.. oще когато е самото начало.. не определено не съм директна..
ако говорим за самото начало и аз .. но предположих, че се познават от не малко време ..

.. а ако той ми се изсмее или го приеме на ебавка.. оставаш поредната "лесна" която няма "за кво да се мъча след като тя ме е харесала ии без нищо да правя тя си ме харесва" ..

Ок покажи му че го харесваш.. ноо поне в началото му се дръпни малко.. нека има малко "интрига" направете го по интересно и за двамата..
ако момчето е кретен ще й се изсмее и сега и след 5 месеца .. а нея ще я хване яд, че се е знаимавала толкова време с него за едното нищо ... и ако е кретен така или иначе ще я мисли за "лесна" дали ще е директна или ще овърта много време за него ще е "поредната единствена" (както казва един приятел .. ;д ) и ако е кретен ако му се дърпа някои момчета слабо ги вълнува .. просто я отебава и готово .. защото за тях това са "номерцата", на които принципно се научават да не се връзват .. и за да не ме разбереш погрешно не казвам да отиде при него и да му се метне на врата, но и да не се вкарва във филмите с това непрекъснато гонене, овъртане и тн .. трябва да познава момчето добре, за да знае кое минава при него и кое не ..

п.с. Към авторката .. а всъщност какъв тип момче е той ??