- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Beautiful Stranger ..
Верно съм малоумна,ама баш толкова не.Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
"Красива си от това което виждам на снимките"
"Ох,мръснико,аз поддържам тялото си с фотошоп,не точи лиги така"
Плиииийс..
Към човечеца ,който обича ретро музиката : А среща уговориха ли си?Може да се целуват пред съседката за да видим дали ще ревнува тя!
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Скайпа трудно.. щото рядко го ползвам.. номера не си го давам на всеки аа под всичко.. не се сещам за друго .. така че няма нищо а още по-малко всичко.. ;ддПървоначално написано от LoveRetroMusic
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
Ами като ще се целувате пред съседката, как ще се уговорите да се видите ... Нямате никаква организация.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тука вече мога да кажа със 100% , че на нито една моя снимка няма ии 1 петно фото шоп!! и ако не ми вярваш може да се видим .."Ох,мраснико,аз поддържам тялото си с фотошоп,не точи лиги така"
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!
На тая на профила ти се вижда, че няма фотошоп, ама то какво можеш да скриеш ... От светкавицата не се вижда нищо. :]
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Аз ползвам фотошоп,проблем?Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
Другъде беше смисъла.Открий го!
Last.FM
Хайде без масови изказвания?Първоначално написано от Sunny_stz
И света не е този форум.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щи дам идея ... земи едно фенерче през ноща и светкай към апартамента й![]()
![]()
може да те забележи..хммм ся по същество запознай се с нея... нищо няма да ти коства
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Той си намери друга, не го занимавай с глупости.Първоначално написано от AnzaRe
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Еми влезни ми в профила и ги виж ако не импулса и тогава обеснявайПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Направо не е истина какви интриги се плетат тука. Така като гледам, скоро ще ме ожените. Поне ми оправихте настроението, искрено се забавлявам с повечето коментари :]
То се е видяло, че не познавате истинските взаимоотношения между хората, непонятно ви е, че някой може да прояви симпатия към друг .. така че по-добре ходете си купете по един чифт сандалки от мола ..;]
ООООООО, извинявай ! Виждат ти се прашките, как можах да пропусна този факт. Съжалявам, много си красива, въпреки че дори не виждам лицето ти.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
хахахаха![]()
![]()
![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Е, супер. Ще черпиш за сватбата.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Кой ще са жени е? Само се заробвате....Първоначално написано от LoveRetroMusic
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Много интирги ,много нещо... ама не изливайте злобата си върху абсолютно невиния човечец..бтвкато видях ква злоба има в темата Как сте били облечени на бала си направо се оплаших...хора не бъдете толко злобни,моля ви
![]()
Странно, но пък какво , щом момичето е било хубаво къв е проблема , че и се усмихнало , може да ти излезе късмета пич :P
Имаш грешна представа за думата "злоба"
Last.FM
Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Евала!!!!Някой да си го каже!!!!Трябва като си с един човек около година да си САМО С НЕГО!!!!Край,други нема!!Курва си ако си харесаш друг хахаха според повечето хора от форума!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Да де. Оо Боже, колко много си противоречиш.И на думи,и на действия явно.Първоначално написано от Sunny_stz
4XCOKИ
Каза го иронично.. Но ти нали си много умна и ен зацепи иронията!Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иронично или не е глупаво и противоречиво.Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
4XCOKИ
Това ,че вашата представа е такава , не означава и че на всички е.
В този форум всеки ден се сблъсквате с различни хора,различни мнения,различни идеали и така нататък,толкова ли не ви го побира акъла?
Темата би трябвало да бъде заключена ,а колкото до оплакванията ви - кой какъв бил,кой какво мислил - не ме интересува.Има си администратори,модератори към които може да се жалвате колкото ви душа иска(друг е въпроса колко ще ви обърнат внимание на глупавите прищявки).
Темата вече няма смисъл.(въпрос на време беше)
Last.FM
SinTeTichnaTaaa, я кажи защо си сложила точно тази снимка за аватар? Заради светкавицата, която те прикрива? Защото реално не се смяташ за хубава? И имаш нужда от комплимент? И после казваш, че не си си го просела ?
Сложила съм точно тази снимка защото ми харесва.. Харесва ми точно това че лицето не ми се вижда.. ако толкова си навит да го видиш имам снимки и в профила нагледай се.. ;дд Иии да определено ен се смятам за хубава.. не искам никой нищо да ми казва.. имам си изградено мнение за себе си.. защо когато някой го каже вие винаги държите да го изтълкувате погрешно.. Не искам от никой комплименти.. Не са ми нужни.. не вярвам на тях.. както казах имам си огледало.. а и не държа толкова на външния вид на другите за това не ме инт и кой какво мисли за мен само по външния ми вид!Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Шит!!!!!!!!!! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе вече не казвам нищо.. тук всеки е толкова "озлобен" така да го кажа че само се чуди с кой и с кое точно да се заяде.. всяка точица може да бъде повод.. та камо ли изречение а кво да говорим за снимки...
Разни хора разни идеали!..
Приемайте го както искате..