.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Как ме дразнят...

Здравейте! Аз съм момиче,на 12 години. От доста мои теми може би ви е ясно,но аз пак ще кажа,че съм мъжко момиче. Разбирам се супер с почти всички. С момчета,имам най-добра приятелка,както и най-добри приятели,2-3.Ще попитате какъв е проблемът ми,ами- две "кифли". Постоянно мятат едни погледи,на презрение, все едно се бъзикат с мен,имам чувството,че постоянно ме обсъждат,и наистина си го правят де. Ето давам пример с днескашният ден- значи гледам аз,как моите приятели момчетата скачат,правят там разни "паркурски" номера. И идват тея двете,а аз се уча на един номер. Започнах да се притеснявам,ако падна,момчетата нищо няма да ми кажат,ще ми помогнат да стана,ще ме питат как съм.Да,ама тези двете ще се пръснат от смях. Преди да продължа,ще уточня,че те са курвичките на квартала,гримират се,гаджета,клюки,диети,и - уж са умни,и постоянно се опитват да ме смачкат с оценки в даскало.(Между др. аз съм си отличничка,и да се съдерат да учат,няма да стане.) А иначе едната от тях с такива дрешки се облича... все едно е излязла от варела.Та... все пак,прескочих го,да им го начукам.После ние седнахме с момчетата на пейката,айде и те при нас. Пихме там,някакво безалкохолно и си приказвахме.След 10 минути ние станахме да видим какво друго да правим,и в мига,в който станах започнаха да си шушукат и да се смеят. Много се обидих. Отидох аз да гледам как скачат момчета,те отново при нас. През целият път,не спряха да се хилят,не разбрах на какво. Едно от момчетата скочи,на него не му пука,тая дето е по-отракана,и по-зла, уж невинна,уж детенце, и тя скочи. Беше 1.80 високо,а аз и другата кифла имаме страх от височини. Чудих се аз дали да скоча,ядосвах се,че тя успя а аз не,изглеждам като страхливка. През цялото време докато бях горе,някакви погледи,казващи:аз успях,а ти не,виждаш ли!? В крайна сметка не скочих,уплаших се. Тя тогава толкова се смееше,толкова доволна беше... Та,казвайте хора.. как се справяте с тея... овце?
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Мега фен Аватара на vagarious
    "Убий глупака с мълчание"

Срещу това всеки се изправя, не обръщай внимание.Нека сега се смеят, утре ще правят друго.
    Big or small, lies are lies!

Не им обръщай абсулютно никакво внимание. Усмихвай им се и се прави, че си им приятелкба - ще загубят интерес ... и ще си намерят друго занимание...
    Както казаха по-горе:
    "Убий глупака с мълчание" :P

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Не им обръщай абсулютно никакво внимание. Усмихвай им се и се прави, че си им приятелкба - ще загубят интерес ... и ще си намерят друго занимание...
    Както казаха по-горе:
    +1
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

от къде знаеш, че се смеят на теб? има ли причина да ти се смеят? що не ги питаш на теб ли се смеят и защо?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    от къде знаеш, че се смеят на теб? има ли причина да ти се смеят? що не ги питаш на теб ли се смеят и защо?
    +1

Пък и все пак сме жени-няма жена,която да не обича да говори за другите...(добре де,момичета сме ;д)

А и защо те интересува толкова мнението им...?!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    смей им се и ти.............
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Не мислиш ли, че "курвички" и "да им го начукам" не са най-подходящите думи, които момиче трябва да използва, още повече 12-годишно?

За всеки свой проблем пускаш теми. Ми научи се малко на самостоятелност, използвай го тоя мозък за нещо полезно, вместо да чакаш някой да ти сдъвче всичко.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Щом са ``курвички`` от какво се притесняваш? ... Щом за теб са някакви непотребни същества .. защо зависиш от мнението им към теб? Това ,че се дразниш и обръщаш внимание на такива като тях,говори лошо за теб.
    Не им обръщай внимание.. Гледай да си правиш кефа и да не ти пука.. ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами, ако не ти дремеше за тях, сега тази тема нямаше да я има...

Супер фен Аватара на Di
    Иди при нея и и кажи 'кво гледаш ма кучко?!иди го налапай на някой + среден пръст' и готово или накарай момчетата да ги натупат ако ти кажат нещо
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Толкова ти е ума че им се връзваш... /ignore решава всички проблеми.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    София
    Курви, курви навсякъде брат ..
    THE TRUTH IS OUT THERE

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Di
    Иди при нея и и кажи 'кво гледаш ма кучко?!иди го налапай на някой + среден пръст' и готово или накарай момчетата да ги натупат ако ти кажат нещо
    Тцтцтцтцтц.. ..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Щом са ``курвички`` от какво се притесняваш? ... Щом за теб са някакви непотребни същества .. защо зависиш от мнението им към теб? Това ,че се дразниш и обръщаш внимание на такива като тях,говори лошо за теб.
    Не им обръщай внимание.. Гледай да си правиш кефа и да не ти пука.. ..
    +1

Поредното мега тъпо лапе..

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Поредното мега тъпо лапе..
    Точно. Иначе, малка си, да се ядосваш на такива...живей си живота, че като порастнеш, идея си нямам какви теми ще пускаш.

На елементарно държание с глупава цел вероятно много добре знаеш как да отвърнеш. Приложи знанията си. : )

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Игнорирай ги... се 1 не са там. Кво се занимаваш с тях?!
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Re: Как ме дразнят...

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Здравейте! Аз съм момиче,на 12 години. От доста мои теми може би ви е ясно,но аз пак ще кажа,че съм мъжко момиче. Разбирам се супер с почти всички. С момчета,имам най-добра приятелка,както и най-добри приятели,2-3.Ще попитате какъв е проблемът ми,ами- две "кифли". Постоянно мятат едни погледи,на презрение, все едно се бъзикат с мен,имам чувството,че постоянно ме обсъждат,и наистина си го правят де. Ето давам пример с днескашният ден- значи гледам аз,как моите приятели момчетата скачат,правят там разни "паркурски" номера. И идват тея двете,а аз се уча на един номер. Започнах да се притеснявам,ако падна,момчетата нищо няма да ми кажат,ще ми помогнат да стана,ще ме питат как съм.Да,ама тези двете ще се пръснат от смях. Преди да продължа,ще уточня,че те са курвичките на квартала,гримират се,гаджета,клюки,диети,и - уж са умни,и постоянно се опитват да ме смачкат с оценки в даскало.(Между др. аз съм си отличничка,и да се съдерат да учат,няма да стане.) А иначе едната от тях с такива дрешки се облича... все едно е излязла от варела.Та... все пак,прескочих го,да им го начукам.После ние седнахме с момчетата на пейката,айде и те при нас. Пихме там,някакво безалкохолно и си приказвахме.След 10 минути ние станахме да видим какво друго да правим,и в мига,в който станах започнаха да си шушукат и да се смеят. Много се обидих. Отидох аз да гледам как скачат момчета,те отново при нас. През целият път,не спряха да се хилят,не разбрах на какво. Едно от момчетата скочи,на него не му пука,тая дето е по-отракана,и по-зла, уж невинна,уж детенце, и тя скочи. Беше 1.80 високо,а аз и другата кифла имаме страх от височини. Чудих се аз дали да скоча,ядосвах се,че тя успя а аз не,изглеждам като страхливка. През цялото време докато бях горе,някакви погледи,казващи:аз успях,а ти не,виждаш ли!? В крайна сметка не скочих,уплаших се. Тя тогава толкова се смееше,толкова доволна беше... Та,казвайте хора.. как се справяте с тея... овце?
    Срещат се тия.. Една имаше от моето даскало (кифла) и я пребиха.. После доста хора бяха в районното.. =D

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    "Убий глупака с мълчание"

Срещу това всеки се изправя, не обръщай внимание.Нека сега се смеят, утре ще правят друго.

Супер фен Аватара на dead_princess

Re: Как ме дразнят...

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    Преди да продължа,ще уточня,че те са курвичките на квартала,гримират се,гаджета,клюки,диети,и - уж са умни,и постоянно се опитват да ме смачкат с оценки в даскало.

Как 12 годишни момичета ще са курвички? Това, че се гримират и клюкарят не ги прави такива.

Иначе като толкова те коментират не им обръщай внимание, явно има за какво.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Както казаха по-горе:
    +1
    И аз съм изпадала в подобни състояния,но щом си шушукат и се хилят значи са още деца,независимо че се гримират и обличат... не им говори и не им обръщай внимание.Ще престанат

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Е тва са някви злобарки, не се впечатлявай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Хахаха мъжко момиче викаш.

Мене едни 2 кифляци така се опитваха да ме сдухат нещо,ама никво внимание,да не кажа,че ако съм на кеф удрям по някоя доволна подигравка и се свиват от срам.

Иначе кво им обръщаш внимание?Да се смеят-тебе тва не трябва да те интересува.Проблема ти е в самочувствието. Там поработи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си