- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Beautiful Stranger ..
Сложила съм точно тази снимка защото ми харесва.. Харесва ми точно това че лицето не ми се вижда.. ако толкова си навит да го видиш имам снимки и в профила нагледай се.. ;дд Иии да определено ен се смятам за хубава.. не искам никой нищо да ми казва.. имам си изградено мнение за себе си.. защо когато някой го каже вие винаги държите да го изтълкувате погрешно.. Не искам от никой комплименти.. Не са ми нужни.. не вярвам на тях.. както казах имам си огледало.. а и не държа толкова на външния вид на другите за това не ме инт и кой какво мисли за мен само по външния ми вид!Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Шит!!!!!!!!!! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе вече не казвам нищо.. тук всеки е толкова "озлобен" така да го кажа че само се чуди с кой и с кое точно да се заяде.. всяка точица може да бъде повод.. та камо ли изречение а кво да говорим за снимки...
Разни хора разни идеали!..
Приемайте го както искате..
* Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!