.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Град
    Варна

Изневяра - прошка или обратното ?

Така.. преди да си споделя проблема , моля ви не искам коментари от типа "кво питаш нас, оправяй се сам" . Не искам да ми кажете точно какво да правя, искам съвет или мнение това е Така проблема е следния - с приятелката ми днес правим 2 месеца беше много готино за пръв път си казахме "обичам те" говорихме си за връзката ни и т.н. Ии накрая на разговора когато я изпращах тя ми каза че ми е изневерявала (2 дена след като тръгнахме тя замина за седмица и половина за друг град и там е ходила с другия пич) Ии че това е проблема... имам си принципи и най главния от тях който не мога да простя - тя го е нарушила... Много ми е трудно защото наистина съм привързан към нея , но вече нито доверие и нямам нито нищо... Казва ми че ще направи всичко възможно стига да не я оставя , но просто не мога да простя такова нещо, за мен това е нещо много голямо дори и тогава да е нямало почти нищо между нас... Ии че бих искал да ми дадете леко съветче или мнение или каквото и да е да ми улесните решението... Никак не ми е лесно

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Да обичаш значи да се промениш за човека до себе си, нещо такова беше. Принципи, остави ги. Ако сега вече не ти изневерява, ако мислиш че е била искрена с това " обичам те " продължете да бъдете заедно.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Щом се е случило веднъж може и 2-ри път,а случи ли се 2-ри път знаеш как е нататък...грижовните мечета ще се погрижат

Да,предполагам ,че наистина не ти е лесно , но това е било едва в началото на връзката ви.Може би тя не е имала сериозни намерения към теб тогава.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Град
    Варна
    Дам , дано да сте прави Без zaharinka Мерси

любовта е изградена от компромиси напри малкия компромис а и ти го каза това е било на втория ден то наистина едва ли е имало нещто м/у вас така че и прости

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Вариянт 1: Правиш компромис със себе си и собствените си принципи, защото самата любов е въпрос на много и трудни компромиси, и продължавате напред...

Вариянт 2: Биеш и шута, защото направи ли го веднъж, ще последва и 2-ри и 3-ти път и така само удължавате едно мъчения и за двамата, ако не, то за теб със сигурност...

Ти избираш!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Вариянт 1: Правиш компромис със себе си и собствените си принципи, защото самата любов е въпрос на много и трудни компромиси, и продължавате напред...

Вариянт 2: Биеш и шута, защото направи ли го веднъж, ще последва и 2-ри и 3-ти път и така само удължавате едно мъчения и за двамата, ако не, то за теб със сигурност...

Ти избираш!
    Подкрепям напълно
    Помисли сам над това дали би могъл да продължиш напред, защото колко и незначителна да е тази изневяра, аз лично не бих могла да бъда вече с този човек.
    Ти решаваш!

Супер фен Аватара на Amateur
    Бате щом е изневерявала пак ще го направи не и се доверяваи на милите и думички!!!Няма да се промени никога ще става по лошо за напред,тегли и майната не е единствена пък и от скоро сте заедно!!!!

Рано сутрин силните ми думи идват от вътре.... ARE YOU ALL OUT OF YOUR FREAKING MINDS ? Какво ви става бе, хора? Тя е признала, че му е изневерила, а не го крие ! Казала му е че го обича и че ще направи всичко за него !! Какво повече може да иска човек?? Не всеки заслужава втори шанс, но това момиче определено заслужава !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми човече - щом не можеш да простиш такова нещо(По скоро си решил че не искаш, по някакви си твои критерии) - биеш и шута и така.

Съвета ми е - порастни и мисли с главата си. А не с носа си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако толкова държиш на нея дай й 2ри шанс,но си имай 1 наум....
    Аз съм на принципа-наранил ли ме е някой 1 път,пак ще го направи...и принципно не прощавам подобни неща Но пък може при вас нещата да са различни и мацката наистина да държи на теб! Искрено се надявам да е така Успех и най-важното-направи избора сам,не се влияй от мненията тук....Защото ако сгрешиш да не обвиняваш нас,а а ко пък изборът ти е верен-да знае,че заслугите за щастието ти са само и изцяло твои

Град
    В мислите на хората
    Колежке, ти току що изяде хляба на една камара консултантски фирми + съветници.

Недей така Не всичко можеш да решиш на база личен опит. Хубавото е че той не е константа и лесно може да се променя

Dr. Gregory House

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    И да й даде 2-ри шанс , връзката им вече никога няма да е същата както преди .......
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Цитирай Първоначално написано от Thefrostless
    И да й даде 2-ри шанс , връзката им вече никога няма да е същата както преди .......
    Те да не са заедно от толкова време че да не е както преди , а тя му е казала . Според мене продължете .

Град
    Paradise
    Точно в тази ситуация аз бих простила.
    За 2 дена може още да не те е приемала на сериозно. Нали важното е, че после нещата са се задълбочили между вас? Не, че тази и постъпка я оправдавам, напротив, доста е глупава, но при това положениене говори за някаква моментна грешка, а не за перманентно повтарящо се състояние. Ако вече те обича, това няма да се повтори.

От опит ти казвам: момиче, което не държи на теб, няма да ти признае изневяра.

Град
    В мислите на хората
    Я Стелка

Ти като старите 5 лева е изгуби

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Боже, хора мерси ужасно много за съветите. Много съм ви благодарен , до голяма степен ме улеснявате , както казах , не искам точно да ми кажете какво да правя исках просто мнения и съвети и вие точно това ми дадохте , мерси отново
    Bellatrix наистина ме накара много да се замисля и мисля че си напълно права, днес ще излизаме с нея (правим 2 месеца) и ще се изясним. Но както каза и един от пичовете тук , връзката ни едва ли ще бъде същата.. точно това си мислех и аз.
    Сега всичко е до мен... ще държа в течение какво е станало xD
    Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички !

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Я Стелка

Ти като старите 5 лева е изгуби
    Хелоу :P

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LiveToWin
    Боже, хора мерси ужасно много за съветите. Много съм ви благодарен , до голяма степен ме улеснявате , както казах , не искам точно да ми кажете какво да правя исках просто мнения и съвети и вие точно това ми дадохте , мерси отново
    Bellatrix наистина ме накара много да се замисля и мисля че си напълно права, днес ще излизаме с нея (правим 2 месеца) и ще се изясним. Но както каза и един от пичовете тук , връзката ни едва ли ще бъде същата.. точно това си мислех и аз.
    Сега всичко е до мен... ще държа в течение какво е станало xD
    Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички !
    Не се настройвай, че няма да бъде същата...Просто може би ще мине малко време докато всичко се изглади отново и стане както преди...Успех!

Ква прошка, бе?
    Ще си избърша кубинките в нея, ако ми направи такъв номер...

Няма прошkа

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз мисля, че трябва да й простиш. В началото на връзката е нормално човек да не е чак толкова влюбен, може да е мислила, че с вас няма да потръгне. Мисля, че щом ти е казала това и въпреки това ти е казала, че те обича, това нещо е зад нея, тя ти има огромно доверие, щом поставя в твоите ръце такава истина и най-вече - това означава, че това нещо е зад гърба й. Сметни, че тогава все още не сте имали истинска връзка, както имате сега.
    Но истината е, че човек не може да се накара да прости. Той или прощава, или натиска злобата в себе си и накрая тя избликва. Затова е трудно друг човек да определи какво трябва да се направи, Дори да е правилно да се направи едно, ако ти не можеш да простиш или пък обратното - ти искаш да простиш, то това ще е най-правилното решение.
    Независимо от последствията.
    Моят съвет и да изчакаш и да видиш просто как решението само ще си дойде.
    Айде успех и бай
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Изневяра - прошка или обратното ?

Цитирай Първоначално написано от LiveToWin
    Така.. преди да си споделя проблема , моля ви не искам коментари от типа "кво питаш нас, оправяй се сам" . Не искам да ми кажете точно какво да правя, искам съвет или мнение това е Така проблема е следния - с приятелката ми днес правим 2 месеца беше много готино за пръв път си казахме "обичам те" говорихме си за връзката ни и т.н. Ии накрая на разговора когато я изпращах тя ми каза че ми е изневерявала (2 дена след като тръгнахме тя замина за седмица и половина за друг град и там е ходила с другия пич) Ии че това е проблема... имам си принципи и най главния от тях който не мога да простя - тя го е нарушила... Много ми е трудно защото наистина съм привързан към нея , но вече нито доверие и нямам нито нищо... Казва ми че ще направи всичко възможно стига да не я оставя , но просто не мога да простя такова нещо, за мен това е нещо много голямо дори и тогава да е нямало почти нищо между нас... Ии че бих искал да ми дадете леко съветче или мнение или каквото и да е да ми улесните решението... Никак не ми е лесно
    Слушай са батко ти малко. Първо под "изневерила" какво да разбирам. Целуване ли, секс ли, и двете ли.. Виж щом ти го е признала добре си реагирал, че си се разсърдил, защото ако не беше реагирал така щеше да сметне, че може профилактично да ти "изневерява". Това, което трябва да направиш е да я накараш дълго време да ти доказва колко те обича, а ти да си леко недостъпен. Това е в + и за двамата, защото ем ти ще си предизвикателството за нея, ем ще дърпаш конците. Да си предизвикателство за една жена е най-важното, обичат да се борят за любовта си. Друго нещо, от което можеш да се възползваш е секса. Предполагам, че за два месеца трябва да сте го направили вече, но ако не сте... сега е момента. Кажи и нещо от сорта, че трудно може да си възвърнеш доверието й и тя трябва много да се постарае.

Принципно това, което тя е направила не е кой знае какво.. "изневерила" ти е в самото начало на връзката и след това си е признала, но е много удобен момент ти да се възползваш и ти казвам, че ако лесно и простиш вбъдеще ще ти прави същите номера и ще се разделите, а така като и покажеш, че при теб не вървят такива доста ще си помисли другия път дали ще ти изневери.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    "umri" пич , точно така мисля и аз. Винаги е много добре да покажеш на момичето кой ... не точно командва еми.. пфф не мога да намеря думата.. разбрахте ме Именно че ако и простиш много лесно тя ще си помисли че е напълно нормално и оп щом няма да се сърди що да не го направя пак... Ама иначе пак не е гаранция... както казват 99% от хората - има ли 1 път ще има и 2-ри , 3-ти и т.н. Дано да греша...

Както и да е , днес излязохме преди малко се прибрахме, от началото беше някакси .. неудобно никой нищо не казваше за случилото се но добре че тя почна темата.. Приказхме си на дълго и на широко, накрая след дълги разговори стигнахме до извода че ще продължим да бъдем заедно но колко време зависи от нея. Казах и че и давам нещо като изпитателен срок... така да го кажем, през който цяла връзка зависи от нея. Както каза "umri" тъй както е тръгнало може да ме огрее дори Така де , оказа се много добър ход защото е минал едва час от който не сме заедно - минимум 100 пъти ми каза "Обичам те" . Много е готино

Дано да се окаже че съм направил правилния избор . Мерси отново на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си