- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вярно ли е че след 5часа като не се яде се отслабва ?
вярно ли е че след 5часа като не се яде се отслабва ,ако не се яде а се приемат само течности,някой изпробвал ли го е този метод,защото ми казаха че бил много ефектен ,през деня може си хапваш ,а след 5 само течности![]()
Ами аз знам че се отслабва,защото на една приятелка неин познат е ял така 2-3 седмици в 17:00 часа след това нищо друго,и бил отслабнал 4-5кг,но нз при всеки човек е различно,зависи от организма,аз лично не съм пробвала
дрън дрън
Aз знам че след 19 часа метаболизма се забавя и не е хубаво да се яде след това.Колко е вярно не знам.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
не можеш винаги да ядеш до 5 така че няма смисъл общо взето
Да, вярно е но без алкохол![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
аз не ям никаква храна след 5 следобед .... и мисля 4е има резултат ... пък и така ти е леко на стомаха![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
На мен ми е много трудно да спазвам такива часови работи поради начина ми на живот.Опитвам се лятото след 20:00 да не ям,когато съм на даскало и съм 2-ра и се прибирам в 21:15 няма начин просто и всичкос е скапва.
Ами,да вярно е ....![]()
Ne e vqrno! Sled 5 bez 15..![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Абе ти се тъпчи цял ден с разни мазни баници с боза,със свински пържоли,торти и пасти и ако ще от 15:00ч. да не ядеш пак няма да отслабнешВсичко си зависи от храната,която си консумирала и от метаболизма ти,а не от това,колко е часа
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не е вярноо![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
не
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
5 часа като часова разлика или 17:00???
ако е второто-вярно е че не е хубаво да се яде късно, но чак пък да се отслабва ,...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
вярно е само ако не тренираш нищо
ако тренираш някакъв спорт след 17:00, трябва да си набавиш необходимата енергия чрез въглехидрати дори и след този час
Вярно еПървоначално написано от j_adore2
От 20ч до 4ч се смила храната и не е хубаво да се яде тогава
Хубаво е да се яде от 12ч до 20ч по-стабилно
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
+1Първоначално написано от titinkaa
И след 17:00 какво ще гладуваш ли ?По-вероятно е да се разболееш
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Това е пълна глупост. Ако си лягаш в 12 часа вечерта, 7 часа ли ще гладуваш? Пф.
Male
Първоначално написано от Dimana99
не се изказвай неподготвен,прасе
Първоначално написано от Di
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче