за силиконовата цицка тогава.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Пич,нима си мислиш,че това което говориш ме вълнува?
Сам си осра темата.Никой не ти е виновен.Get over it.
Last.FM
Абееее .. я си лягайте !!!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
В реалността си се чувствам перфектно душко,но това ти няма как да го знаеш и по-добре. Имаш мнението точно на една поп фолк дива.Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Всъщност ти не можеш да се изкажеш по-умно и задълбочено. Така както се изказваш сега върви говори на хората от обкръжението си.аа ии на нея трябват подробни отговори.. ;дд тя е на друго ниво..
4XCOKИ
Всъщност темата не е осрана, а истинска и неподправена. На който не му харесва такава, да не пише в нея. You should get over that.Ухапи ме за силиконовата цицка тогава.
Пич,нима си мислиш,че това което говориш ме вълнува?
Сам си осра темата.Никой не ти е виновен.Get over it.
Между другото, никога не съм обичал щрудели .. много са мазни едни такива, направо да се преситиш, неприятна работа :]
И кой те попита за мнението ти отностно щруделите?Първоначално написано от beautifulstrangerfan
I should get over what ,dude?Wake up!
Правиш тема за съседката си,след като наистина красиво описа всичко и за момент се хванах на лъжите ти ,че може би наистина имаш нужда от съвет и че я харесваш,а накрая започваш да се зарибяваш с момиче,което дори не познаваш.Първото на което попадна!Евала,you are the best.
Last.FM
Между другото и аз.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
4XCOKИ
Така е!!!Хората нямат никакво чувство за романтика!!!Само развалят мечтите!!!На къде отива света,особено в тоя форум ужас!!!Относно историята ти,добра е!!!Гледай по-често през прозореца и ако засечеш момичето я заговори!!Например с нещо ......извинете не съм ви виждал до сега,от скоро ли живеете тук,може някой ден да се видим на кафе ,ако не възразявате хехеПървоначално написано от beautifulstrangerfan
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
От 8-мия до 2-рия добър разговор ще бъдеПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
![]()
sunny_stz : прочети горните мнения,пича размисли.Вече не е влюбен в съседката си,той тръгна да се зарибява с първото момиче което му каза нещо мило в този форум.
Last.FM
Еййй не с лошо хораа... Това че някой е казал нещо мило на някой не значи непременно зарибявкаПървоначално написано от stup1fy
..
И мислите ли че след като той е направил тема и е описал толкова красиво нещата се размисля за некви 10 мин и почва "да се зарибява" с други? .. охх ..
Вече са си разменили скайповете, номерата и всичко ... Ама няма лошо.Първоначално написано от stup1fy
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Ами не знам, просто реших да го споделя в общия хаос.И кой те попита за мнението ти отностно щруделите?![]()
Най-после някой прозря истината - аз съм самият Сатана. Лъжа нагло и примамвам невинни девици по подъл начин. You know, it's better to reign in Hell than to serve in HeavenI should get over what ,dude?Wake up!
Правиш тема за съседката си,след като наистина красиво описа всичко и за момент се хванах на лъжите ти ,че може би наистина имаш нужда от съвет и че я харесваш,а накрая започваш да се зарибяваш с момиче,което дори не познаваш.Първото на което попадна!Евала,you are the best.![]()