- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросчеее :P
Искам само да попитам при момичетата като го правиш за първи път нали при някои има кръв и искам да знам много ли е или само малко ? Мерси предварително![]()
Ами при всяко момиче е различно примерно може да няма никаква кръв или да е много зависи от организма![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
Лол, ами зависи от момичето. Някои кървят много, други - малко. Но, спокойно, дори да си от първите, няма да оплескаш кой знае колко.Сложи някой стар парцал или хавлия под себе си, за да си спокойна.
Зависи .. при всяко момиче е различно ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
При някой няма и кръв![]()
Ето ти малко информация .
Викам да прегледате първо статиите, защото препълнихте форума с едни и същи въпроси ..
\/
![]()
това не може да се определи , при всяка е различноПървоначално написано от bUbInkA__
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
при всеки е различно,зависи много от девствената ципа,ако е разтеглива ,ще се скъса по бавно т. е. ще боли повече.разбира се при някои има капки кръв,при други има лека болка ,така че не се плаши,за вс е индивидуално
love is gone!
Малееее само като видя тема "Въпросчеееее" или "Въпросченце" или "Един Въпрос" или "Въпросченценценценце" направо му идва да си счупа клавиатурата в главата![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
защото не е като при момчетата ? ся стана ли ти ясНо ;]Първоначално написано от bUbInkA__
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от elenkaaa
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
При всяко момиче различно
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
защо ли ми се струва че сам чел тоя въпрос и предиПървоначално написано от bUbInkA__
ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА ВЕ ДА ГО ЕВА
ААаАаА за наденицата ли питате?
При всеки е различно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Еми при всеки организъм е различно. Имало е всякакви случаи.![]()
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
аз имам фр дето изообщо не и текло кръв .. нзПървоначално написано от bUbInkA__
![]()
до скоро имах приятелка и аз и бях парвия и нямаше проблем всичо беше нормално нямаше крав![]()
Различни момичета, различно кръвотечение ( да не кажем, че при някой даже липсва )
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
При някои има много,при други малко,при трети па нЕма изобщо.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
зависи с какъв нож та колят ако е някой тъп няма да има кръв ама ако е остър... отиде ..
There is no right or wrong, only fun or boring
Амиии да определено при всяка жена е различно, защото всеки организъм си е индивидуален. Но при някои случаи наистина няма кръв или има, но в оскъдни количества....например ако момичето е било активно спортуващо, девствената ципа (химен) е доста еластична и може даже да няма кръв...или пък ако е ползвало тампони....ммм пък даже и да има кръв в такива случаи почти няма болка,но както опоменахме всичко си е строго индивидуално..... Пък и спокойно кръвта няма да е в огромни количества,важното е да не позволиш това да те смути...И да не забравя да отбележа,че не е сигурно дали при първия полов контакт ципата ще се скъса
,звучи някак странно, но при по еластичен химен се наблудава и такова явление
[/b]