- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов....
Не го имам за 5 стотинки,много повече!!!Ако измерваме любовта в пари!!!Много уважавам сегашния си приятел!!Но вие явно не сте били с някого дълго време и да ви омръзне малко или много,защото постоянно правите едни и същи неща с този човек и нещете ли искате малко да се разнообразите????И това е лошо???А за този дето казва че съм отрепка,като ме видиш по телевизията някой ден ,ще си промениш мнението и ще видиш колко са жалки такива като теб!!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
не може ли да разнообразите нещата които правите с приятеля ти бе мамка му, за 1 година толкова много неща ли сте правили или просто нямате акъл да изимслите нещо по- различно???
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Отрепки и по телевизията дават. И мен са ме давали, ама не го раздувам като п***а. Ако искаш разнообразие, кажи на момчето, с което си в момента да направите нещо различно, а не тичай по други мъже. "Не приемайте толкова сериозно връзките" Е това си е пълна глупост вече...
Тъпа си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами явно не!!!Той е човек ,който си обича едно и също да прави!!!Не обича да разнообразява като мен!!!Задължително ли е като видиш ,че някой не е за теб и си една година с него да продължиш да си с него???Това е тъпо,когато нещата между вас са се изчерпали и няма вече какво да видиш от този човек???Много ограничено мислите според мен???Аз постоянно му казвам да отидем някъде ,той все ами не ми се ходи...мииии.....мене ми е безинтересно вече,но това не значи че не го уважавам!!!!!!Първоначално написано от PurpleDream
свършват.
Ами не са глупости,ти явно не си бил/а нараняван/а!!!Знаеш ли какво не пиши в тази тема вече!!!Не даваш компетентни мнения!!!Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
свършват.
ако е за авторката- взе ми думите от устатаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
А ти си още по-ТЪП!!!![]()
свършват.
Ако няма какво повече да видиш, значи че това, което си видял, не те е задоволило. А това е коренно различно от "нещо различно". А ако искаше да спасиш връзката си с него, щеше да поговориш с момчето на четири очи. А ти явно си го отписала отдавна. Което значи, че не ти пука за него и си страшно зле.
Първоначално написано от Sunny_stz
Добре,ако бях момче щеше да ме нараниш трайно психически. Признавам си.
П.П Може ли една поничка?
4XCOKИ
човек колкото повече пошеш толкова по- тъпа ми изглеждаш...а какво правиш ако тръгнеш с тоя за който писа темата и след 3 месеца и той ти стане скучен и безинтересен, ще го зарежеш и ще търсиш нов? еми ти си ТЪПА бройкаджийка майна, не ми е ясно тая тема защо си я кръстила "Любов..." за заблуждение ли? заради такива кифли като тебе любовта отива подяволите...Първоначално написано от Sunny_stz
Всъщност като не го казвам в цитат наистина мога да напсувам масово всички,без да разберат. ^^Първоначално написано от PurpleDream
Но да,в случая беше за авторката.
4XCOKИ
Човече,звучиш като tuzaro ^_^Първоначално написано от PurpleDream
4XCOKИ
Еми бил съм, просто съм по-силен от теб и не се отказвам след първото разочарование, което е неизбежно. А това разочарование, както каза Purpledream, те е превърнало в ТЪПА бройкаджийка майнаПървоначално написано от Sunny_stz
заради 'майна' лиПървоначално написано от ShtrudeL
от форума ме зарибиха, доста хора го ползват
![]()
Такаааммм вие сте упорити обаче,нямате ли си друга работа,че да обиждате по форумите????Ами това е човек който неможе да се промени,колкото и да говорим!!От къде знаете ,че не сме си говорили до сега,толкова време сме били заедно,разделяли сме се и пак сме се събирали!!!Ми на вас нямам какво да обяснявам повече,вие сте невежи в любовта!Ако е имало любов,то тя вече се е изчерпила!!!Казах,че съм била с 2-ма сериозно,не съм изобщо бройкаджийка,броя тези,които са били стойностни!Няма да отговарям повече на тъпи постове,вие спамете колкото искате!!!Със здраве!!!
свършват.
За цялото.Той така би се изказал,мисля. ^^Първоначално написано от PurpleDream
4XCOKИ
Омг, невежи вика. Говориш, че имаш сериозна връзка, а я захвърляш с лека ръка. Кой е невежия ? ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
тука малко се обърках както и да е.... като гледам как мислиш ЩЕ станеш бройкаджийка...аз пък ще си спамя не ми пречиПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
хах еми може и все пак не е ли такаваПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
е ти пък разбери я, скучно му е на момичетоПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
еми другия ако не я вземе ще остане сама, не е хубаво товаПървоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
![]()
п.п. само спамя не ми обръщайте много внимание![]()
Какво зелено бе Васе???Дай ти съвет ,че тука хората само се заяждат горките... :Д:Д:Д:ДПървоначално написано от machoka
свършват.