- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов....
Спам,ама вярноПървоначално написано от PurpleDream
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Темата ме кефи нз що.
И да авторке,малко си курва...човека една година както ти самата каза е бил със теб и явно смята да продължи да си прави труда.Ти обаче просто искаш да го захвърлиш като играчка в ъгъла и айде следващия.Ако онзи,който планираш да сваляш знае ка си постъпила с предишния,надали ще иска да е с теб.
Faca it.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
А този който свалям,какво ми каза как е постъпвал с момичетата хаха........но не ме интересува това!!Със всекие различно!!!Той каза че си отмъщавал на момичетата и само правил секс с тях и ги оставял,а от мен не искал да се възползва,защото съм била готина,той така каза!!Говорим си за много неща с него и не усещаме как минава времето!!!Сами си правете изводите каква съм!!!Първоначално написано от NamelessRomantic
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз вече си ги направих,че даже си и казах.Първоначално написано от Sunny_stz
Едит: + това си наивна...не чакай...не точно наивна...глупава си ако си мислиш,че няма да е с теб заради това заради което е бил и с другите. Но не си глупава и само заради това спокойно...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Sunny_stz, теоритично, може и да грешим за теб. Ама ти си си виновна за това, поради начина, по който разказа нещата излезе, че си лесна.
Мдааа за това сега не е с мен нали..ако искаше само тва щеше да е с мен,но аз съм по-различна,дам грешите за мен ,но не ми пука!Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
свършват.
То и лъвовете никога не нападат ей така жертвите си.Първоначално написано от Sunny_stz
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не знаеш 'зеленото' на гърба на Академията? Та каква студентка си ти тогава! Там си прекарваме 89% от лекциите през годината хАхХА ... нищо, ще те научим на тия тънканажиПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
перфектното място за съвети, в задимена атмосфера хХАхА
имаш си гадже , харесваш и сваляш друг ... хехе добре добре ! После с гаджето ти ще твърдиш , че си имате много доверие и можете да разчитата един на друг и как става това щом онзи пусне ли ти ти с лека ръка ще го зарежеш . Вземи реши , кой от двамата искаш и остави другия .Не е честно спрямо тях . Ако искаш онзи , рано или късно ще му мине бъди около него говорете си може да пламне искрата .
Ееееми не го знам нали съм нова хаха,ми ще ме научите вие,ама само дето не пушаПървоначално написано от machoka
![]()
свършват.
аз па ще те запозная със, смея да твърдя най-добрата флейтистка от нашия випуск и въобще една от най-добрите по принцип за БГ и за света, която я приеха не знам си къде тая година и си пуши без проблем..
ти ще гълташ дим там, ще видиш че всичките ти колеги ще се събират там, няма да ходите на никакви лекции.. чакай само да захладнее малко.. та там ще си говорим на дълго и широко хАхА
Първоначално написано от machoka
Оооо как няма да ходя на лекции бе!!!За кво съм отишла да уча там!Няма да мога да си взема изпитите така!!!Е, само от някои лекции може да кръшнем,но иначе не!
свършват.
Ама ти студентка ли си била ? Леле ...![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Даааа,естествено!!!!В Музикалната академия в София със флейта-поп и джаз факултет!!!Нещо за което ти не можеш да си и мечтаеш![]()
Поради простата причина,че нямаш никакви заложби,а критикуваш хората във форума!!Е,нали трябва да има и такива като теб!!!
свършват.
Еее LoveRetroMusic какво ще кажеш по въпроса?Безмълвен/на остана!!!)))
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
ама не сериозно, днес много теми и коментари ме разсмиват...![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
Бреееей сериозно ли говорииииш??Ами радвам се за теб!![]()
свършват.
аз пък се радвам, че има хора които ме разсмиватПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Ами трябва да има и такива все пакПървоначално написано от PurpleDream
)
свършват.
^ така е трябва и тук във форума на ден по няколко човека се намират