.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    А а аз да зема да ви подсетя момичета вие като ходите с 21 годишни а вие сте на 15 16 дори и на 14 ?Тогава не са педофили а? хахахаха големи оптимисти начи!
    еее,различно е въпреки,че разликата на тея години наистина не е малка и е по-добре да си хванеш някоя мацка на твоята възраст

Къде е разликата бе ? Абсолютно същата работа е, тук съм напълно съгласен с автора. Ами пич да ти кажа това на колко е няма никакво значение ако се харесвате взимайте се. Питай я дали иска да излезете а/у .. xD знаеш как стават нещата не мисля, че има нужда да ти ги обяснявам. Аз ако бях на твое място щях да си пробвам късмета... Останалото зависи от теб. Ти решаваш, успех

Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    бяхме доста зближени?!?
    Братт,кажи ми,че нарочно го написа тфа...пише се със "с"

Ениуей..фо кат е на 20 ? Няма никфо значение,според мен де.Карай напред и кфот стане - стане
    много ясно майна ^^
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    А а аз да зема да ви подсетя момичета вие като ходите с 21 годишни а вие сте на 15 16 дори и на 14 ?Тогава не са педофили а? хахахаха големи оптимисти начи!
    еее,различно е въпреки,че разликата на тея години наистина не е малка и е по-добре да си хванеш някоя мацка на твоята възраст

Къде е разликата бе ? Абсолютно същата работа е, тук съм напълно съгласен с автора. Ами пич да ти кажа това на колко е няма никакво значение ако се харесвате взимайте се. Питай я дали иска да излезете а/у .. xD знаеш как стават нещата не мисля, че има нужда да ти ги обяснявам. Аз ако бях на твое място щях да си пробвам късмета... Останалото зависи от теб. Ти решаваш, успех
    Ще се пробвам нищо не губя
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Guest
    Офф нито едно нормално мнение,моята приятелка е на 20,а приятелят и е на 17 и вече година и половина са заедно!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    годините нямат значение
    Да бе,сигурно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Аре бе, още си не си я поканил.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    годините нямат значение
    Да бе,сигурно.
    Еееех,колко предразсъдаци имат хората и са задръстени на всичкото отгоре!!!Много жалко!!!!! :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ам, то така нищо не бих се наела да кажа като прогноза. Повечето момичета сигурно не биха гледали на теб сериозно, щом имате 4г разлика и то в такава възраст, но пък е възможно... Ако те хареса, защо пък не...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Е кво като е по-голяма от теб!? Колко момчета познавам който излизат с доста по-големи жени от тях, а за момичета да не говорим (имам предвид на по 30г.) Ако тя има интерес към теб, опитай да видиш дали може да се получи нещо между вас .

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    годините нямат значение
    Да бе,сигурно.
    Еееех,колко предразсъдаци имат хората и са задръстени на всичкото отгоре!!!Много жалко!!!!! :P
    Извинявай,ако някой чичко,който може да ми бъде баща ми заяви,че ме обича (хипотетично истински,понеже реално е невъзможно) дали няма да имат значение годините?
    Или друг пример:
    15 годишна лигла "обича" гореспоменатият чичко.
    30 годишна жена с явни психични отклонения,които не осъзнава,"обича" 17 годишно момче,което може да Й бъде син.
    Е?
    4XCOKИ

Голям фен
    бе момче да се възползва от момиче да, ама обратното малко странно ми звучи

по темата : не мисля че може да излезе каквото и да е . успех все пак
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен
    Айде бе пич кво стана с мацката взехте ли се

годините нямат значение
    Да бе,сигурно.
    Извинявай,ако някой чичко,който може да ми бъде баща ми заяви,че ме обича (хипотетично истински,понеже реално е невъзможно) дали няма да имат значение годините?
    Или друг пример:
    30 годишна жена с явни психични отклонения,които не осъзнава,"обича" 17 годишно момче,което може да Й бъде син.
    Е?
    Тук се говори за 16 годишно момче и 20 годишно момиче,а не за фрапантни разлики!!!Ако разликата е 10 години,тогава ще е странно ,а тя е 4!!!

свършват.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Не искам да прозвучи грубо,но има момичета които обичат да се ебават с по-малки от тях момчета,демонстрирайки превъзходство.За нея си просто един недорасляк,а ти дава нарочно сигнали,че уж те харесва.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Не искам да прозвучи грубо,но има момичета които обичат да се ебават с по-малки от тях момчета,демонстрирайки превъзходство.За нея си просто един недорасляк,а ти дава нарочно сигнали,че уж те харесва.
    Ми да - тези варианти са повече срещани , ама ако тя наистина те харесва : Защо не?

Мега фен
    Град
    <3
    годините нямат значение
    Да бе,сигурно.
    Или друг пример:
    Е?
    Тук се говори за 16 годишно момче и 20 годишно момиче,а не за фрапантни разлики!!!Ако разликата е 10 години,тогава ще е странно ,а тя е 4!!!
    И все пак...би ли тръгнала с момче по-малко от теб с 4-5 години? (с детски акъл все още)
    4XCOKИ

годините нямат значение
    Да бе,сигурно.
    Или друг пример:
    Е?
    И все пак...би ли тръгнала с момче по-малко от теб с 4-5 години? (с детски акъл все още)
    Лично аз не бих ,но...все пак зависи от много ситуации!!Ако изглежда по-голям и има повече акъл да,но най-често си падам по по-големите!И все пак всеки си има вкус,няма значение разликата!!

свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си