.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    in the clouds..

Според вас?

......

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Предлагам да поговориш с него .. най-ефикасния начин!

Град
    Пловдив
    Ми хубаво,че се чувстваш добре около него,но не забравяш ли факта,че ще го виждаш супер рядко? А и си мисля,че щом до сега не ти е намекнал за нещо повече,значи просто иска да сте приятели.
    Аз не бих съсипал такова приятелство.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Прегръща те..хваща те за ръка на плажа.. едва ли е просто приятелство Може би те харесва, но тъй като не живее тук и за това не предприема нещо, за да не стане по-сложно.. Но все пак ако наистина мислиш, че ти харесва поговорете.. Само че ако има само приятелски намерения ще се получи кофти и може би ще се развалят.. Но все пак рискувай

Голям фен Аватара на RaZzer
    Определено има нещо повече от приятелски чувства към теб... Обаче, ако той заминава пак за чужбина, помисли дали няма да ти е по-добре ако нищо не предприемеш?!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Град
    in the clouds..
    може и да си въобразявам, може да ме приема само като приятелка, но всички ми казват колко добре изглеждаме заедно, как сме били един за друг и т.н., но не бих посмяла да разваля приятелството ни, защото наистина много държа на него

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ми хубаво,че се чувстваш добре около него,но не забравяш ли факта,че ще го виждаш супер рядко? А и си мисля,че щом до сега не ти е намекнал за нещо повече,значи просто иска да сте приятели.
    Аз не бих съсипал такова приятелство.
    напълно съм съгласна
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ако наистина ти е прятел и му кажеш, а той няма чувства към теб просто ще те прегърне и ще ти каже, че иска да сте прятели с усмивка. Няма да си развалите прятелството. Няма причина.
    Любовта е като сладолед през лятото... Насляди и се докато можеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си