.
Отговор в тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 331 от общо 331
    На 13-14 било рано.. защо да е рано ? от 14 годишна възраст натам мисля, че е що годе добре. на къде отивал светът тези били курви не знам кфо .. значи и бабите ви са курви.. дето едно време са се женили на тая възраст и са правили деца на тая възраст .. да, времето е било такова, но вие казвате, че с всяка изминала година възрастта намалява а това не е вярно .. има хора които го правят на 13 има на 14 има на 15 има на 16 и т.н. .. не знам защо всички се интересуваме толкова от мнението на другите по въпроса с възрастта .. какво ви пука бе хора .. това е вашия живот .. не на хората от форума .. когато решите, че го искате тогава го направете .. за възрастта не мислете .. и аз съм до известна степен против правенето на секс от много ранна възраст, но все пак не мисля и че е краят на света .. дали ще го направиш на 14 или на 17 .. какво значение има .. някакви си години .. колко ще си се променил психически за тия 3 години .. ще те е страх и на 14 и на 17 (евентуално ако въобще те е страх) и т.н. .. мислила съм и по темата .. по-добре изчакай да станеш жена ( като ти дойде поне цикъла) пък после започвай сексуален живот..

по темата: след седмица ставам на 14 и още не съм го правила

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xpuppyx
    На 13-14 било рано.. защо да е рано ? от 14 годишна възраст натам мисля, че е що годе добре. на къде отивал светът тези били к**ви не знам кфо .. значи и бабите ви са к**ви.. дето едно време са се женили на тая възраст и са правили деца на тая възраст .. да, времето е било такова, но вие казвате, че с всяка изминала година възрастта намалява а това не е вярно .. има хора които го правят на 13 има на 14 има на 15 има на 16 и т.н. .. не знам защо всички се интересуваме толкова от мнението на другите по въпроса с възрастта .. какво ви пука бе хора .. това е вашия живот .. не на хората от форума .. когато решите, че го искате тогава го направете .. за възрастта не мислете .. и аз съм до известна степен против правенето на секс от много ранна възраст, но все пак не мисля и че е краят на света .. дали ще го направиш на 14 или на 17 .. какво значение има .. някакви си години .. колко ще си се променил психически за тия 3 години .. ще те е страх и на 14 и на 17 (евентуално ако въобще те е страх) и т.н. .. мислила съм и по темата .. по-добре изчакай да станеш жена ( като ти дойде поне цикъла) пък после започвай сексуален живот..

добре беее кой те спира да се праскаш на 13, че си толко изостанала?!
    никой не ги изкарва курви тез 13 годишните, спокойно не скачай на бой толко лесно. те не са курви. те са просто пикли, срещнали първия ммммомък дето е решил да тръгне с тях, казали са си 2-3 пъти обичам те и след тфа пълнят форума с малоумни теми със заглавие "бременна ли съм?". НЕЛЕПО Е!

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от xpuppyx
    На 13-14 било рано.. защо да е рано ? от 14 годишна възраст натам мисля, че е що годе добре. на къде отивал светът тези били к**ви не знам кфо .. значи и бабите ви са к**ви.. дето едно време са се женили на тая възраст и са правили деца на тая възраст .. да, времето е било такова, но вие казвате, че с всяка изминала година възрастта намалява а това не е вярно .. има хора които го правят на 13 има на 14 има на 15 има на 16 и т.н. .. не знам защо всички се интересуваме толкова от мнението на другите по въпроса с възрастта .. какво ви пука бе хора .. това е вашия живот .. не на хората от форума .. когато решите, че го искате тогава го направете .. за възрастта не мислете .. и аз съм до известна степен против правенето на секс от много ранна възраст, но все пак не мисля и че е краят на света .. дали ще го направиш на 14 или на 17 .. какво значение има .. някакви си години .. колко ще си се променил психически за тия 3 години .. ще те е страх и на 14 и на 17 (евентуално ако въобще те е страх) и т.н. .. мислила съм и по темата .. по-добре изчакай да станеш жена ( като ти дойде поне цикъла) пък после започвай сексуален живот..

добре беее кой те спира да се праскаш на 13, че си толко изостанала?!
    никой не ги изкарва к**ви тез 13 годишните, спокойно не скачай на бой толко лесно. те не са к**ви. те са просто пикли, срещнали първия ммммомък дето е решил да тръгне с тях, казали са си 2-3 пъти обичам те и след тфа пълнят форума с малоумни теми със заглавие "бременна ли съм?". НЕЛЕПО Е!

написах това за курвите, защото прочетох на няколко места в коментарите назад как се споменава какви курви били въпросните момичета. и да, който не е готов психически да не го прави .. но ние не можем да сме сигурни кой как мисли и кой как се чувства .. не става въпрос толкова за любов колкото за готовност .. ако мислиш, че искаш да го направиш с този човек и ако смяташ че той ще е подходящ направи го .. не знам .. аз мисля по един начин, по който за съжаление само 10% от момичетата на моята възраст мислят .. има много заблудени и наивни момичета, които стават жертва на използване и подигравка .. и за съжаление няма какво да се направи .. те нито ще влязат тука да четат .. нито ще послушат хората които ги съветват да не го правят ... който каквото иска да
    прави и край

Голям фен Аватара на Moderatorius
    xpuppyx, квото и да говорим, не можеш да сравниш акъла на момиче на 14 и момиче на 17-18. Поне при мен имаше огромна разлика в поведение и начин на мислене. Сигурно съм от по-старото поколение, когато момичетата на 14 бяха малко по-обуздани, но все пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си