.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мога да ти кажа само,че почти при всички случеи партньора изнерверил ли е ще го повтори .. ама все пак зависи от човека.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    от една страна,щом се е усмелила да ти каже-значи наистина държи на теб и не иска да те загуби,но от друга това,което е направила е много лошо и изобщо не е мислила с главата си,нз,ако найстина толкова мн държиш на нея и дай още един шанс
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Re: Изневяра - прошка или обратното ?

Цитирай Първоначално написано от LiveToWin
    Така.. преди да си споделя проблема , моля ви не искам коментари от типа "кво питаш нас, оправяй се сам" . Не искам да ми кажете точно какво да правя, искам съвет или мнение това е Така проблема е следния - с приятелката ми днес правим 2 месеца беше много готино за пръв път си казахме "обичам те" говорихме си за връзката ни и т.н. Ии накрая на разговора когато я изпращах тя ми каза че ми е изневерявала (2 дена след като тръгнахме тя замина за седмица и половина за друг град и там е ходила с другия пич) Ии че това е проблема... имам си принципи и най главния от тях който не мога да простя - тя го е нарушила... Много ми е трудно защото наистина съм привързан към нея , но вече нито доверие и нямам нито нищо... Казва ми че ще направи всичко възможно стига да не я оставя , но просто не мога да простя такова нещо, за мен това е нещо много голямо дори и тогава да е нямало почти нищо между нас... Ии че бих искал да ми дадете леко съветче или мнение или каквото и да е да ми улесните решението... Никак не ми е лесно
    Било е в началото на връзката ви, едва ли е осъзнавала какво ще изгуби..
    А и като ти е признала е искала да бъде честна и искрена...ако е искала е могла да си премълчи...но явно е решила да бъде откровенна с теБ..

Супер фен Аватара на Shia
    Темата беше вдигната от мен миналата страница.Не става въпрос за девойката от страница едно

Голям фен
    " 1-вата грешка простих ... и 2-рата ти грешка аз простих .. аз свикнах да прощавам а ти свикна да грешиш "

това винаги много ми е харесвало

Според мен ако много си приварзан и щом тя дава сичко от себе си да не я зарежеш и даи 2 ри шанс , но ако го правиш го премисли добре !!
    Не може да пренабрегваш твоите принципи тукутака . В цялата работа има мн варянти , но ти трябва сам да решиш какво да правиш

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    " 1-вата грешка простих ... и 2-рата ти грешка аз простих .. аз свикнах да прощавам а ти свикна да грешиш "

това винаги много ми е харесвало
    вярно бее,пзз Тони Стораро-Седем пъти
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си