- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идея за Татус !
Понеже искам да си правя татус на ръката . Желателно е да е на китката или от другата страна на китката . Моля да пише само този който помага и недейте да почвате : Отиди в студиото там ще си харесаш .. ами ако не си харесам ? Или пък .. татуса трябва да значи нещо за теб - еми дайте някакви идеи ...
Първоначално написано от transformable
Искаш ли да си направим един експеримент ;Д .. ще прочете мненията ти във форума, и ще си изградя няква представа за теб. Въпреки че от тази тема не ми направи особенно приятно впечетление все пак може да си напрая труда да ти прегледам мненията ;Д
Как искаш хора, които не те познават да ти дават идеи за татус, който да значи нещУ за теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОЛЕ ... О КОЛКО СИ ПРОСТ ИМА ЛИ СМИСЪЛ О НЕ НЕ .. КАТО НЕМОЖЕШ ДА МИ ПОМОГНЕШ НЕ ПИШИ WE !Първоначално написано от divacheee
Олеле ... АЗ НЕ СЕ КАЗВАМ ИВАН , А ДИМИТЪР ! В ТАЗИ РЕГИСТРАЦИЯ СМЕ 3 МОМЧЕТА ! ЗА ТВОЕ СВЕДЕНЕ СЪМ 9 КЛАС !Първоначално написано от divacheee
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7941762
Първоначално написано от transformable
понеже друга идея не ми идва
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7806735
МЕГА ПРОСТ СИ !!! ЧЕСТНО !!!![]()
![]()
![]()
Мисля, че е твърде рано. По-добре си направи временна за 2-3 месеца![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Кой го казва.Първоначално написано от transformable
![]()
![]()
![]()
Може ти да си го напишеш тва на ръката-о, коолко съм прост. Съврес сериозно, поиска идея за татук и аз ти давам.![]()
това е добра идея послушай съвета за татусаПървоначално написано от MissNothing
Има много Прости хора....защо ще си правиш сега като след 10 години примерно ще ти омръзне и то предложен от някой друг от форума за който си нямаш и хал хабер и дори не се познавате, толкова ли не можеш да поровиш в нета-татуси колкото искаш дори мога да те зарина с тях...
Humans need fantasy to be human.
"Искам да си направя татус, дайте идея" = "Искам да гъзарея с татус, ама съм тоооолкоз тъп, че нямам идея къв, но знам, че искам да съм гъзар"![]()
Зависи какво искаш,надпис или нещо друго ?? Не си разяснил.Ако е надпис,спомени из нета - колкото искаш,избери един и толкоз .. Като е картинка,пак да е нещо значимо.
Представи се след примерно 10 години като работиш някаква работа,квато и да е,подаваш ръка и под китката ти има примерно Спиди Гонзалес .. Ти си знаеш в крайна сметка,ние акъл не можем да ти даваме.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ей, вие "порасналите" като сте толкова умни защо се връзвате на акъла на един седмокласник ? Това , че вие сте с 2,3,4... години по-големи от него и мислите като уш големи, не ви дава правото да го обиждатеи се замислете малко вие в 7-ми клас как сте мислили ?
А колкото до татуировка на ръката .. не ви съветвам там да си правите , след години никъде няма да искат да ви приемат за работа![]()
Ако съм мислилa кaто него до ся дa съм се ошaрилa цялaтa, но не съм мислила така..
Ето за това чак сега ще си правя татус ( на 21 съм .. ), обмислила съм си го, харесала съм си рисунката преди повече от 6-7 месеца и съм сигурна, че искам точно това .. и няма да ми писне след известно време !!!
И най-важното .. не съм питала по форуми "къф татус да си напрая, дайте идеи, че аз съм прост "![]()
![]()