"umri" пич , точно така мисля и аз. Винаги е много добре да покажеш на момичето кой ... не точно командва еми.. пфф не мога да намеря думата.. разбрахте ме Именно че ако и простиш много лесно тя ще си помисли че е напълно нормално и оп щом няма да се сърди що да не го направя пак... Ама иначе пак не е гаранция... както казват 99% от хората - има ли 1 път ще има и 2-ри , 3-ти и т.н. Дано да греша...

Както и да е , днес излязохме преди малко се прибрахме, от началото беше някакси .. неудобно никой нищо не казваше за случилото се но добре че тя почна темата.. Приказхме си на дълго и на широко, накрая след дълги разговори стигнахме до извода че ще продължим да бъдем заедно но колко време зависи от нея. Казах и че и давам нещо като изпитателен срок... така да го кажем, през който цяла връзка зависи от нея. Както каза "umri" тъй както е тръгнало може да ме огрее дори Така де , оказа се много добър ход защото е минал едва час от който не сме заедно - минимум 100 пъти ми каза "Обичам те" . Много е готино

Дано да се окаже че съм направил правилния избор . Мерси отново на всички