.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Любов....

Любов....

Запознах се с едно момче преди 2 седмици някъде като бяхме с една приятелка и случайно срещнахме нейн познат и той беше с този негов приятел и аз си го харесах.По-нататък започнахме да излизаме заедно в компания и той ми сподели ,че в момента е ,,болен от любов'' ,заради едно момиче ,коеот се върнало при бившия си и го зарязало и не искал никаква връзка в момента (понеже аз му намеквах малко или много ),но той не искал да се възползва от мене,защото съм готина (така каза),иначе ако не бил наранен щял да ме сваля!Много ме е яд че го хванах точно в такъв период!!Аз си имам гадже,но какво от това,вече имам нужда от нещо ново,но искам съвет от вас,какво да правя,как да го съблазня???Не знам дали ме харесва поне малко,знам че е хлътнал по онази,но също така разбира,че съм готина и не знам какво съм за него.Каза ,че не мисли че съм момиче за един път,точно за това не ме е зарибявал...също така каза че ще помисли за нещо между нас,но за сега няма да има нищо....Аз преди седмица заминах да уча в София и тогава малко го позабравих като не го виждах и не си чатихме.Но като се прибрах в петъка си писахме и му казах да се видим и той се съгласи за събота и като го видях отново пламнах...това чувство ,исках да го целуна,но не можех ,той като не иска нищо не мога да направя......Иначе си говорихме доста и беше приятно,изпрати ме до нас и там си говорихме към 1 час..Много е готин ,защото е различен от другите,но също така толкова недостъпен...не знам какво да правя,освен да го чакам да забрави онази и да реши,как мислите???

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен
    Град
    <3
    ...Не ме кефиш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Хмм доста объркващо, че хем не иска за сега нищо хем пък иска да излизате.. Бе харесва си те ама му е гадно за бившата.. Мен ако питаш по-добре спрете да излизате и т.н. , защото и на мен ми се беше случило така и щом сам си признава, че има чувства към другата има голяма вероятност да се върне при нея както стана с мен..

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    ...Не ме кефиш.
    Тъй ше е

свършват.

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Хмм доста объркващо, че хем не иска за сега нищо хем пък иска да излизате.. Бе харесва си те ама му е гадно за бившата.. Мен ако питаш по-добре спрете да излизате и т.н. , защото и на мен ми се беше случило така и щом сам си признава, че има чувства към другата има голяма вероятност да се върне при нея както стана с мен..
    Ми не ме харесва достатъчно,че да имаме връзка!Но защо да спрем да излизаме и приятели да сме си пак ме устройва...,защо да губя едно приятелство?Може пък и да се получи нещо по-нататък...

свършват.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Първо те съветвам да прекратиш сегашната си връзка, щом смяташ, че искаш нещо ново...
    Относно момчето с разбитото сърце... продължавай да се въждаш с него, прекарвайте си добре и без да насилваш нещата, просто му дай малко време, за да осъзнае, че ти си това, от което има нужда...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Любов....

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Много е готин ,защото е различен от другите,но също така толкова недостъпен...не знам какво да правя,освен да го чакам да забрави онази и да реши,как мислите???
    да да... искаш го, защото не можеш да го имаш, той е различен - естествено, че е различен, защото не те иска... каквото и да правиш майна за тебе няма да има значение, най- много накрая да прецакаш момчето...
    вариант 1: забравяш го, той си страда по нея, ти си оставаш с гаджето или го зарязваш и търсиш друг (понеже ти сама каза, че ввече искаш нещо ново...няма да коментирам)
    вариант 2: чакаш малко, той се пристрашава и тръгвате, ходите 1 месец (най- много 2 може би...) и накрая го зарязваш, защото си намерила някой "различен и недостъпен" и "искаш нещо ново"...
    ако избереш вариант 1, поне няма да се гавриш с момечето
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Искаш го... Опитай се да му влезеш в положението... Сложи се на негово място... Не те харесва какво означава?!?!?! Аз мн прятелки "харесвам".... Само с "харесване" нищо не става... Обесни му, че го обичаш и се надявай за най - доброто, очаквайки наи - лошото...

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Много е готин ,защото е различен от другите,но също така толкова недостъпен...не знам какво да правя,освен да го чакам да забрави онази и да реши,как мислите???
    да да... искаш го, защото не можеш да го имаш, той е различен - естествено, че е различен, защото не те иска... каквото и да правиш майна за тебе няма да има значение, най- много накрая да прецакаш момчето...
    вариант 1: забравяш го, той си страда по нея, ти си оставаш с гаджето или го зарязваш и търсиш друг (понеже ти сама каза, че ввече искаш нещо ново...няма да коментирам)
    вариант 2: чакаш малко, той се пристрашава и тръгвате, ходите 1 месец (най- много 2 може би...) и накрая го зарязваш, защото си намерила някой "различен и недостъпен" и "искаш нещо ново"...
    Напълно подкрепям!! Той не иска връзка с теб, което те кара да го искаш още повече. Постави се на мястото на приятелят си ... как ще се почувства той, като разбре , че се срещаш с друг. Скъсай със сегашният си, пък после прави каквото искаш. И аз съм за вариант 1.

Любов....
    no,not rly.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gentlelover
    Искаш го... Опитай се да му влезеш в положението... Сложи се на негово място... Не те харесва какво означава?!?!?! Аз мн прятелки "харесвам".... Само с "харесване" нищо не става... Обесни му, че го обичаш и се надявай за най - доброто, очаквайки наи - лошото...
    аааахахахаха, това ще да е решението- обясняваш, че го обичаш. няма да коментирам просто...

авторке, според мен той си те държи кто резерва, защото е разбрал, че го харесваш. много момчета (и не само) правят така. дръпни се малко от него, за да се уплаши, че няма винаги, когато поиска, да си на линия и може и да му станеш интересна. а за бившата.. ако му влезеш под кожата, тя няма да е пречка. пречката тук е твоят приятел, с когото постъпваш супер нечестно. щом искаш нещо ново и различно, остави го. ти как бу се почувствала, ако разбереш, че той така се среща с разни, като не сте заедно?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ти си курва.Не знам дали са ти го казвали в скоро време,но някой трябваше да го направи просто.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Ти си к***а.Не знам дали са ти го казвали в скоро време,но някой трябваше да го направи просто.
    Честно казано не беше нужно да я обиждаш и то с неподходящи думи.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Вижте сега.....не ме обиждайте без да знаете!!!Първо с гаджето ми сме от една година и нещо заедно и е нормално да ми се иска нещо ново и също така с това момче ,което излизаме няма нищо между нас,че да ме наричате курва!!!Тези,които имат такова мнение за мен да мълчат,не ми трябват мненията ви тук!!!!Така....не искам да оставям гаджето,като той ми е сигурен и мога да разчитам на него както и той на мен и също така с него се разбрахме като ида в София всеки да прави каквото си иска,понеже сме на разстояние и като се върна в Стара Загора да сме заедно!!Така...относно момчето трябва и аз да се направя на недостъпна за да ме пожелае....ще изчакам да и без това няма да е нищо сериозно,ако се получи нали ще съм в София..

свършват.

Определено не искам да се гавря с момчето,от къде го измислихте???

свършват.

Град
    ....in the rain...
    Вижте сега.....не ме обиждайте без да знаете!!!Първо с гаджето ми сме от една година и нещо заедно и е нормално да ми се иска нещо ново и също така с това момче ,което излизаме няма нищо между нас,че да ме наричате к***а!!!Тези,които имат такова мнение за мен да мълчат,не ми трябват мненията ви тук!!!!Така....не искам да оставям гаджето,като той ми е сигурен и мога да разчитам на него както и той на мен и също така с него се разбрахме като ида в София всеки да прави каквото си иска,понеже сме на разстояние и като се върна в Стара Загора да сме заедно!!Така...относно момчето трябва и аз да се направя на недостъпна за да ме пожелае....ще изчакам да и без това няма да е нищо сериозно,ако се получи нали ще съм в София..
    ееееееее вие пък как може да и викате, че е к*рва....тц тц тц...момичето просто не иска да е само, иска във всеки град да си има гадже...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Горкото ти гадже ... ;\
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Горкото ти гадже ... ;\
    е що бе? те имат отворена връзка, всеки прави каквото си иска....

Мега фен
    Град
    <3
    Вижте сега.....не ме обиждайте без да знаете!!!Първо с гаджето ми сме от една година и нещо заедно и е нормално да ми се иска нещо ново и също така с това момче ,което излизаме няма нищо между нас,че да ме наричате к***а!!!Тези,които имат такова мнение за мен да мълчат,не ми трябват мненията ви тук!!!!Така....не искам да оставям гаджето,като той ми е сигурен и мога да разчитам на него както и той на мен и също така с него се разбрахме като ида в София всеки да прави каквото си иска,понеже сме на разстояние и като се върна в Стара Загора да сме заедно!!Така...относно момчето трябва и аз да се направя на недостъпна за да ме пожелае....ще изчакам да и без това няма да е нищо сериозно,ако се получи нали ще съм в София..
    Хубу. Не си курва. Кучка си. И то долна. Кво значи "Той ми е сигурен"? Знам отговора,но да го чуем и от теб. ...И какво като си с приятеля си година и нещо? И аз съм с моя година и 4 месеца ама нищо ново не искам. Нормално било...Нормално е за такива лигли,които не могат да са постоянни.
    Абе чакай малко ти сама си го казваш,какво се обиждаш другите като го казват.
    "Да се направя малко на недостъпна"
    Еми ей такива където се правят на недостъпни са ебати курвите без извинение.
    ГОРКИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    ....in the rain...
    ^ е недей убижда де, момичето не е виновно, че не знае какво иска....

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Горкото ти гадже ... ;\
    е що бе? те имат отворена връзка, всеки прави каквото си иска....
    Една година, а тя среща някакъв мухал и веднага тръгва след него, преди дори да се е разделила със приятеля си ... мъка, мъка !
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Достатъчно!!!!Човек да не напише тема тук!!!Това беше грешка,че споделих,няма ли някой разумен съвет????Явно не възприемам гаджето си толкова на сериозно и за това искам нещо ново и какво лошо има в това???Вие пък много сериозни излязохте айде айдеее!!!!Кой знае колко сте ги сменили ,но нормално е млади сме,въпреки че съм била само с 2 момчета!!!!Не трябва на млади години връзките да се приемат толкова сериозно,преди бях така и страдах!!!Сега като не съм в града, да страдам като не е до мен ли?Освен това не тичам след никого ,ако иска той ще ме потърси!!Това е ,явно няма да пише никой ,който е на моето мнение!Аз си знам каква съм,няма нужда вие да ми казвате!

свършват.

Град
    ....in the rain...
    Достатъчно!!!!Човек да не напише тема тук!!!Това беше грешка,че споделих,няма ли някой разумен съвет????Явно не възприемам гаджето си толкова на сериозно и за това искам нещо ново и какво лошо има в това???Вие пък много сериозни излязохте айде айдеее!!!!Кой знае колко сте ги сменили ,но нормално е млади сме,въпреки че съм била само с 2 момчета!!!!Не трябва на млади години връзките да се приемат толкова сериозно,преди бях така и страдах!!!Сега като не съм в града, да страдам като не е до мен ли?Освен това не тичам след никого ,ако иска той ще ме потърси!!Това е ,явно няма да пише никой ,който е на моето мнение!Аз си знам каква съм,няма нужда вие да ми казвате!
    ахааам...а ти защо написа темата? искаше да прочетеш мнения на хора които мислят като теб или искаше различни гледни точки? щом си я написала ще търпиш коментари и псувни докато ти заключат темата
    и ти кво имаше 1 гадже, то те заряза, ти страда и сегашното си гадже и за 5ст. ли го имаш?

Град
    Dreamland
    Е ти какво търсиш, някой да ти каже "брао е, ти си супер" ? Ти си пуснала темата, така че става въпрос за теб, а не за другите колко са ги сменили и т.н ... Просто е смешно, че си с момче една година, само за газарията. На колко си ?
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

ShtrudeL го каза. Иначе мога да продължа, ама не си струва да се хабя заради отрепка като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си