- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- часовник
абе незнам къде да попитам да затова ре6их тук .. зна4и имам проблем с 4асовника на компа .. всеки път 6том го вклю4а ми дава разли4ен 4ас от този който е в момента ....оправам го .. но на другия ден пак с еповтаря съ6тото.. да знаете къде му е проблема
???![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
сериозно ви питам ... пък вие ..![]()
Може да ти е изтощена батерията на дъното. Предполагам не си го купила наскоро, в последните месеци? Смени я, ако можеш - отваряш левия страничен панел на кутията на самия компютър (най-често с 2 винтчета отзад) и ще видиш една батерийка в платката, която я измъкваш и слагаш друга, нова на нейно място.
Не. Като спре захранването спира часовника (в случай че е паднала батерията, за която шефчето говори).Първоначално написано от cherinka
значи, искате дами кажете, че и моя компютър щото е стар след време като се изхаби още и на мен ще ми прай такива номера часовника?
^ ДА.
От батерията на дъното е.
Всякакви настройки се нулират и се зареждат всеки път заводските.
Ако не правиш някакви специални настройки касаеши БИОС няма проблем и да не смениш батерията
Предполагам не си овърклокърка, така, че :Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
1 батерия кара по 10тина години, ако е както казвате от батерията според мен не би трябвало и ОС да се зарежда ;s
^ не си прав за зареждането
Точно това го разбирам, дори го учихме и изпит ще имам даже ;д
Пък и не знаем компа й каква младост е.
Темата като цяло приключи![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз си мисля че ако батерията е няма биоса няма да функционира и няма как да получи терм сигнала
мерси много ..![]()