- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Beautiful Stranger ..
Кажи ми какъв ми е комплекса тук? Обоснови се. (Почвам да се повтарям ама като говорите наизуст..)
*Ти си казваш мнениеето за себе си само когато си просиш комплимент или казваш на някой реалността само когато искаш да чуеш нещо хубаво за себе си ли ??? ми аз не съм така..
Като на никой не му пука и най-вече на теб защо ми отговаряш?
*Щото не мисля, че точно на теб треа да мълча.. ии щото в мн постовее просто няма как да замълча.. Не съм от типа хора който ще мълчат..
Усещаш ли колко си противоречиш?
*Не, не усещам.. Ти разбираш по един аз по друг начин нещата.. дали ти харесва или не.. твой проблем
И хъм..всъщност в реалността наистина няма нищо общо с това което съм тук.
*Ем тва си е твой прблем .. но е тъпо да се правиш на това което не си..
Ако тук ще си кажа всичко каквото мисля,то на живо ще го омекотя ужасно много,дори мога да не те обидя с нищо.
*Еми научи се да си го казваш и в реалността.. живота не е зад монитора.. а дали ще обидиш някой или не.. мнението за това.. а това кой как приема истината си е въпрос на отношение и на характер
Но това е разговор на по-висока степен,която няма да разбереш.
*Казах го и пак ще го повторя.. Не ме познаваш за да каеш каквото и да било за мен..
Лично теб те коментирам за пръв път,не знам къде ме видя на всеки твой пост лигла такава.
*Лично мен да.. но мненията ми.. почти на всяко те има.. иии не ми слагай етикети.. Погледни и оценявай себе си не се затруднявай и с другите
..
Оо И разбира се,че имам какво да кажа,няма да си мълча.
*Мнението е като задника.. всеки го има но не всеки си го завира в задника освен ако ен са го поискали другите..
Като гледам изобщо не ми обърна внимание. Мерси все пак. ^_^
*Чувствай се полъскана.. С дразнещите си мнения превличаш внимание.. това е просто похвално..![]()
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!