- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра - прошка или обратното ?
Аз изневяра не мога да простя! В момента съм в такава ситуация, разделихме се, аз страдам, той страда...но просто не мога
Аз подкрепям като цяло мнението на Bellatrix, ти си си решил вече, но само ще ти кажа за това дали връзката ви ще се промени никога не може да си сигурен. Може да се промени и да се разделите, но може и да се получи една страхотна връзка, не може да знаеш докато не опиташ. Но не продължавай с една негативна нагласа, това няма да помогне![]()
Не си разбрал някои неща но с времето и опита ще свикнеш. Като за начало.. не трябва от нея да зависи вашата връзка. Трябва от теб да зависи. Трябва всеки един момент тя да си мисли, че ако сбърка ти можеш да си тръгнеш. Трябва да знае, че ти си пич, който може да има която си поиска и да търси начин да те задържи. Точно в този момент от теб зависи дали вашата връзка ще продължи, дали ще продължи, как ще продължи. Пробвай, ако искаш някой път като се целувате да опипаш почвата и й направи намек, че трябва вече да отваря краката. Ако ти ръсне нещо от сорта, че не била готова можеш да използваш коза. "С теб сме вече толкова време, а пък не искаш... по-хубаво ли ти беше с ония, който едва познаваш." И след това се правиш на разсърден. Може да не е точно така, ама ти ще си прецениш ситуацията. За мен 2 месеца на сухо е МНОГО време, дори и момичето да е девствено. В крайна сметка каква файда от нея, ако не те задоволява... само нерви и кво... в края на деня пак дялкаш бастуна.. никакъв келепир от цялата работа. Само кахъри.Първоначално написано от LiveToWin
едит: Когато тя е сбъркала и се срещнете винаги мълчи гледай леко сърдито и я оставяй тя да говори. Все пак чакаш оправдания, обяснения и тн.
Temet Nosce
벨야카
Момент сега. Само на мен ли ми прави впечатление, че тя му е "изневерила" 2 дни след като са "тръгнали"?
Вие какво? Официално казахте "от днес ходим"?
Връзка не се гради така... Връзката ви може да се е създала доста след този случай.
Много ми е интересно - как определихте, че ходите? Ти я целуна и бам! Тя вече е твоя маркирана територия?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Добре нека и даде втори шанс,но после ще съжалява!Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Защо да съжалява?Първоначално написано от Amateur
Глупъв вапрос , с лесен отговор . Да не изневери пак !?!Първоначално написано от LadyDi
Айде да не се обиждаме на глупав и умен. Аз тоя отговор много добре го знам, но тей като гледам шансът тя да му изневери повторно е 50-50, както във всяка връзка.Първоначално написано от sl0w
Дай да не почваме никаква връзка от страх, че ще ни изневерят. ТОВА е глупавото.
"Дай да не почваме никаква връзка от страх, че ще ни изневерят. ТОВА е глупавото."
Колкото и лошо нещо да е изневярата , така е. Тъпо е заради страх от изневяра да не почваме връзка. Колкото и верни да са двама души винаги има... не малък ами дори голям шанс все някой да изневери. Сад бът тру !
"Момент сега. Само на мен ли ми прави впечатление, че тя му е "изневерила" 2 дни след като са "тръгнали"?
Вие какво? Официално казахте "от днес ходим"?
Връзка не се гради така... Връзката ви може да се е създала доста след този случай.
Много ми е интересно - как определихте, че ходите? Ти я целуна и бам! Тя вече е твоя маркирана територия? "
Добре , така е много малко време е нищо не се е случило между нас все още но пак това си е изневяра."Тръгването" на нашите години си е точно излизаме целувка и опа вече ходим.След това се задълбочава връзката. Мисля че винаги и навсякаде е било така. Дори след тези 2 дена да не е била "задълбочена" дадена връзка ти си показал че искаш да бъдеш с дадения човек и дори вече си с него!
И по темата... Оправданието и беше цитирам "просто винаги търся по-добро" .Тогава не ме била познавала. Добре така е ама не би ли трябвало да ме опознае след това да търси "по доброто"...
Тогава много ме ядоса... Уат евър.
"Не си разбрал някои неща но с времето и опита ще свикнеш. Като за начало.. не трябва от нея да зависи вашата връзка. Трябва от теб да зависи. Трябва всеки един момент тя да си мисли, че ако сбърка ти можеш да си тръгнеш. Трябва да знае, че ти си пич, който може да има която си поиска и да търси начин да те задържи. Точно в този момент от теб зависи дали вашата връзка ще продължи, дали ще продължи, как ще продължи. Пробвай, ако искаш някой път като се целувате да опипаш почвата и й направи намек, че трябва вече да отваря краката. Ако ти ръсне нещо от сорта, че не била готова можеш да използваш коза. "С теб сме вече толкова време, а пък не искаш... по-хубаво ли ти беше с ония, който едва познаваш." И след това се правиш на разсърден. Може да не е точно така, ама ти ще си прецениш ситуацията. За мен 2 месеца на сухо е МНОГО време, дори и момичето да е девствено. В крайна сметка каква файда от нея, ако не те задоволява... само нерви и кво... в края на деня пак дялкаш бастуна.. никакъв келепир от цялата работа. Само кахъри."
Тя вече знае че по всяко време мога да си намеря друга , ревнува ме. И знае че по всяко време може да ми писне и да сложа край.Обаче също знае че съм супер мекушав и няма да го направя. Минус за мен...
Виж сега... не мисля че в дадена връзка най важното трябва да е секса. Добре важно е , приятно е но не е НАЙ ! Аз лично не искам да я притискам , когато е готова тогава , винаги ще уважа ре6ението и! За никаде не съм се разбързал, за мен е по важно на момичето да и е приятно, все пак на нея ще и бъде за пръв път
"едит: Когато тя е сбъркала и се срещнете винаги мълчи гледай леко сърдито и я оставяй тя да говори. Все пак чакаш оправдания, обяснения и тн."
Точно това и направих , когато излязохме да се изясним нали след като ми призна.. омг.. беше ужасна "среща" в продължение на час и нещо мълчахме. През живота си не съм мълчал толкова много. Аз се правих на инат тя незнам защо.. Накрая аз почнах темата , не издържах. Тя винаги отговаряше както можеше и после млъкваше.. Много се ядосвах.. Все аз трябваше да подд1ржам разговора. Ужасно беше !
Много кофти ситуация и тя е намерила кога да ти го каже...Обаче колкото и да я обичаш,колкото и да си привързан към нея за изневярата няма прошка и за мен по този въпрос няма две мнениеИ се пак тя не е последното момиче,всичко в тоя живот се преодолява след време.
Колкото и да ми се иска да се съглася - не мога. Ако наистина е държала на него, нямаше да му признае. Ако държиш на един човек, ако "обичаш" един човек (каквото и да значи това на вашата възраст), няма да искаш съзнателно да му причиниш болка.Първоначално написано от little_f
Пък и хората са казали: "Признат грях е половин грях. Непризнат грях не е никакъв грях"
Звучи тъпо, но тя е постъпила глупаво, като му е казала, с това само е разрушила крехкото доверие между тях.
Моят начин на мислене е същия. Веднъж признах изневяра, втори път няма да го направя, ако се случи. Говоря от опит... човек се учи.
Дай й втори шанс, било е съвсем в началото, тогава едва ли е изпитвала това, което сега(макар че не се знае сега колко точно е, но сиг е повече). Ние жените сме кухи лейки, понякога не знаем какво искаме...даже в повечето случаи![]()
![]()
![]()
Щом ти е казала, значи й пука за теб и я гризе отвътре.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Как се лекува изневяра?
Аз съживявам темата да знайте,че нали не е хубаво да се пускат повтарящи се теми!
Прошка няма да,но как да превъзмогнеш мисълта,че са ти изневерили по брутален начин?
Ако все още са заедно, то... ЧЕСТИТИ 4 МЕСЕЦА![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
шибай я, да си я водиш в графата "ебал съм ги" и я заеби
А бе според мен ,това момиче е искренно . Тя също се е привързала към теб . За доверието ок , нямаш й , но пич ...Първоначално написано от LiveToWin
1. Били сте тръгнали преди 2 дни , какво очакваш . Не е имало чувства , не е имало почти нищо между вас двамата . Тя може да си е мислила че си несериозен и връзката няма да продължи повече от 1 седмица .
2. Ако принципите ти са толкова железни -ОК . Махни момичето .
3. Ако пък толкова много я обичаш , просто се опитай да го преодолееш ...
Всичко зависи от теб . Аз лично не знам как бих постъпил . Може би да я махна от живота си , или да бъда с нея . Само знам че тази нейна глупост щеше да ме изяде докато аз не направя същото, а не смятам че от това има смисъл ...
Изневери и и ти и хем ще сте квит, хем ще спреш да се тормозиш .. а ако е с нейна приятелка още по-добре![]()
на колко сте?
> направила го е в началото когато не е имало кой знае какви чувства и нещата не са били сериозни. не че е оправдание. ти си прецени дали можеш да и го простиш. аз лично ти предлагам да поговориш с нея и да и кажеш че я искаш само за себе си и нещата да бъдат по-сериозни. тя сама ще ти обясни защо и как е станало и дали споделя идеята ти.
всичко се оправя с хубав и откровен разговорор.
++ мдамм..Първоначално написано от vellvet
I don`t care .. ;] ..
На мен ми прости.
Казах му го със сълзи на очи.Толкова много съжалявах ..и съжалявам.
Обичам го..това се случи преди 3 месеца и сега дори всичко е по-хубаво от преди.Никога не бих го направила отново!
Винаги когато се сетя за това ми се насълзяват очите.
Не винаги човек може да прости..прощава се когато се вижда ,че човек наистина съжалява!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Щом ти го е споделила значи е започнала мноооого да държи на теб през последните 2 месеца и й тежи на душата да го крие... Не я съди строго,не търси отмъщение.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."