Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
Вижте сега.....не ме обиждайте без да знаете!!!Първо с гаджето ми сме от една година и нещо заедно и е нормално да ми се иска нещо ново и също така с това момче ,което излизаме няма нищо между нас,че да ме наричате к***а!!!Тези,които имат такова мнение за мен да мълчат,не ми трябват мненията ви тук!!!!Така....не искам да оставям гаджето,като той ми е сигурен и мога да разчитам на него както и той на мен и също така с него се разбрахме като ида в София всеки да прави каквото си иска,понеже сме на разстояние и като се върна в Стара Загора да сме заедно!!Така...относно момчето трябва и аз да се направя на недостъпна за да ме пожелае....ще изчакам да и без това няма да е нищо сериозно,ако се получи нали ще съм в София..
Хубу. Не си курва. Кучка си. И то долна. Кво значи "Той ми е сигурен"? Знам отговора,но да го чуем и от теб. ...И какво като си с приятеля си година и нещо? И аз съм с моя година и 4 месеца ама нищо ново не искам. Нормално било...Нормално е за такива лигли,които не могат да са постоянни.
Абе чакай малко ти сама си го казваш,какво се обиждаш другите като го казват.
"Да се направя малко на недостъпна"
Еми ей такива където се правят на недостъпни са ебати курвите без извинение.
ГОРКИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ.