- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Камери в класните стаи...
В нашто даскало от тая гоидна ни сложиха камери и във класните стаи,дори в салона по физическо имаме камера и е направо ужас.Има монитори в учителската стая и в кабинета на директора дето могат да ни видят когато искат.И във вашето даскало е толкова прецакано положението
![]()
Да,такива теми има доста.
И в нашето училище има,но не се оплаквам,нали?
К'во толкова ще правиш,че ти пречат камерите...
Просто ще си измисля нов начин за преписване... Не ми пука, че има камера в стаята и не ми пука кой я гледа!Ще продължа да ям там, да си правя к'вото си правя винаги...и ако някой ден вляза в биг брадър ще съм подготвена
![]()
Това е толкова трагично просто.
1. Унижението - помислете си , затова ли ви роди майка ви.
2. Постоянно се чувстваш чест от експеримент. Излизаш от вас, некой те снима, камери те снимат по улицата, влизаш в 280 и там вече има, отиваш на училище, отвсякъде се показват камери.
3. БЕзсилието. И да не си съгласен, не може да се бориш с тези неща. Те не са парламент, държава или човек. Това е техническият прогрес. Но това че има измислени камери, не означава, че трябва да са в класните стаи.На тези, които ще кажат , че децата трябва да свикват, ще им кажа да не ги пращат на учелище, а на работа, да свикват ...
4. Погазване на конституцията.
5. Падна и последната крепост на свободата - училището - мястото, където децата правеха каквото си искат. Аз от 7и до 12и клас едно контролно не съм направил сам, всичко съм заимствал. Сега вече край на чупеенто на лампи без последствия и хвърлянето на чинове през прозореца и играта на кеч в стаята, цяла една епоха си отива, а беще толкова весело. Това беше последното място
, където децата можеха наистина да си играят. Никой вече не играе на улицата, всички са пред компютрите.
6. Дори и за порядъчните хора е огромно бреме да знаят, че всичко което правят се вижда и НЯМА минаване метър НИКЪДЕ.
Добре , че ние минахме без тях. За останалите, ограбено детство. Тъжно, нали ?
Доста тъжно найстина. ;( ;( ++++ !Първоначално написано от chicksey
Наще са сложени но не са вклчени още ,в някои стаи не са и сложени,според мен тези камери са пари на вятъра или по-скоро пране на пари.Те до като ги активират тея камери аз 100 човека ще съм заколил вече и остава въпроса за красота ли ще са?
При нас засега самоо по коридорите има...В стаите още нема![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
и при насПървоначално написано от 3motion
![]()
Прави каквото трябва,да става каквото ще !
камерите в класните стаи не са ги монтирали, но има нещо като кранче за чешма- явно подложка някаква. Ние я замеряме![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Първоначално написано от FlowerPower
![]()
![]()
![]()
Прави каквото трябва,да става каквото ще !