- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Продукт, който предпазва косата от пресата.
Въпроса ми е има ли някакъв продукт който предпазва косата за да не изгори от пресата ... марка и цена ако можекосата ми все още е хубава но знам че ако продължа да я изправям и накъдрям с пресата и машата ще стане на нищо затова чакам препоръки .. търся нещо благодарение на което косата ми ще изгори максимално МАЛКО...
В момента се сещам само за кристали![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
И аз ще взема да си купя кристали,че напоследък косата ми....дори когато се изкпъпя и не е както трябва като че ли.
Някой друг продукт да препоръчате?
незнаех че кристалите предпазват от изгаряне .. мислех че са за да е косата по мекичка за краищата .. бях чувала за някакви термозащитни работи които предпазвали косата .. може ли малко инфо
Кристали..Струват около 8-9 лева,може за по-малко да намериш...Също така може и вакса да използваш,но може да ти се появи пърхут..Имаше и на Ейвън едно като балсам,но сега не мога да се сетя...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Умирай само в краен случай =)
Кристали, за да не ти нацъфтява косата, аз лично ползвам на BioPharma, препоръчвам ти голямата опаковка, около 10 лева е ии Loreal Hot Liss, той е термозащитен, това, което търсиш, около 8-9 лева е![]()
П.П.future_butterfly, какъв е точно този продукт? Би ли ми разяснила?
аз имам едни италиански кристали ,който я предпазвати миришат страхотно . 20 лв. са и биха ме издържали близо 1 година !точно нз как се казват щоот не съм вкъщи !ама тея ментета по магазините само омазняват
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Loreal Hot Liss![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
абе,те тия кристали предпазват,ама само краищата...
косата си се уврежда,квото и да слагаш![]()
ами термозащитния -лореал хот лис ... предпазва ли изобщо цялата коса .. и има ли ефект при васПървоначално написано от eple
![]()
Аз като ползвам преса си слагам някакъв крем(то не е точно крем де ама както и да е) на Tigi и кристали за коса на BioPharma. Кристалите са около 10лв, а другото ми струваше 37лв с доставката![]()
това май ще си го вземаПървоначално написано от xHARDCANDYx
И аз се сещам само за кристалите, в момента ползвам на Ейвън, самия продукт се води серум за сухи краища, но са си чисти кристали. Много съм доволна, както и познатите ми, които го ползват. А и мирише много хубаво.В сегашния каталог е 6,50 ако не се лъжа, а в следващия ще е 7,50.
Аз използвам кристали за коса!! Вършат работа!![]()
I Love You!
Loreal hot liss по принцип е за изправяне,ако искаш къдрици,едва ли ще ти свърши работа.
loreal hot liss
но както казаха то има и изправяш ефект, аз го ползвам само за сешуар и помага за придаване на обем също...на пресата за къдрене не съм го пробвала, защото къдренето няма да стане най-вероятно, но ти щом се изправяш с нея, ще ти свърши работа
мен не ме интересува дали по-лесно се изправя или накъдря .. интересува ме дали предпазва косата .. всмисал да не изгаря така .... иначе аз съм с чуплива коса и я изправям и накъдрям .. и двете действия ги праяако си сложа онова на лореал ако да кажем предпазва косата (защото само тогава ще си го купя и това всъщност е единия ми въпрос) то като се накъдрям ще пречи ли?(тва е втория ми въпрос .. който по малко ме вълнува .. )
ми аз мисля , че при мен действа, демек предпазваПървоначално написано от lolipop1
а щом е и за изправяне е нормално и логично да пречи при къдрене, аз лично като се правя на вафлички или с машата не го ползвам
а има ли някакъв продукт който предпазва косата от вафлички и машата ..?
На Loreal има няколко продукта и са хубави.Онзи ден бях при фризьорката ми и тя ми препоръча някакъв италиански,но за име в момента не се сещам.Беше към25лв. 250мл.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
аз ползвам кристарли, те са около 10лв
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
а този продукт предпазва косата от машата така ли?Първоначално написано от rachel_billson
и аз ползвам L'Oreal Hot Liss
http://www.ivis-bg.com/images/hot%20...ane%20copy.jpg към 8-9 лв.Доволна съм,първо се суша и полсле минавам с преса,косата ми не се начупва токова много.Кристалите не са термозащитни и не предпазват косата от топлината.Това не става за накъдряне.
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Ползвай кристали..Помагат за краищата.![]()