- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрата ми приятелка си мисли че я лъжа...
Мх това е един от малкото пъти в които прибягвам до помощта на вашият фором. Та така направо на проблема. Най-добрата ми приятелка си мисли, че я лъжа, защото лъжа други хора - познати пред нея. А аз нея не я лъжа наистина просто защото сме бест фр. И до сега за нищо не ми се е цупила, ама сега си мисли че съм лажец. Просто не може на всички да казвам истината, не е нужно целия свят да знае каде съм какво правя, но тя не разбира това и ми се цупи... Не знам, тя е най близкият ми човек и просто не мога да понеса да я загубя и това че се съмнява в мен ме кара да откачам. Да в началото преди да я опозная и на нея не казах някои верни работи, но когато се опознахме и казах истината...и тя използва тези дребни лажи (мисля че е 1) и сега ми се сърди! Знам, грозно е да лъжеш и е много жалко, но също и не мога да позволя всички да ми се качват на главата. Тя сама вижда какви интриганти са всички, как говорят зад гърба на всеки .. и да много добре знае че само ние не си говорим зад гърба и, че сме си най близки, но вече започна да се усамнява. АИ ме опреква защо съм лъжел хора, които и тя самата не харесва, ми просто за да избегна проблеми!!! Просто говорих с нея, но тя не спира да ми се цупи и вече... не знам...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!