- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко бяхте като го направихте за първи път ?
16
12,13,14 ко ви става бе .... и вие им вярвате смятате ли че някой ще прави секс със такива малчовци аз съм на 14 и съм девствен мн ясно ама сте ми мн смешни как им вярвате![]()
![]()
още малко ще викажат "аз го правих на 6 на входа на детската градина" и ще почнете да ми дрънкате че сте на 10 и сте закъснели ...
аре стига ...
Иначе и на мен ми се прави сексама е раничко и няма с кого ддз ...
![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Проблема е в теб пичПървоначално написано от kireca
Повяравай, има кой да прави секс поне с мен... А и както каза един съфорумник... Няма за какво да лъжеш група непознати... Близко до акЪлЪ...
It's too late...
хах ... то има ама аз не познавам такива щото всички са някакви грозни ...Първоначално написано от stupid0boy
а и просто незнаеш какви хора има които се опитват далъжат и първата срещната мравка така че .....![]()
ПП: не ме разбра нали![]()
ем аз съм на 13 и мисля да го направя на 15![]()
кат ги напраи6 пиши едно ЛСПървоначално написано от kleroxina
Ти сам не си се разбрал... и аз така се излобарих в една тема... Няма смисъл... Друга е работата, че има някои дето не са виждали путка ама вече се правят на големите ебачи... Техен си проблемПървоначално написано от kireca
![]()
It's too late...
аее ако тряя ти кажа , че сигурно половината от тееновете тук са излъгали поне веднъж само и само за да се направят на инт !! тъйй чее .. няма кво да говорим повече за тваПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Мой искаш да кажеш че си на 16 и си изпробвал цялата менделеева таблица върху телцето сиПървоначално написано от bybalazi
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Нещо такова се очертава...Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Нещо искаш да ми кажеш ли ?Първоначално написано от stupid0boy
![]()
ем и аз тва се опитвам да му разясняПървоначално написано от elc
Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
14
Be Your self
13.08.2008 т.е. на 16![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
17![]()
16-17![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
15
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...