.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

закъснява ми

Здравеите, знам че има безброй такива теми, но просто нямам никакво време да се ровя... Моят проблем е следният:
    Аз съм момиче на 16 години.Преди седмица и половина с приятелят ми правихме секс, беше ми за първи път... Имаше и кръв и то доста...След 1-2 дни започна да ме боли корема.. трябваше да ми дойде на 16.09, а сега и 20 и на мен не ми идва. Правихме го с презерватив и приятелят ми каза, че след акта е бил здрав... Тъпча се непрекъснато с шоколади, избиха ми пъпки- общо взето, все едно ще ми дойде... И от време на време ме боли корема... Мои приятелки ми казаха, че сега тялото ми започва да се променя, че това е нещо ново за него и затова ми закъснява и че дори е възможно да ми пропусне този месец защото при акта е имало кръв... Аз си се притеснявам доста, дори си навлякох здравословни проблеми... Нямам промяна в апетита, нито в теглото... Мисля да отида тази седмица на един преглед при генеколог...А в момента съм болна и съм на антибиотици - Възможно ли е от това да ми закъснява? Благодаря ви предварително!

Цикълът ти още е нередовен, а и може от притесниениe и напражение да ти закъснеe. Щом всичко е минало без проблеми и презерватива е бил здрав, значи няма за какво да се притесняваш

здравей,според мен няма нищо за притеснение.Но можеш да си направиш тест за да си по-спокоина.Лично аз като вземам лекарства и най-вече витамин с винаги ми рломеня датата.Може и пре теб да се е получило така.Късмет

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Всичко е наред. На моята приятелка пък и дойде с 10-12 дена по-рано Така , че споко! Нормално е това.
    Станислава

Град
    Асеновград
    Aми ако те притеснява , че си бременна .. има тест за бременност почват от 0.30 лв - 3 лв , най - различни .. ами ако изленат повече чертички аборта е 300 лв
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

и според мен както и според другите няма за какво да се притесняваш.И аз първия като правих секс ме болеше стомаха няколлко дена

Град
    Пещера
    4 дена не са голям проблем,вероятно стреса и напрежението си е казало думата,пък и щом си на антибиотици... нормално е да ти закъснява! споко
    Живота си следвах,мечтаех,кроях....

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Лол... Еми.. не се притенсявай,но все пак отиди на гинеколог ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Трите причини,поради които ти закъснява са,че си го направила за първи път(след това на много момичета не им идва навреме),че си на антибиотици(лечение също променя цикъла)и трето-може още да не ти е напълно редовен.Най-вероятно е по първите две причини.Няма защо да се притесняваш

*Стар ник - sladkata_bebz

и на мен незнам защо така от както го направих започна да ми закъснява или да идва по рано .. а преди си беше с разлика наи много два дни а сега е повече и винаги се притеснявам всеки месец да няма нещо

Голям фен Аватара на girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от martini
    Трите причини,поради които ти закъснява са,че си го направила за първи път(след това на много момичета не им идва навреме),че си на антибиотици(лечение също променя цикъла)и трето-може още да не ти е напълно редовен.Най-вероятно е по първите две причини.Няма защо да се притесняваш
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

след 1вия път цикалът винаги закъснява..
    няма за какво да се притесняваш-не е станало нищо + това са мноого рядко случаите на забременяване при 1вия път, а и щом сте използвали и презерватив няма страшно,но ако искаш да си по-спокойна можеш да отидеш на гинеколог,а можеш да си купиш и тест за бременност -струва някъде около 3-4 лева

П.П Пъпките могат да ти излизат от шоколада.Аз съм алергична към шоколада и се изприщвам по цялото тяло като ям ,тъй че вече не го консумирам
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

ем честито..
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Така...да ти кажа първо,че това че винаги закъснява след първия полов акт са глупости.Няма причина поради,която да ти закъснее свързана с това,че ти е било за първи път.Няма смисъл тук да си гадаем защо не ти е дошло,но изчакай още малко и отиди на лекар.Има и нещо друго...видеозона може и да не засече евентуална начална бременност.Но изследванията ще покажат със сигурност.Можеш сама да провериш дали си бреминна чрез тест за бременност както ти казаха и другите.Моя съвет е да не пестиш пари за това-вземи си най-добрият който ти предложат в аптеката и го направи рано сутринта при първото ориниране преди да си пила или яла нещо.Независимо от това че пише на някой тестове че може да се ползват по всяко време-го направи РАНО сутринта.След като направиш това отиди на лекар независимо от резултата.Да се надяваме ,че не си бременна,но ако си и не искаш да задържиш бебето за аборт на твоята възраст е доста трудно,трябват ти разрешение от родителите ти,но това н е епредпочитан вариант-да правиш аборт.Искам също да ти кажа че жената е склонна да забременее още от първия си полов акт,но на мен се е случвало също да ми закъснява и слава Богу ,не съм била бременна.Така че може да е от много други причини-може да си настинала,ако се загрееш с чай,накисване на краката в топла вода и сол и здраво обличане може да даде ефект.Но не прекалявай с това,не пии и не прави никакви измислени неща за да не се нараниш.На нервна почва също се наблюдават смущения в цикъла.Може също така ако си слабичка да ти върви по-малко или на не ти дойде както стана при мен,смяната на сезоните също оказва влияние.Но последния ми съвет е да поискаш от генеколога ти да ти предпише противозачатъчни-не се безпокой не са опасни.късмет

благодаря на всички, които ми писаха, но снощи най-накрая ми дойде и сега съм За първи път се радвам че ми е дошло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си