.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: мми КОСА ;d

мми КОСА ;d

значи.. с кестенява коса съм и лятото изсветрява и стават нещо като кичури на места.. но тва само лятото и не са толкова забележими.. а аз искам да имам такива , но за тази цел нз кичури ли тр си правя :d .. смисъл не искам да е русо а по светло кафяво.. бе немога да го обясня , но е нещо такова :
    - http://make-upandhairdesignbyjohanna...222314_std.jpg
    - http://www.fashion-lifestyle.net/ima...11/02_hair.jpg
    Давайте идеи моляя
    Hip Hop , Rap ,

И моята коса е такава, купи си шампоан с лайка..той има леко изсветляващо действие, трябва да се получи
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

^ мерси много.. от всичките 30 четения на темата се сети да отговори някой.. че и смислено.. тва е рядкост :d
    Hip Hop , Rap ,

Ами дано се получи..чела съм, че ставало..там и под въздействието на слънцето..Ейвън имаха някакви такива шампоани..ама те не са качествени, затова заложи на друга марка
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Ако пък не, си направи кичури на фолио 2-3 тона по-светли от твоята коса.

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Ако пък не, си направи кичури на фолио 2-3 тона по-светли от твоята коса.
    и аз си мислих тва да направя .. освен ще пробвам първо само с един под косата ,че да не се вижда мн мн ако се направя на гъз
    Hip Hop , Rap ,

с 1 няма да се получи..пробвай с 2 тона по-тъмно..я дай да видя колко ти е тъмна косата и ще ти кажа..

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    с 1 няма да се получи..пробвай с 2 тона по-тъмно..я дай да видя колко ти е тъмна косата и ще ти кажа..
    в момента не ми се занимава да качвам снимки и щи пратя на няква друга .. мойта е досущ същата по цвятт
    някво точно ейтакова кестенямо е когат не ми е изсветлена косата от слънцето .. може би съвсеем малко по - светло :d
    http://i41.tinypic.com/2554yso.jpg
    Hip Hop , Rap ,

Това което искаш да се получи на косата ти наистина е много ефектно и стои красиво. Наистина не ти препоръчвам шампоаните на Avon - не са ефикасни. За друго не мога да те посъветвам, но за това поне съм ги пробвала... ии без ефект.

Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Това което искаш да се получи на косата ти наистина е много ефектно и стои красиво. Наистина не ти препоръчвам шампоаните на Avon - не са ефикасни. За друго не мога да те посъветвам, но за това поне съм ги пробвала... ии без ефект.
    мерси за съвета .. явно ще се наложи към кичури да премина , че тес шампоани не ми вдъхват доверие .. някой ако може да помага за боите , че не съм много на ТИ с тях 'd
    Hip Hop , Rap ,

Супер фен Аватара на zoreto
    Във фризьорски салон би трябвало да ти направят кичури каквито ти искаш. Ако им покажеш нагледно какво искаш мисля ,че ще направят точно както искаш
    Успех

^ мерси .. ще ми е нужен , че ако стане нещо после немога излезна от нас
    Hip Hop , Rap ,

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Tomorrowww
    ^ мерси .. ще ми е нужен , че ако стане нещо после немога излезна от нас
    не може да е толкова зле(аз бях с прав бретон 1 пръст над веждата )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си