Първоначално написано от
xpuppyx
На 13-14 било рано.. защо да е рано ? от 14 годишна възраст натам мисля, че е що годе добре. на къде отивал светът тези били к**ви не знам кфо .. значи и бабите ви са к**ви.. дето едно време са се женили на тая възраст и са правили деца на тая възраст .. да, времето е било такова, но вие казвате, че с всяка изминала година възрастта намалява а това не е вярно .. има хора които го правят на 13 има на 14 има на 15 има на 16 и т.н. .. не знам защо всички се интересуваме толкова от мнението на другите по въпроса с възрастта .. какво ви пука бе хора .. това е вашия живот .. не на хората от форума .. когато решите, че го искате тогава го направете .. за възрастта не мислете .. и аз съм до известна степен против правенето на секс от много ранна възраст, но все пак не мисля и че е краят на света .. дали ще го направиш на 14 или на 17 .. какво значение има .. някакви си години .. колко ще си се променил психически за тия 3 години .. ще те е страх и на 14 и на 17 (евентуално ако въобще те е страх) и т.н. .. мислила съм и по темата .. по-добре изчакай да станеш жена ( като ти дойде поне цикъла) пък после започвай сексуален живот..
по темата: след седмица ставам на 14 и още не съм го правила
добре беее кой те спира да се праскаш на 13, че си толко изостанала?!
никой не ги изкарва к**ви тез 13 годишните, спокойно не скачай на бой толко лесно. те не са к**ви. те са просто пикли, срещнали първия ммммомък дето е решил да тръгне с тях, казали са си 2-3 пъти обичам те и след тфа пълнят форума с малоумни теми със заглавие "бременна ли съм?".

НЕЛЕПО Е!