Здравейте

На 18 години съм, от София и живея на 8-мия етаж на един блок (ще разберете защо ви го казвам). Както си стоях на прозореца, отегчен до краен предел, забелязах на терасата на втория етаж на отсрещния блок едно момиче, което седеше на един стол и също се беше загледало нанякъде. По-точно това не беше просто момиче, а направо богиня .. Не знам какво ми стана, но се втурнах към моята стая, взех си бинокъла и се върнах на прозореца като продължих да я гледам, направо да я изпивам с очи. Нямам обяснение за тая реакция, никога не съм бил воайор, но нещо дълбоко в мен ме накара да постъпя така Както и да е, момичето ме забеляза и ми се усмихна, после се прибра за малко, след което излезе отново за да среше дългите си черни коси, като отвреме-навреме поглеждаше към мен и накрая се прибра окончателно.

Цялата история ми се стори доста откачена, веднага в главата ми зазвуча Beautiful Stranger на Мадона. Сетих се и за романа „Гласовете ви чувам” на Талев, където главният герой имаше подобно преживяване и се влюби в едно момиче, с което дълго време се гледаха балкон срещу балкон.

Та реших да пиша във форума, за да разбера какво мислите за тази моя странна случка, и да преценя дали трябва по някакъв начин да продължа контактите си с the Beautiful Stranger