.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Град
    Пловдив
    обичаш ли прощаваш !

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз изневяра не мога да простя! В момента съм в такава ситуация, разделихме се, аз страдам, той страда...но просто не мога

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз подкрепям като цяло мнението на Bellatrix, ти си си решил вече, но само ще ти кажа за това дали връзката ви ще се промени никога не може да си сигурен. Може да се промени и да се разделите, но може и да се получи една страхотна връзка, не може да знаеш докато не опиташ. Но не продължавай с една негативна нагласа, това няма да помогне

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LiveToWin
    "umri" пич , точно така мисля и аз. Винаги е много добре да покажеш на момичето кой ... не точно командва еми.. пфф не мога да намеря думата.. разбрахте ме Именно че ако и простиш много лесно тя ще си помисли че е напълно нормално и оп щом няма да се сърди що да не го направя пак... Ама иначе пак не е гаранция... както казват 99% от хората - има ли 1 път ще има и 2-ри , 3-ти и т.н. Дано да греша...

Както и да е , днес излязохме преди малко се прибрахме, от началото беше някакси .. неудобно никой нищо не казваше за случилото се но добре че тя почна темата.. Приказхме си на дълго и на широко, накрая след дълги разговори стигнахме до извода че ще продължим да бъдем заедно но колко време зависи от нея. Казах и че и давам нещо като изпитателен срок... така да го кажем, през който цяла връзка зависи от нея. Както каза "umri" тъй както е тръгнало може да ме огрее дори Така де , оказа се много добър ход защото е минал едва час от който не сме заедно - минимум 100 пъти ми каза "Обичам те" . Много е готино

Дано да се окаже че съм направил правилния избор . Мерси отново на всички
    Не си разбрал някои неща но с времето и опита ще свикнеш. Като за начало.. не трябва от нея да зависи вашата връзка. Трябва от теб да зависи. Трябва всеки един момент тя да си мисли, че ако сбърка ти можеш да си тръгнеш. Трябва да знае, че ти си пич, който може да има която си поиска и да търси начин да те задържи. Точно в този момент от теб зависи дали вашата връзка ще продължи, дали ще продължи, как ще продължи. Пробвай, ако искаш някой път като се целувате да опипаш почвата и й направи намек, че трябва вече да отваря краката. Ако ти ръсне нещо от сорта, че не била готова можеш да използваш коза. "С теб сме вече толкова време, а пък не искаш... по-хубаво ли ти беше с ония, който едва познаваш." И след това се правиш на разсърден. Може да не е точно така, ама ти ще си прецениш ситуацията. За мен 2 месеца на сухо е МНОГО време, дори и момичето да е девствено. В крайна сметка каква файда от нея, ако не те задоволява... само нерви и кво... в края на деня пак дялкаш бастуна.. никакъв келепир от цялата работа. Само кахъри.

едит: Когато тя е сбъркала и се срещнете винаги мълчи гледай леко сърдито и я оставяй тя да говори. Все пак чакаш оправдания, обяснения и тн.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Момент сега. Само на мен ли ми прави впечатление, че тя му е "изневерила" 2 дни след като са "тръгнали"?
    Вие какво? Официално казахте "от днес ходим"?
    Връзка не се гради така... Връзката ви може да се е създала доста след този случай.

Много ми е интересно - как определихте, че ходите? Ти я целуна и бам! Тя вече е твоя маркирана територия?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Рано сутрин силните ми думи идват от вътре.... ARE YOU ALL OUT OF YOUR FREAKING MINDS ? Какво ви става бе, хора? Тя е признала, че му е изневерила, а не го крие ! Казала му е че го обича и че ще направи всичко за него !! Какво повече може да иска човек?? Не всеки заслужава втори шанс, но това момиче определено заслужава !
    Добре нека и даде втори шанс,но после ще съжалява!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Рано сутрин силните ми думи идват от вътре.... ARE YOU ALL OUT OF YOUR FREAKING MINDS ? Какво ви става бе, хора? Тя е признала, че му е изневерила, а не го крие ! Казала му е че го обича и че ще направи всичко за него !! Какво повече може да иска човек?? Не всеки заслужава втори шанс, но това момиче определено заслужава !
    Защо да съжалява?

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Защо да съжалява?
    Глупъв вапрос , с лесен отговор . Да не изневери пак !?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Глупъв вапрос , с лесен отговор . Да не изневери пак !?!
    Айде да не се обиждаме на глупав и умен. Аз тоя отговор много добре го знам, но тей като гледам шансът тя да му изневери повторно е 50-50, както във всяка връзка.
    Дай да не почваме никаква връзка от страх, че ще ни изневерят. ТОВА е глупавото.

Град
    Варна
    "Дай да не почваме никаква връзка от страх, че ще ни изневерят. ТОВА е глупавото."

Колкото и лошо нещо да е изневярата , така е. Тъпо е заради страх от изневяра да не почваме връзка. Колкото и верни да са двама души винаги има... не малък ами дори голям шанс все някой да изневери. Сад бът тру !

"Момент сега. Само на мен ли ми прави впечатление, че тя му е "изневерила" 2 дни след като са "тръгнали"?
    Вие какво? Официално казахте "от днес ходим"?
    Връзка не се гради така... Връзката ви може да се е създала доста след този случай.

Много ми е интересно - как определихте, че ходите? Ти я целуна и бам! Тя вече е твоя маркирана територия? "

Добре , така е много малко време е нищо не се е случило между нас все още но пак това си е изневяра."Тръгването" на нашите години си е точно излизаме целувка и опа вече ходим.След това се задълбочава връзката. Мисля че винаги и навсякаде е било така. Дори след тези 2 дена да не е била "задълбочена" дадена връзка ти си показал че искаш да бъдеш с дадения човек и дори вече си с него!

И по темата... Оправданието и беше цитирам "просто винаги търся по-добро" .Тогава не ме била познавала. Добре така е ама не би ли трябвало да ме опознае след това да търси "по доброто"...
    Тогава много ме ядоса... Уат евър.

"Не си разбрал някои неща но с времето и опита ще свикнеш. Като за начало.. не трябва от нея да зависи вашата връзка. Трябва от теб да зависи. Трябва всеки един момент тя да си мисли, че ако сбърка ти можеш да си тръгнеш. Трябва да знае, че ти си пич, който може да има която си поиска и да търси начин да те задържи. Точно в този момент от теб зависи дали вашата връзка ще продължи, дали ще продължи, как ще продължи. Пробвай, ако искаш някой път като се целувате да опипаш почвата и й направи намек, че трябва вече да отваря краката. Ако ти ръсне нещо от сорта, че не била готова можеш да използваш коза. "С теб сме вече толкова време, а пък не искаш... по-хубаво ли ти беше с ония, който едва познаваш." И след това се правиш на разсърден. Може да не е точно така, ама ти ще си прецениш ситуацията. За мен 2 месеца на сухо е МНОГО време, дори и момичето да е девствено. В крайна сметка каква файда от нея, ако не те задоволява... само нерви и кво... в края на деня пак дялкаш бастуна.. никакъв келепир от цялата работа. Само кахъри."

Тя вече знае че по всяко време мога да си намеря друга , ревнува ме. И знае че по всяко време може да ми писне и да сложа край.Обаче също знае че съм супер мекушав и няма да го направя . Минус за мен...
    Виж сега... не мисля че в дадена връзка най важното трябва да е секса. Добре важно е , приятно е но не е НАЙ ! Аз лично не искам да я притискам , когато е готова тогава , винаги ще уважа ре6ението и! За никаде не съм се разбързал, за мен е по важно на момичето да и е приятно, все пак на нея ще и бъде за пръв път

"едит: Когато тя е сбъркала и се срещнете винаги мълчи гледай леко сърдито и я оставяй тя да говори. Все пак чакаш оправдания, обяснения и тн."

Точно това и направих , когато излязохме да се изясним нали след като ми призна.. омг.. беше ужасна "среща" в продължение на час и нещо мълчахме. През живота си не съм мълчал толкова много. Аз се правих на инат тя незнам защо.. Накрая аз почнах темата , не издържах. Тя винаги отговаряше както можеше и после млъкваше.. Много се ядосвах.. Все аз трябваше да подд1ржам разговора. Ужасно беше !

Град
    Сливница
    Много кофти ситуация и тя е намерила кога да ти го каже...Обаче колкото и да я обичаш,колкото и да си привързан към нея за изневярата няма прошка и за мен по този въпрос няма две мнение И се пак тя не е последното момиче,всичко в тоя живот се преодолява след време.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от little_f
    Според мен ,за да ти признае това ,наистина държи на теб и иска един вид да започнете на чисто.Ако бях на твое място вероятно бих го превъзмогнала някак си ,но винаги ще си имам едно на ум Дано да е било първият и последният път,в който го прави
    Колкото и да ми се иска да се съглася - не мога. Ако наистина е държала на него, нямаше да му признае. Ако държиш на един човек, ако "обичаш" един човек (каквото и да значи това на вашата възраст), няма да искаш съзнателно да му причиниш болка.

Пък и хората са казали: "Признат грях е половин грях. Непризнат грях не е никакъв грях"
    Звучи тъпо, но тя е постъпила глупаво, като му е казала, с това само е разрушила крехкото доверие между тях.

Град
    Варна
    Моят начин на мислене е същия. Веднъж признах изневяра, втори път няма да го направя, ако се случи. Говоря от опит... човек се учи.

Град
    Where streets have no name
    Дай й втори шанс, било е съвсем в началото, тогава едва ли е изпитвала това, което сега(макар че не се знае сега колко точно е, но сиг е повече). Ние жените сме кухи лейки, понякога не знаем какво искаме...даже в повечето случаи
    Щом ти е казала, значи й пука за теб и я гризе отвътре.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на Shia
    Как се лекува изневяра?

Аз съживявам темата да знайте,че нали не е хубаво да се пускат повтарящи се теми!

Супер фен Аватара на vesinka899
    няма прошка

Супер фен Аватара на Shia
    Прошка няма да,но как да превъзмогнеш мисълта,че са ти изневерили по брутален начин?

Град
    Някъде там...
    Ако все още са заедно, то... ЧЕСТИТИ 4 МЕСЕЦА
    Ще те намеря ли някога... ;(

Град
    бълХаристан
    шибай я, да си я водиш в графата "ебал съм ги" и я заеби

Град
    Антиохия

Re: Изневяра - прошка или обратното ?

Цитирай Първоначално написано от LiveToWin
    Така.. преди да си споделя проблема , моля ви не искам коментари от типа "кво питаш нас, оправяй се сам" . Не искам да ми кажете точно какво да правя, искам съвет или мнение това е Така проблема е следния - с приятелката ми днес правим 2 месеца беше много готино за пръв път си казахме "обичам те" говорихме си за връзката ни и т.н. Ии накрая на разговора когато я изпращах тя ми каза че ми е изневерявала (2 дена след като тръгнахме тя замина за седмица и половина за друг град и там е ходила с другия пич) Ии че това е проблема... имам си принципи и най главния от тях който не мога да простя - тя го е нарушила... Много ми е трудно защото наистина съм привързан към нея , но вече нито доверие и нямам нито нищо... Казва ми че ще направи всичко възможно стига да не я оставя , но просто не мога да простя такова нещо, за мен това е нещо много голямо дори и тогава да е нямало почти нищо между нас... Ии че бих искал да ми дадете леко съветче или мнение или каквото и да е да ми улесните решението... Никак не ми е лесно
    А бе според мен ,това момиче е искренно . Тя също се е привързала към теб . За доверието ок , нямаш й , но пич ...
    1. Били сте тръгнали преди 2 дни , какво очакваш . Не е имало чувства , не е имало почти нищо между вас двамата . Тя може да си е мислила че си несериозен и връзката няма да продължи повече от 1 седмица .
    2. Ако принципите ти са толкова железни -ОК . Махни момичето .
    3. Ако пък толкова много я обичаш , просто се опитай да го преодолееш ...
    Всичко зависи от теб . Аз лично не знам как бих постъпил . Може би да я махна от живота си , или да бъда с нея . Само знам че тази нейна глупост щеше да ме изяде докато аз не направя същото, а не смятам че от това има смисъл ...

Изневери и и ти и хем ще сте квит, хем ще спреш да се тормозиш .. а ако е с нейна приятелка още по-добре

Голям фен
    на колко сте?
    > направила го е в началото когато не е имало кой знае какви чувства и нещата не са били сериозни. не че е оправдание. ти си прецени дали можеш да и го простиш. аз лично ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че я искаш само за себе си и нещата да бъдат по-сериозни. тя сама ще ти обясни защо и как е станало и дали споделя идеята ти.
    всичко се оправя с хубав и откровен разговорор.

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    на колко сте?
    > направила го е в началото когато не е имало кой знае какви чувства и нещата не са били сериозни. не че е оправдание. ти си прецени дали можеш да и го простиш. аз лично ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че я искаш само за себе си и нещата да бъдат по-сериозни. тя сама ще ти обясни защо и как е станало и дали споделя идеята ти.
    всичко се оправя с хубав и откровен разговорор.
    ++ мдамм..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    На мен ми прости.
    Казах му го със сълзи на очи.Толкова много съжалявах ..и съжалявам.
    Обичам го..това се случи преди 3 месеца и сега дори всичко е по-хубаво от преди.Никога не бих го направила отново!
    Винаги когато се сетя за това ми се насълзяват очите.
    Не винаги човек може да прости..прощава се когато се вижда ,че човек наистина съжалява!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    million miles away (:
    Щом ти го е споделила значи е започнала мноооого да държи на теб през последните 2 месеца и й тежи на душата да го крие... Не я съди строго,не търси отмъщение.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си