- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо след секс ... ?
Защо след като съм правила секс, пишкам ме пари ?![]()
по тъпо не можа ли да зададеш въпросаПървоначално написано от talasamche
![]()
Еми дефектна ти е п*****а ..
така не съм сиг дали щи помогна видях в 1 сайт викат че може да е притриване или някаква алергия към презервативили по точно СПОРТЕКС
Защото трябва да идеш на гинеколог.Щом ти пари има нещо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от LovelyGirl
И недей чакай последния момент ! Ние тук няма как да ти помогнем ..
![]()
ХАХА.. Иди на гинеколог бе момиче.. бива ли такава малоумщина..
Аз от тук не мога да ти кажа що ти пари ..
Кат почнете да пишете такива малоумни въпроси по форумите направо се изумявам! .. То е толкова ``трудно`` да се сетиш да идеш да те прегледаат..
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Може наистина да е от алергия или претриване , но най-добре отиди на гинеколог , че може да е нещо по-сериозно.
Станислава
А що па толко нападете момичето а,айде моля ви се хора с никове АзСъМяКа_СлИвА18 да не се пеняват много много щото е смехотворно... Ми пари я срам я е да отиде на лекар и се обръща към ВаС яКиТе рАзБиРаЧкИ на секса за да и обясните..... Пффф как мразим некой е така да напише пост само и само за да се заяде!
Благодаря че ме подкрепии .., просто наистина се надявах за някаква помощ не да се заяждате ... но както и да е ...Първоначално написано от Youth_boy
Задължително гинеколог! Не е нормално да ти пари при каквито и да е обстоятелства. Успех!![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
да дигнат ръцете тези който са за ..тя да отиде на гинеколог![]()
Предполагам че нищо ти няма.Просто секса може да е бил по-бурен и затова да си се претрила.И на мен мн пъти ми се е случвало,но ако до 1-2 дни не ти мине (без да правиш секс) отиди на лекар![]()
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
А с какво по-точно си правила секс?
Everybody loves a little bit of pain.
ЮПървоначално написано от Paincodex
Ето един човек който зададе правилният въпрос!Другите само бързате с този гинеколог...Имаше и няколко добри предположения - дефектна путка, шибан изверг,но наистина с какво прави секс?
П.П. Еми като я е срам да отиде на лекар и пише в тийн форум ,в който хората само чакат поредната неграмотно написана тема ,за да нападнат автора като стадо лешояди , ще става така.
--------------------------------------------------------
+1Първоначално написано от BlueFace
Напълно съгласна! Почни да ползваш главата си!!!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
така еПървоначално написано от elito0o0o0
няма смисъл от повече писане в тази тема![]()
вече разбрахме че сигурно е или алергия или претриване и че момичето ще отиде на гинеколог
ако може някой модератор или админ да заключи темата ще е най добре![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
защото приятелят ти те е претрил. след време ти минава![]()
Нали за т'ва е форум бе да се задават въпроси.. ех деца деца...Първоначално написано от elito0o0o0
![]()