Тя не се подценява реално. Проси си комплименти. Сега ще каже,че не е така,защото всъщност просенето донякъде е подсъзнателно.
Мила, струва ми се че тук яко си избиваш комплексите.. или ще се заядеш или ще изкажеш тъпот си мнение кой те кефи и кой.. не мисля, че някой го грее твойто мение за него.. едва ли познаваш някой реално за да го коментираш къв е и къв не е .. айде поне мойте постове ги избягвай щото е такива спамерчета като етб ме нервят.. нищо съществено и яко нападки.. ако света ти е крив си смени възглавницата

.. просто промени нещо в себе си.. ии ако имам ясни спомени ти беше тази с гаджето която обичала.. милия той ако си такава и риал .. наистина нз как те търпи ..
Запиши се на бокс или някакъв такъв спорт ии избивай малко енергия

.. клавиатурата не върши мн добра работа.. а комплексите не в мен.. не съм ти точната мишена

..
Брей големи психолози се извъдихте тука, просела си комплименти .. Глупаво е така да нападате момичето.
Имам вече втора вечер рег тук.. ии повярвай ми на секи мой пост тя има кво да каже.. ии не е нещо като мнение а като нападка

.. Просто не и обръщам внимание.. На всякаде ги има "умните и перфектни мацки" като нея

..