.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Защо след секс ... ?

Защо след като съм правила секс, пишкам ме пари ?

Re: Защо след секс ... ?

Цитирай Първоначално написано от talasamche
    Защо след като съм правила секс, пишкам ме пари ?
    по тъпо не можа ли да зададеш въпроса

Еми дефектна ти е п*****а ..

така не съм сиг дали щи помогна видях в 1 сайт викат че може да е притриване или някаква алергия към презерватив или по точно СПОРТЕКС

Защото трябва да идеш на гинеколог.Щом ти пари има нещо.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Защото трябва да идеш на гинеколог.Щом ти пари има нещо.
    +1 И недей чакай последния момент ! Ние тук няма как да ти помогнем ..

Град
    Gabr0v0
    ^^ точно така, ние няма как да ти помогнем. Трябва да идеш на гинеколог, може да има някаква инфекция...или кой знае какво. Най-добре е да идеш на лекар

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ХАХА.. Иди на гинеколог бе момиче.. бива ли такава малоумщина .. Аз от тук не мога да ти кажа що ти пари .. Кат почнете да пишете такива малоумни въпроси по форумите направо се изумявам! .. То е толкова ``трудно`` да се сетиш да идеш да те прегледаат..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Може наистина да е от алергия или претриване , но най-добре отиди на гинеколог , че може да е нещо по-сериозно.
    Станислава

А що па толко нападете момичето а,айде моля ви се хора с никове АзСъМяКа_СлИвА18 да не се пеняват много много щото е смехотворно... Ми пари я срам я е да отиде на лекар и се обръща към ВаС яКиТе рАзБиРаЧкИ на секса за да и обясните..... Пффф как мразим некой е така да напише пост само и само за да се заяде!

Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
    А що па толко нападете момичето а,айде моля ви се хора с никове АзСъМяКа_СлИвА18 да не се пеняват много много щото е смехотворно... Ми пари я срам я е да отиде на лекар и се обръща към ВаС яКиТе рАзБиРаЧкИ на секса за да и обясните..... Пффф как мразим некой е така да напише пост само и само за да се заяде!
    Благодаря че ме подкрепии .., просто наистина се надявах за някаква помощ не да се заяждате ... но както и да е ...

Град
    Maina Town
    Задължително гинеколог! Не е нормално да ти пари при каквито и да е обстоятелства. Успех!
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

да дигнат ръцете тези който са за ..тя да отиде на гинеколог

Град
    Варна
    Защото си шибан изверг.

Предполагам че нищо ти няма.Просто секса може да е бил по-бурен и затова да си се претрила.И на мен мн пъти ми се е случвало,но ако до 1-2 дни не ти мине (без да правиш секс) отиди на лекар
    Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!

Град
    София
    А с какво по-точно си правила секс?
    Everybody loves a little bit of pain.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Paincodex
    Ю

Ето един човек който зададе правилният въпрос!Другите само бързате с този гинеколог...Имаше и няколко добри предположения - дефектна путка, шибан изверг,но наистина с какво прави секс?

П.П. Еми като я е срам да отиде на лекар и пише в тийн форум ,в който хората само чакат поредната неграмотно написана тема ,за да нападнат автора като стадо лешояди , ще става така.

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от Paincodex
    Ю

П.П. Еми като я е срам да отиде на лекар и пише в тийн форум ,в който хората само чакат поредната неграмотно написана тема ,за да нападнат автора като стадо лешояди , ще става така.
    +1

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ХАХА.. Иди на гинеколог бе момиче.. бива ли такава малоумщина .. Аз от тук не мога да ти кажа що ти пари .. Кат почнете да пишете такива малоумни въпроси по форумите направо се изумявам! .. То е толкова ``трудно`` да се сетиш да идеш да те прегледаат..
    Напълно съгласна! Почни да ползваш главата си!!!

Guest
    така е

Град
    По Средата на Варна xD
    няма смисъл от повече писане в тази тема
    вече разбрахме че сигурно е или алергия или претриване и че момичето ще отиде на гинеколог
    ако може някой модератор или админ да заключи темата ще е най добре
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

защото приятелят ти те е претрил. след време ти минава

Нали за т'ва е форум бе да се задават въпроси.. ех деца деца...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си