- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е х.о ?! [СЕРИОЗНА ТЕМА]
Първоначално написано от smiirnoff
Радвам се, че си ме разбрала, и още повече - прозвучало е смислено.
Иначе, сериозно, много ме изкефи! В такъв смисъл, че ми е в главата, просто си го представям и ми става адски весело, тва е доста хубаво нещо, не го приемай в лош смисъл, трябва да си пусна зоун риалити някой ден.![]()
даам, пусни си го
дават много яки неща ^^
мен най - ме кефят 'бийонд ченс', 'травма', 'мисинг пърсън юнит' ии 'бедствията на века'
много хубава програмка <3
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
нз мисля ... че е до психическа нагласа ... може да се получи ... незнам нямам идея ... чесно казано.
Ооо, Боже, чак сега схванах за какво ми говориш.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Аз реших, че зоун е една друга програма, по която денонощно въртят латиноамерикански сериали, ама буквално денонощно, една такава с розово лого на програмата.И седя и си представям как сюжета в един от сериалите е човек с протеза, на когото му каца муха и оттам нататък какво се случва...
![]()
![]()
А то било като дискавъри нещо, ненене, колко съм заблудена.
![]()
оууу, не бе - иллл, оная гадната програма там говорят на някъв тъп език и май се казваше зоун романтик ли к'во беше, ама тя тая е гадна :Д
Можи, можи и още как, особено когато и двамата са самотни, прекрават повече време заедно и какво може да му щукне на един тийнейджърски ум, а?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Josefinne
съгласна съм
скапани чувства о.О
що не бях едно безчувствено човече
толкова ти улеснява живота
дори и да ти е хубаво, нали пак ще ти стане гадно
*тъпият 'кръговрат на чувства'*
мразя така
и пак ми е кухо
и съм станала супер ревлива - пфу, от къв 'мъжко полов орган' сега съм станала такава
само се разплаквам на нек'ви филми, или на някоя по - тъжна песничка
или пък и на весела, като се сетя нещо примерно
даже сега като си седя ми се плаче
оф оф
сбъркана ли съм ?!
Не, не си. Даже според мен да си емоционална си е голям плюс за момичетата.Първоначално написано от smiirnoff
аз имам чувството, че съм прекалено емоционална
пфу пфу .. о.О
Не е такъв проблем, поне показва, че си способна да изпитваш чувства, а не си безчувствена курва/кифла... А ако смяташ, че е прекалено сериозно, може да потърсиш помощ при личния лекар (сериозно, на мен всичките ми приятелки са търсили такава помощ)
Може,може![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ако пишеш есетата по български език, така както си написла темата сигурно нямаш повече от 3..Спазват се някакви граматически условия..Не се пише както се говори и както се мисли ,изреченията се формулират!
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Аз съм в такава ситуация от 2 седмици ... Явно е възможно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ц, я па т'ва .. обади се още една госпожица/господин, научен/а на всичкоПървоначално написано от XcwetiX
т'ва е ФОРУМ, тука пиша както аз си искам ако можи ще пиша и на обратно (ама не мога :Д)
хич не ми казвай как да си пиша ..
на есета си изкарвам шестици пък, т'ва че тука пиша така, не значи нищо
ай ше ми дава акъл чак .. пфу пфу :Д
^^
На този свят всичко е възможно![]()
Да ти се даде акъл е невъзможноПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
оф оф :Д
не ми трябва ти да ми даваш акъл :Д
компренде ^^
МожЕ,всичко можЕ.![]()
Ех...МожИ,можИ...Да му се невиди.![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
без да познаваш добре даден човек не можеш наистина да го харесваш,по скоро е привличане...
в случая ако момчето и момичето са прекарвали много време заедно дори като приятели е възможно да са се привлекли взаимно,но да са го осъзнали на един по-късен етап
^ .. ЪхЪ, така е ^^
можи можи![]()
Просто аз
Харалампи на помощПървоначално написано от smiirnoff
Какво станало бе малчо. Онзи господинчо да не е сгазил лука нещо, или има хаос в усещанията ти спрямо него?
Ако беше безчувствено човече щеше да си ни изколила всички тук(освен мен, иоще 2-3 юзъри. Бягаме бържИ не друго) та за това е по добре да не си.
Айде драсни мааалко повИчИ инфо, и ще видим какво може да се направи![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House