.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    завистливи пачаври
    колко още ще срещнеш
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Повече от фен Аватара на sl0w
    Не им обръщай внимание . Ако някога много се издразниш "шибни им по един шамар" нали си мъжко момиче .

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Храни ги до смърт ги обливай.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от Di
    Иди при нея и и кажи 'кво гледаш ма кучко?!иди го налапай на някой + среден пръст' и готово или накарай момчетата да ги натупат ако ти кажат нещо
    точно това не дей на правиш. Или ги игнорирай с мълчание и безразличие или просто иди при тях и в прав текст ги попитай "има ли проблем? много ли ви е смешно?" и повярвай ми ще си глътнат цялата граматика. И не се впрягай толкова много за подобни глупочсти
    Fuck you You fucking Fuckers

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Цитирай Първоначално написано от Di
    Иди при нея и и кажи 'кво гледаш ма кучко?!иди го налапай на някой + среден пръст' и готово или накарай момчетата да ги натупат ако ти кажат нещо
    точно това не дей на правиш. Или ги игнорирай с мълчание и безразличие или просто иди при тях и в прав текст ги попитай "има ли проблем? много ли ви е смешно?" и повярвай ми ще си глътнат цялата граматика. И не се впрягай толкова много за подобни глупочсти
    +1

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Игнорирай ги, навсякъде има такива индивиди..
    Безразличието за тях е публично убийство..

Такива най-ги обичам

Има два варианта:
    1. - Гаври се и ти с тях - Кажи на едната, че дрехите й са от варела; Просто ги затапвай по всякакъв начин.
    2. - Мълчи!! IgNoRe и не падай на тяхното ниво.

Ако не стане, значи или са обратни и си падат по теб
    или пък си падат по некое от приятелчетата ти.
    Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
    you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

ам, скучно им е..и мен ме тфарят такива простакеси, ама кдсп..игнорирай ги.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Такива трябва да бъдат разпънати голи на кръст пред Парламента, замеряни с камъни и тухли, пребити с метални бухалки, минати хубаво с шкурка, обесени за езиците и взривени.

Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
    Такива трябва да бъдат разпънати голи на кръст пред Парламента, замеряни с камъни и тухли, пребити с метални бухалки, минати хубаво с шкурка, обесени за езиците и взривени.
    ооо брутаалнооооо
    Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
    you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    "Убий глупака с мълчание"
    Това е доста относително.Ако бяха малко по-големи и с що годе някой на втория етаж,щяха да схванат намека.А те са тъпи (всички кифли са тъпи,доказано е!! ) и ще си помислят,че авторката е глупава,с ниско самочувствие и ще продължат да се гаврят с нея.
    Миличка,следващия път като решат да се ебават с тебе,затапи ги и ще те гледат като препикано мушкато
    Бях пияна, когато си написах ника.

хах,ми за тея с : поредното тъпо лапе-не смятам,че можете да определите дали съм тъпа,след като не ме познавате. На момичето,което каза,че не ми прилича да псувам- знам го,опитвам се да го откажа. Като наркотик е. А за положителните мнения,благодаря. Май няма да мълча,а ще ги питам мноого ли им е смешно.Знам за проблема с самочувствието,пълна съм,това е комплекса ми и... Та,това е,благодаря ви !
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не мислиш ли, че "курвички" и "да им го начукам" не са най-подходящите думи, които момиче трябва да използва, още повече 12-годишно?
    ами, не знам до колко приличат, но една моя (бивша) приятелка, още не е навършила 13, но вече е правила секс няколко пъти Тъй, че, да кажеш "курва" си е най-малкото нещо на тая възраст...

Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Веднъж стуудж, винаги стуудж. Вашите съвети не помагат. С мълчанието нищо не се решава, ще си продължат да й се подиграват, докато не се разкара от тях или не се споминат. По-малките се оплакват по-често, защото тогава кучкинцетата се кискат тихо зад гърба. С времето, подигравките нарастват в саркастични открити намеци и тогава добиват по-човешки начин за контраатака.

И не може да не се впряга, щом й е направило впечатление и я издразнило. Никой няма да се навие да ги спляска, а и да тръгне на псувен поход срещу тях, само ще им раздразни простатите (знам, че жените нямат).

Стига с тия ненужни утешения. Всички знаете, че ще трябва да ги търпи, в най-добрия вариант, до края на годината.

+1 ! Възможно най-верния и смислен коментар от всички !

Еми аз тоя проблем го имах 7 клас . Карахме се много брутално общо взето всеки ден . Не обичам да трая на хора които ме дразнят и им отвръщат . Са някои биха казали как съм им паднала на нивото и нещо такова , но реално всички знаеме е така се чустват по велики , защоо не смееш да им отвърнеш . Изтраях ги 1 година и толко . Поне ми беше забавно да ги храня и да им дигам скандали . При всеки удобен момент ги ебавай и храни . Друга оправия за такива няма
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Може би ти завиждат ,че се движиш с момчетата. Недей да им обръщаш внимание не си струва и то за курви като тях . Ако толкава те интересува техния смях просто ги попитай

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    оо стига бе , има толкова цветущи фрази в българския език ,че няма смисъл от игноре
    ами измисли нещо, виж в кво си по добра и направи така че да ги изложиш,накарай ги да ти завиждат,да те мразят.. това означава че си пред тях и ги е яд айде толкова е лесно, най лесно е да унижиш човек,лично мога да направя така,че винаги да ме мразят и да ми завиждат

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Никога не спори с глупак - първо ще те свали на неговото ниво,а после ще те бие с опит!
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    еми то е по добре той да те бие,щото ако ти го биеш с опит значи си още по тъп бахти и уловката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си