.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца

Камери в класните стаи...

В нашто даскало от тая гоидна ни сложиха камери и във класните стаи,дори в салона по физическо имаме камера и е направо ужас.Има монитори в учителската стая и в кабинета на директора дето могат да ни видят когато искат. И във вашето даскало е толкова прецакано положението
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Има тема в този раздел на същата тема.

Да,такива теми има доста.
    И в нашето училище има,но не се оплаквам,нали?
    К'во толкова ще правиш,че ти пречат камерите...

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами примерно неможе да се преписва... и даскалите не могат да ни пускат от часовете заради скапаните камери
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    the Savage Garden
    Просто ще си измисля нов начин за преписване... Не ми пука, че има камера в стаята и не ми пука кой я гледа! Ще продължа да ям там, да си правя к'вото си правя винаги...и ако някой ден вляза в биг брадър ще съм подготвена

s

Това е толкова трагично просто.
    1. Унижението - помислете си , затова ли ви роди майка ви.
    2. Постоянно се чувстваш чест от експеримент. Излизаш от вас, некой те снима, камери те снимат по улицата, влизаш в 280 и там вече има, отиваш на училище, отвсякъде се показват камери.
    3. БЕзсилието. И да не си съгласен, не може да се бориш с тези неща. Те не са парламент, държава или човек. Това е техническият прогрес. Но това че има измислени камери, не означава, че трябва да са в класните стаи.На тези, които ще кажат , че децата трябва да свикват, ще им кажа да не ги пращат на учелище, а на работа, да свикват ...
    4. Погазване на конституцията.
    5. Падна и последната крепост на свободата - училището - мястото, където децата правеха каквото си искат. Аз от 7и до 12и клас едно контролно не съм направил сам, всичко съм заимствал. Сега вече край на чупеенто на лампи без последствия и хвърлянето на чинове през прозореца и играта на кеч в стаята, цяла една епоха си отива, а беще толкова весело. Това беше последното място
    , където децата можеха наистина да си играят. Никой вече не играе на улицата, всички са пред компютрите.
    6. Дори и за порядъчните хора е огромно бреме да знаят, че всичко което правят се вижда и НЯМА минаване метър НИКЪДЕ.
    Добре , че ние минахме без тях. За останалите, ограбено детство. Тъжно, нали ?

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Re: s

Цитирай Първоначално написано от chicksey
    Това е толкова трагично просто.
    1. Унижението - помислете си , затова ли ви роди майка ви.
    2. Постоянно се чувстваш чест от експеримент. Излизаш от вас, некой те снима, камери те снимат по улицата, влизаш в 280 и там вече има, отиваш на училище, отвсякъде се показват камери.
    3. БЕзсилието. И да не си съгласен, не може да се бориш с тези неща. Те не са парламент, държава или човек. Това е техническият прогрес. Но това че има измислени камери, не означава, че трябва да са в класните стаи.На тези, които ще кажат , че децата трябва да свикват, ще им кажа да не ги пращат на учелище, а на работа, да свикват ...
    4. Погазване на конституцията.
    5. Падна и последната крепост на свободата - училището - мястото, където децата правеха каквото си искат. Аз от 7и до 12и клас едно контролно не съм направил сам, всичко съм заимствал. Сега вече край на чупеенто на лампи без последствия и хвърлянето на чинове през прозореца и играта на кеч в стаята, цяла една епоха си отива, а беще толкова весело. Това беше последното място
    , където децата можеха наистина да си играят. Никой вече не играе на улицата, всички са пред компютрите.
    6. Дори и за порядъчните хора е огромно бреме да знаят, че всичко което правят се вижда и НЯМА минаване метър НИКЪДЕ.
    Добре , че ние минахме без тях. За останалите, ограбено детство. Тъжно, нали ?
    Доста тъжно найстина. ;( ;( ++++ !

Наще са сложени но не са вклчени още ,в някои стаи не са и сложени,според мен тези камери са пари на вятъра или по-скоро пране на пари.Те до като ги активират тея камери аз 100 човека ще съм заколил вече и остава въпроса за красота ли ще са?

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    При нас засега самоо по коридорите има...В стаите още нема
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Град
    страната на мечтите
    Цитирай Първоначално написано от 3motion
    При нас засега самоо по коридорите има...В стаите още нема
    и при нас
    Прави каквото трябва,да става каквото ще !

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    камерите в класните стаи не са ги монтирали, но има нещо като кранче за чешма- явно подложка някаква. Ние я замеряме
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Град
    страната на мечтите
    Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    камерите в класните стаи не са ги монтирали, но има нещо като кранче за чешма- явно подложка някаква. Ние я замеряме
    Прави каквото трябва,да става каквото ще !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си