Запознах се с едно момче преди 2 седмици някъде като бяхме с една приятелка и случайно срещнахме нейн познат и той беше с този негов приятел и аз си го харесах.По-нататък започнахме да излизаме заедно в компания и той ми сподели ,че в момента е ,,болен от любов'' ,заради едно момиче ,коеот се върнало при бившия си и го зарязало и не искал никаква връзка в момента (понеже аз му намеквах малко или много ),но той не искал да се възползва от мене,защото съм готина (така каза),иначе ако не бил наранен щял да ме сваля!Много ме е яд че го хванах точно в такъв период!!Аз си имам гадже,но какво от това,вече имам нужда от нещо ново,но искам съвет от вас,какво да правя,как да го съблазня???Не знам дали ме харесва поне малко,знам че е хлътнал по онази,но също така разбира,че съм готина и не знам какво съм за него.Каза ,че не мисли че съм момиче за един път,точно за това не ме е зарибявал...също така каза че ще помисли за нещо между нас,но за сега няма да има нищо....Аз преди седмица заминах да уча в София и тогава малко го позабравих като не го виждах и не си чатихме.Но като се прибрах в петъка си писахме и му казах да се видим и той се съгласи за събота и като го видях отново пламнах...това чувство ,исках да го целуна,но не можех ,той като не иска нищо не мога да направя......Иначе си говорихме доста и беше приятно,изпрати ме до нас и там си говорихме към 1 час..Много е готин ,защото е различен от другите,но също така толкова недостъпен...не знам какво да правя,освен да го чакам да забрави онази и да реши,как мислите???