- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Скрити файлове и папки - проблем ...
Хора, някои знае ли защо като дам на Tools\\Folder options\\ View и от там променя отметката на Покажи скритите файлове и папки ( Show hidden files and folders ) и след това дам на Приложи и после на ОК няма никакъв ефект и като ги отворя тези опции пак -> все едно, че нищо не съм променял ... Таа... може ли някой така да помогне с решаването на този "Проблем" да го кажем![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Предполагам това е на ХП, много често се случва, качи си СП3...
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Ам да ти се намира надежден доунлоад линк, че на много боклуци съм попадал ...
Ето линк директно от "извора" (www.microsoft.com): XP - Service Pack 3 SP3 (final release) :PПървоначално написано от sexmaniaka
Първоначално написано от doomkillerr
Мерси, но забелязах, че е х84 пък на мене мисля че ми трябва х64, защото проблема е на по - добър от този кашон, на който съм сега, компютър. Пробвах на търсачката на доунлоад сектора да намеря СП3 х64, но нищо не излезе ...
А друг начин да се покажат няма ли ?
Ти с 64-битов Windows XP ли си? Защото ако е така - съжалявам, но няма Service Pack 3 за 64-битов XP!!!Първоначално написано от sexmaniaka
![]()
Има един лесен вариант - Инсталирай си програмата "Total Commander" той вижда скритите папки и файлове, дори когато си ги скрил през "explorer"Първоначално написано от sexmaniaka
![]()
А ще разкрие ли, примерно, тези скрити папки от някои игри, където са записките им, или някои такива подобни, които се скриват автоматично при инсталацията им ?
Ами програмата разкрива скритите системни папки и файлове на операционната система, така че със сигурност ще разкрие и такива в директорията на играта!Първоначално написано от sexmaniaka
П.С. - На мен обаче не ми е направило впечатление в някоя игра да има скрити папки...![]()
Те се намират в С:\\ , не са в инсталационната папка на игратаПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Окей, ще я пробвам и най-късно довечера ще пиша отново![]()