- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ме дразнят...
Здравейте! Аз съм момиче,на 12 години. От доста мои теми може би ви е ясно,но аз пак ще кажа,че съм мъжко момиче. Разбирам се супер с почти всички. С момчета,имам най-добра приятелка,както и най-добри приятели,2-3.Ще попитате какъв е проблемът ми,ами- две "кифли". Постоянно мятат едни погледи,на презрение, все едно се бъзикат с мен,имам чувството,че постоянно ме обсъждат,и наистина си го правят де. Ето давам пример с днескашният ден- значи гледам аз,как моите приятели момчетата скачат,правят там разни "паркурски" номера. И идват тея двете,а аз се уча на един номер. Започнах да се притеснявам,ако падна,момчетата нищо няма да ми кажат,ще ми помогнат да стана,ще ме питат как съм.Да,ама тези двете ще се пръснат от смях. Преди да продължа,ще уточня,че те са курвичките на квартала,гримират се,гаджета,клюки,диети,и - уж са умни,и постоянно се опитват да ме смачкат с оценки в даскало.(Между др. аз съм си отличничка,и да се съдерат да учат,няма да стане.) А иначе едната от тях с такива дрешки се облича... все едно е излязла от варела.Та... все пак,прескочих го,да им го начукам.После ние седнахме с момчетата на пейката,айде и те при нас. Пихме там,някакво безалкохолно и си приказвахме.След 10 минути ние станахме да видим какво друго да правим,и в мига,в който станах започнаха да си шушукат и да се смеят. Много се обидих. Отидох аз да гледам как скачат момчета,те отново при нас. През целият път,не спряха да се хилят,не разбрах на какво. Едно от момчетата скочи,на него не му пука,тая дето е по-отракана,и по-зла, уж невинна,уж детенце, и тя скочи. Беше 1.80 високо,а аз и другата кифла имаме страх от височини. Чудих се аз дали да скоча,ядосвах се,че тя успя а аз не,изглеждам като страхливка. През цялото време докато бях горе,някакви погледи,казващи:аз успях,а ти не,виждаш ли!? В крайна сметка не скочих,уплаших се. Тя тогава толкова се смееше,толкова доволна беше... Та,казвайте хора.. как се справяте с тея... овце?![]()
![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!